2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merabalar.Bende 2010 mayıs annesiyim.Hıdrellez günü dünyaya geldi oğlum.Allah herkese bebeğiyle sağlıklı günler versin inşallah.

sabahın en erken günaydını benden olsun bugün biz ailecek eve döndük bayram bittiiiiii ama çok güzeldi annemlerdeydim dün akşam geldik tabi can bey sağolsun çooook uzun bir mesai yaptı bu akşam nerdeyse hiç uyumadı gibi şimdi de oyuncaklarıyla oynuyo uyumaya niyeti yok gibi umarım herkes keyifli bir bayram geçirmiştir

2010 mayıs topic annelerimiz nerede,ayyy kızlar ben çok özledim sizi ama.bayram ve tatil modundan çıkamadınız bir türlü.bir sohbet edelim diye açtım,kimler ne yaptı diye,kimseler yok tabi.ehhh bende bebişime bakayım o zaman uyandı şimdi.

armut vs verebilirsin bir de doktorumuz çorbasına zeytinyağıkat daha çabuk çıkardedi.

bende özledim valla ben çok giremiyodum zaten ama arada yine açtığımda birkaç kişi olurdu

sabahtan beri internetten oyuncak bakıyorum çok güzel aktivite oyuncakları var galiba oyuncak yollarına düşücez birazdan siz nasıl oyuncaklar alıyosunuz????

tabi beni duyan varsa:)))

kızlar bebişlere kıyafet alırken nelere dikkat ediyorsunuz,benim ki kabartmalı ,üstünde bombeli duran,kalın şeyleri giymiyor,mesala onların yerine baskısız sweatshirtleri tercih ediyor,üstünden bir kat fazla elbiseye tahammülü yok,sürekli çekiştiriyor,haliyle evde bir çıtçıtlı badi, bir patikli pantolonla duruyor.üstüne bir kat fazla giydirsem hemen mutsuz oluyor.çıkarınca hooop gülücükler, gelsin hareketler.işin garibi,hamileyken ykm'den o kadar güzel kazaklar ,pantolonlar almıştım hepside kaldı.biri önceden uyarsaydı ne güzel olurdu.

Son düzenleme:
Günaydın herkese.Yeni formatı hiç beğenmedim.Dün 6 ay kınamızı yaptık.Çok güzel oldu.öğlen bilgisayar kablosu alıp konu açıcam resimleri ekliycem

KK'ya ilk girdiğimde bu formatı görseydim çok acemice haırlanmış bi site olduğunu düşünürdüm.Bu ne yaaaa

görkim bekliyoruz biz zaman bulamadıkkk yapamadık ama annnemi bekliyorum inşallah gelirde karışık bir şeyler yaparım bende

görkim bekliyoruz biz zaman bulamadıkkk yapamadık ama annnemi bekliyorum inşallah gelirde karışık bir şeyler yaparım bende

evet yaa site çok kötü olmuş yazdıgımız msjların tarıhı saati bile görünmüyor.
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarım.İnşallah bebişlerle güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

selamlar :) siteyi ben de begenmedim boyle cik cik hic olmamis!
bence de
evet yaa site çok kötü olmuş yazdıgımız msjların tarıhı saati bile görünmüyor.
Bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarım.İnşallah bebişlerle güzel bir bayram geçirmişsinizdir.

sağol canım senin ve bebişinin de bayramını kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…