2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum evet ist ageldik oğlumla bayramdı derken hast kerem ilk kez öksürüyor şu an hala bir türlü giremedik nasılsın görüşmeyeli bizim de hala dişimiz yok hala emeklemede yok aynı şekilde gece çok sık uyanıyor üstüne öksürük çok huysuz 8 aralıkta dönücez tokata yarın göz muayenesine götürücem onu bu arada mina nın kınası hayırlı olsun iyi geceler herkese
teşekkür ederiz canım.Geçmiş olsun Kerem'e.
merhaba arkadaşlar aslında haziran annesi olucaktık ama mayıs annesi oldum iki tane kızımız oldu melis ve almina sizleri öper teyzeleri
Biz de öperiz kuzularımızı :KK54:
slm kızlar bayadır giremedim buraya nasılsınız
bizim de dişimiz gelio bugün azcık ucu görünüyo ve durunun huzursuzluğu birazazaldı çok şükür...tüm huzurssuzlukları diştenmiş bir haftadır ne çektik ya yoksa çok usluydu..
bundan sonra her ay nerdeyse bi diş sıkıntısı olacak heralde zorlu günler bizi bekler

oh ne güzel gelmiş incisi hayırlı olsun annesi :KK19:

facebook olduktan sonra uzun süredir girmemiştim kadınlar kulübüne yazma kısmındaki smileylere kolaylıkla ulaşmanın dışında berbat olmuş bence:KK47:

durunun 2 dişi çıktı şu jeli bir türlü süremedim ben çünkü her defasında bir güzel yaladı kerata:82:

durunun 2 dişi çıktı şu jeli bir türlü süremedim ben çünkü her defasında bir güzel yaladı kerata:82:
oh hayırlı olsun dişiniz.sırasıra incileirniz olsun.jel pek işe yaramıyo sanırım kendi diş etime sürüp denedin biraz mentollü bişey.ferahlatıyo heralde.uyuşuk bi tat oluyo ya o hesap:86:

bi de işyerindeki delilerle uğraşıyorum.Gece oturuyo sabah uyanamıyo.Saat 1de işe geldi.kimse bişey demesin diye bayılıyo numarası yaptı.şimdi turp gibi maşallah:90:

evet evimde olmadığım için uzun kalamıyorum hemen bakıp çıkıyorum maşallah kızına hayırlı olsun kınanız bindallıda çok yakışmış ellerinin üzerinde duruyosa emeklemesi yakındır yok bizim hanım öyle yatar yere koyunca bi emeklese artık

iyi akşamlar herkese bayadır giremiyodum umarım herkes güzel bir bayram geçirmiştir biz bu aralar zor günler geçiriyoruz aşı olduk acayip huysuz oldu ateşlendi uyku zaten çok az kaç kere kalkıyo sayamıyorum bile diş falan daha yok bizim napıcaz böyle :26:

biz hep aynıyız az uyku yine elli kere kalkma sabah kahvaltısını verdim şimdi meyve püresini vericem ben kuru kayısıyla elmayı karıştırıyorum öyle veriyorum bugün birde portakal suyu sıkıcam içine yer inşallah birkaç gündür iştah yoktu ama bugün yer inşallah eşim yok işe gitti belki gelince çıkarız biraz dışarı havada berbat ama

Merhaba herkese

Benim tatilim bitti maalesef. Yarın İngiltere'ye dönüyorum. Bebişim ve ben bütün gün evde yalnız olucaz. Özellikle Kayra burayı çok arayacak. Bu arada kızımın iki tane incisi var ama hala kel :nazar:

Merhaba herkese

Benim tatilim bitti maalesef. Yarın İngiltere'ye dönüyorum. Bebişim ve ben bütün gün evde yalnız olucaz. Özellikle Kayra burayı çok arayacak. Bu arada kızımın iki tane incisi var ama hala kel :nazar:

hayırlı yolculuklar canım benimde arkadaşımın abisi ingilterede yaşıyor ve yaşadığı evin resimlerini göstermişti çok güzeldi gerçekten inşallah yine gelirsin bu arada inciler hayırlı olsun benim oğluşumda henüz yok ama çok salyası var canım benim oğlumda kel hala :KK61:

kuru kayısıyı nasıl veriyosun bebiş severek yiyomu bizimde aşırı kansızlığımız var drumuz demir damlasını sabah 15 akşam 15 damlaya çıkarınca kabız oldu kivi elma filan veriyorum ama düzelmiyo belki kuru kayısı işe yarar evet artık eskisi kadar kimse gelmiyo muhabbet fazla olmuyo

kuru kayısıyı nasıl veriyosun bebiş severek yiyomu bizimde aşırı kansızlığımız var drumuz demir damlasını sabah 15 akşam 15 damlaya çıkarınca kabız oldu kivi elma filan veriyorum ama düzelmiyo belki kuru kayısı işe yarar evet artık eskisi kadar kimse gelmiyo muhabbet fazla olmuyo
h

canım inşallah bebişinin kansızlığı düzelir en kısa zamanda ben iki tane kayısıyı biraz kaynatıyorum yumuşayınca bazen elmayla bazen armutla bazen sadece kayısı olarak yediriyorum eh işte bütün kaseyi bitirmiyo ama yinede seviyo denebilir ben daha hiç kivi vermedim ayrıca o kayısıları kaynattığım suyuda gün içinde vermeye çalışıyorum benimki sevmiyo fazla suyu ama istersen dene benim oğlan hemencik kabız olanlardan kayısının işe yaradığını düşünüyorum

acaba konuşmaya başlayan bebek varmı merak ettim benim oğlum kendi kendine çok konuşuyo ama daha mama dede baba falan yok

X