teşekkür ederiz canım.Geçmiş olsun Kerem'e.merhaba hanımlar uzun zamandır yoktum evet ist ageldik oğlumla bayramdı derken hast kerem ilk kez öksürüyor şu an hala bir türlü giremedik nasılsın görüşmeyeli bizim de hala dişimiz yok hala emeklemede yok aynı şekilde gece çok sık uyanıyor üstüne öksürük çok huysuz 8 aralıkta dönücez tokata yarın göz muayenesine götürücem onu bu arada mina nın kınası hayırlı olsun iyi geceler herkese
Biz de öperiz kuzularımızımerhaba arkadaşlar aslında haziran annesi olucaktık ama mayıs annesi oldum iki tane kızımız oldu melis ve almina sizleri öper teyzeleri
slm kızlar bayadır giremedim buraya nasılsınız
bizim de dişimiz gelio bugün azcık ucu görünüyo ve durunun huzursuzluğu birazazaldı çok şükür...tüm huzurssuzlukları diştenmiş bir haftadır ne çektik ya yoksa çok usluydu..
bundan sonra her ay nerdeyse bi diş sıkıntısı olacak heralde zorlu günler bizi bekler
oh hayırlı olsun dişiniz.sırasıra incileirniz olsun.jel pek işe yaramıyo sanırım kendi diş etime sürüp denedin biraz mentollü bişey.ferahlatıyo heralde.uyuşuk bi tat oluyo ya o hesap:86:durunun 2 dişi çıktı şu jeli bir türlü süremedim ben çünkü her defasında bir güzel yaladı kerata:82:
Merhaba herkese
Benim tatilim bitti maalesef. Yarın İngiltere'ye dönüyorum. Bebişim ve ben bütün gün evde yalnız olucaz. Özellikle Kayra burayı çok arayacak. Bu arada kızımın iki tane incisi var ama hala kel
hkuru kayısıyı nasıl veriyosun bebiş severek yiyomu bizimde aşırı kansızlığımız var drumuz demir damlasını sabah 15 akşam 15 damlaya çıkarınca kabız oldu kivi elma filan veriyorum ama düzelmiyo belki kuru kayısı işe yarar evet artık eskisi kadar kimse gelmiyo muhabbet fazla olmuyo
slm kızlar napıyonuz ne var ne yok???
bizim bi tane diş geldi bi de baba diyo şimdilik