çalıştığım halde 3 çocuk herkese tavsiye ederim muhteşem bir şey çocuk dünyanın en güzel hediyesi bize 3 ideal gerçekten 2 kızımbir oğlum var canlarım onlar benim ilki gibi hiçbirini sevemem diyordum ama allah hepsi için başka bir kalp gönderiyor sanki sakın ertelemeyin uykusuz ve biberonlu hayatınız devam ederken 2.yi 3. yü yapın bence birarada büyüyüp kardeşliğin tadına varsınlar bütün uzmanlar bunu destekleyen açıklamalar yapıyo
oyyy allah kolaylık versin..daha benim kocişte gitmedi askere..hiçte niyeti yokkaydirigubbakcemile2zeynep allah yardımcın olsun..bende nişanlıyken asker bekledim uzun dönem..
ben de kızım bi 2 yaşına falan gelsin istiyorum inşallah
bakacak kimse yok ama napalım kardeşi olsun yazık kızıma...
alkisalkisalkis
bende ogluma kardes yapıcam ınsallah ama arası az olsun dıyodum seneye fılan dusunuyodum sımdı 1 sene daha ertelıycem gozum yemıyo hem anca kılo verıırım napım yaa
oyyy allah kolaylık versin..daha benim kocişte gitmedi askere..hiçte niyeti yokkaydirigubbakcemile2
oooo kızlar anlaşıp yine birlikte yapalım 2.cileri de...bu defa hangi ayın annesi olsak acaba?:lepi:
anneme kalsa oda ertelrme rahata erince yapmazsın dşyo.ama bişeylerin sahibi olabilmek için çalışmalıyım..e bakacak kimseder olmayınca oğlanı enaz 4 yaşına getirmem lazım..allah bilirtabi..acaba kim önce yapacak 2.yi merak ediyorumaklinialirimsmile
bende merak ediyorum...ben bayramdan sonra işe başlıyorum...2011 eylüle kadar anneler sıra sıra bakacaklar kızıma...2011 de çalıştığım hastanenin kreşi var.oraya vereceğim...2. yi bende istiyorum..hamileliğim doğumum herşey çok kolay ve güzeldi...inşallah Allah nasip ederde bir tane daha bebeğim olur...
ıyı tatıller ıyı haftasonları kızlar evde net yok pzt gorusuruz heralde
masallah ya ben hıc ceserat edemıyorum 2. ye dusunnce bıle psıkolojım bozuluyo hemde cok kolay bı dogum ve ıyılesme surecı gecırdım ama yok ya korkuyorum coook
ben de cok kotu bi dogum sureci yasamama ragmen, cok sevdim bebek. cok cok cok param olsun dogururum bi 3-4 tane daha :)
sorma seyma ya, birileri bana kizdi da erisimimi mi engelledi diye bile dusundum yani
benım hamılelıgım cok guzel gectı ama dogum berbattı yanı 10 saat normal sancı 5 saat te sunı sancı cektıkten sonra sezeryana alındım acılen bu bana cok koydu dogumdan sonra depresyona gırdım acaip yanı bebegımden cok agladım dıyebılırım kırkım çıkınca duzeldım o aralar sızınle tanısmıs olsaydım keske bısuru problem yasıyodum ve benım gıbılerle paylasmak ıstıyodum gec bulmusum sızı yani. sımdı ıkıncı cocuk ıcın cok tecrubelı hıssedıyorum kendımı kesınlıkle yapmıcagım ve yapıcagım seyler var ama bende yalnızım once askerlıgı halledıp kucuk ılcelerden kurtulup medenıyetın yasandıgı bıyere yerlesmem gerekıyo yanı bu da 4 sene eder en azından. ve dogum tarıhımden 1 hafta once sezeryan olup hıc acı cekmıcem ınsallah. bıde ıkı cocugun arası cok yakın olursa bırıncı arada kaynar gıbı gelıyo onunla yeterınce ılgılenemezmısım gıbı gelıyo kıyamam ben kızıma onu bı guzel sımartıyım 3 4 sene sonra kardesını kıskansın doya doya:)
canım hosgeldın ama ben sneı zaten hatırlıyorum snakı yenı degılsın yanı
pc ile ilgili bişey değilse yönetime yazsana giremiyorum diye belki yardımcı olurlar canımyaa
sancım hiç olmadığı için sanslıymışımdemekki 3 cm açılmayla doğuma gittim suni sancıyla 8 sa.te doğurdum amma şu epidural illeti yüzünden ıkınamadım doğum anı berbattı:gitme:inş. herşey gönlünce olur..
selam kızlar kaynanam geldi yarın kestiricez ya pipiyii :)) memleketten geldii ilk torun olunca pek bi düşkünler:))
2.çocuk muhabbeti geçmiş yine yok valla Allah ım verecekse sağlıklı çooooooook uslu uzuuuuuuuun uykulu bi bebek verir inş yoksa istemem :) ısmarlama gibi oldu tööbee..:)şaka maka hç gözüm kesmiyo Allah isteyene versin.ben bu uykusuzlukla tımarhanelik olmassam iyidir zaten.
dün akşam kipaya gittik bezler baya indirimdeydi ldım 2 büyük paket.kilotlu çorap aldım oğluma. ve ıvır zıvırr
çalışanlara da iyi tatillerr. ne güzel bizim koca özel sektörr çalışıyo halaa