içim rahatladı vallaa:) bişey sorcam canım yüzüstü yatıyomu seninki uykusunda? bizimki hep yüzüstü o sıkıntı olcak gibi
bu arada aynı sıkıntı bende de var sadece gece emiyo gündüz hiç emmiyo benimde sütüm azaldı bu benim 3. çocuğum diğerleri memeyi bırakmamak için ağlardı bu da emmemek için geceleri de yapışıyo bu sefer de rem uykuları bölünüyo anlamadım ne yapmak lazım ama bence hep ek gıdalardan ne zamanki ek gıdaya başladım beni istemiyo artık oğlum bende sizin hissettiklerinizin aynısını hissediyorum ama malesef yapacak bişey yok işe de başlıycağım için ek gıda vermeliydim bide sizinkide kusuyormu minik minik de olsa sürekli kusma var bizde bunada anlam veremiyorum ilk anneliğim olsa panik olurdum valla her çocuk farklı
selam hanımlar bende varım ve birde uyumamak için direnen kızım tabisidealsanaalsanasmile
:)adıyamanda sayılırım celıkhanda oturuyorum 1 aydır ve cook sıkılıyorum sende de oyle bısey sezınledım?
kızlar iyi geceler bayağı kalabalıkmışız bebeğinii uyutup nete bakanlardanım bende gündüz oğlan hiç rahat bırakmıyor giremiyorum buhar makinası aldınızmı kızlar ne marka peki kocam tutturdu alalım diye hç fikrim yok benimde neyse bende yatayım öpüyorum sizi kalbim sizinle......
kızlar bılıyosunuz kızım 1.5 aydır sadece gecelerı emıyor .bıkac gunudr emdıkten donra gerı cabuk uynaıyo 2 gune bırde sutumu sagıyodum cok azda olsa gunduz ıcırıyodum.bugun hııııc sut gelmedı ugrasıyorum gelmıyo yaaa tamamen bıttı yanı(
co uzgunum gercekten offff ya
benım kadarda emzırmek ısteyen yoktur ınanın.hamıleyken hep derdım asla mama vermıcem 6 ay sadece emece ve 2 yasına kadarda emzırcem dıodum...
gercekten nasıl uzuldum yaaaa
evet insanız hata yapabiliriz ama sen bana yapmadığım bişeyle geldin bana arkadaşlık teklif etti kabul etmedim hahaha bi sorsaydın bana o kadar emin konuşmuşsunki doğal olarak öle cvp verdim acabamı dememişsin direk idam etmişsin...yani burda hata yapan sensin arkadaşım ben değil...öyle benim kuzua görkim ama dün 1de yattı bnle kalktı ya sabah 1 saat uyumuş giittim emzirdim 1 saate yakında öğle arası uyudu şimdide gündüz uykusunu alcak ece geç yatcak çok uykum var yaaa
valla görki kahve içildim açıldım ya evdeyken ne ka dinçtim şimdi bişey yapmak gelmiyo kayınvalide çoğu işi yapıyo belki ondan püfffff
bak insanız hata yapabiliriz bir kaç arkadaşa daha sordum onlarda öyle dediler ama sen ilk yazdığın mesajla kalsaydın ben de sana sorardım o mu sun diye sende hemen o türde cevap yazınca diğer kızlarada söyledim onlarda hem fikir oldular sen değilsen sorun yok
pişik mi oldu canımm
hala oğluşumun öksürüğü geçmedi ilaçlara devam o öksürdükçe benim içim kopuyo...
cok gecmıs olsun acil şifalar dilerim.
teşekkür ederim inşallah acil olarak geçer oda perişan oldu bende çok huyunu değiştirdi hastalıktan sonra ya bu öksürük falan üşütmekten mi olyo üşütmüş olması imkansız kapı deliğinden mi soğuk aldı bu çocuk