allah yardımcın olsunnnkızlar kaç gündür pek giremiyorum girsemde dramıyorum çok huy değiştirdi yine benimki rahatsızlığındanmıdır diş mi çıkaracak sıçrayışta mı anlayamadım tek başıma resmen zapt edemiyorum maşallah çok hareketli ne altını bağlayabiliyiorum ne bişey yedirebiliyorum oturarakta yutamıyo bide yüzüstüden sırtüstü dönmeye başladı tekerlek gibi yuvarlanıyo resmen herşeyi tutmaya çalışıyo bi heyecan bi hareket çok yoruyo beni allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde benim bu oğlanla işim zor dün arkadaşım geldi aynı zamanda doğdular yatırdığı yerden bakınıyo bizimki kızın elini tutuyo ellerine ağzına sokmaya çalışıyo saçlarına yapışıyo sanki kızı tavlamaya çalışıyo çok güldük dün kıpır kıpır sıkı tutmasam kollarımın arasından kayıverecek yandımmmmmmmmm kocamda yılık izinde sonra sakere gidiyo ben annemlere geri dönüş yapıcammmmm zor bi sene beni bekliyo allah yardımcınm olsun(ne çok dertlenmişim )senağlama
canım facete yazdığını kafana çokmu takıyosun bence rahat ol bir kerden olmaz ya öyle düşün canım gün gelince belli eder zatenkızlar bılıyosunuz kızım 1.5 aydır sadece gecelerı emıyor .bıkac gunudr emdıkten donra gerı cabuk uynaıyo 2 gune bırde sutumu sagıyodum cok azda olsa gunduz ıcırıyodum.bugun hııııc sut gelmedı ugrasıyorum gelmıyo yaaa tamamen bıttı yanı(
co uzgunum gercekten offff ya
benım kadarda emzırmek ısteyen yoktur ınanın.hamıleyken hep derdım asla mama vermıcem 6 ay sadece emece ve 2 yasına kadarda emzırcem dıodum...
gercekten nasıl uzuldum yaaaa
bak işte sen burda hatayı yapıyosun ben sana gülmedimm mehtapın yazdığına güldüm ve arkadaşlık teklif edende sen değil cleoyu kasttettim beni tanısan böyle şeyler demiceğimi bilirdin asıl sen dinlemedin söz ediyosun tartışmak istemiyorum seninle bil diye yazıyorum beni tanıyanlar bilir kimseyi üzmek istemem dün yavrun üzerine yemin ettiğin için üzüldüm ve cevap yazdım burda yanlış anlaşılma var ilk önce sen beni yanlış anladın benim cevabımı bekleseydin bu kadar sürmezdievet insanız hata yapabiliriz ama sen bana yapmadığım bişeyle geldin bana arkadaşlık teklif etti kabul etmedim hahaha bi sorsaydın bana o kadar emin konuşmuşsunki doğal olarak öle cvp verdim acabamı dememişsin direk idam etmişsin...yani burda hata yapan sensin arkadaşım ben değil...
saol canım benim ofis arkadaşının kızıda kreşe gidiyo canım aynen hergün bir sıkıntı anlatıyo arkadaşım çok zor allah kolaylık versingünaydın herkeze çalışanlar gözünüzaydın cidden 3.5 gün doya doya koklaşın kuzularınızla.benim oğlandada bayram havası var 3.5 gün tatil diye çocuk daha anasınıfında emekliliğini hesaplayan yaşlılar gibi bana hergün soruyor anlattırıyor ne zaman okul bitçek diye:) çok işim var benim bu çocukla
günaydın arkadaşlar.ara ara ben de muhabbetinize dahil olmak isterim.işyerinde çok müsait olmadığım için günboyu açamıyorum.ama açabildiğim kadar takip etmeye çalışıyorum.aranıza kabul ederseniz sevinirim.
bu arada kızım 29 mayıs doğumlu.5 ayımızı bitirdik allahın izniyle :)
dvam et anım bırakırsan bir faydsı olaz çünkühala oğluşumun öksürüğü geçmedi ilaçlara devam o öksürdükçe benim içim kopuyo...
boğazları mikrop kapmıştır canım doktora götürmedinmiteşekkür ederim inşallah acil olarak geçer oda perişan oldu bende çok huyunu değiştirdi hastalıktan sonra ya bu öksürük falan üşütmekten mi olyo üşütmüş olması imkansız kapı deliğinden mi soğuk aldı bu çocuk
hoşgeldinngünaydın arkadaşlar.ara ara ben de muhabbetinize dahil olmak isterim.işyerinde çok müsait olmadığım için günboyu açamıyorum.ama açabildiğim kadar takip etmeye çalışıyorum.aranıza kabul ederseniz sevinirim.
evet insanız hata yapabiliriz ama sen bana yapmadığım bişeyle geldin bana arkadaşlık teklif etti kabul etmedim hahaha bi sorsaydın bana o kadar emin konuşmuşsunki doğal olarak öle cvp verdim acabamı dememişsin direk idam etmişsin...yani burda hata yapan sensin arkadaşım ben değil...
günaydın arkadaşlar.ara ara ben de muhabbetinize dahil olmak isterim.işyerinde çok müsait olmadığım için günboyu açamıyorum.ama açabildiğim kadar takip etmeye çalışıyorum.aranıza kabul ederseniz sevinirim.
görkim demişti yok canım aynı memleketliyiz ama akrabalık yok evet benziyoruzz kocişle huylarda benziyo bu yüzden bazen anlaşmakta bile güçlük çekiyoruz hahahah eski bir anı anlatayım nişanlıyken ben memlekein çok küçük bir ilçesinde öğretmenlik yapıyodum eşim beni bindiriyodu dolmuşa haftasonuda alıyodu bir gün yine bekliyoruz dolmuşla dolmuşun içindeki yaşlı amcaardan biri demişki şöfore ilerde abisiyle bekleyen hoca hanımıda alcaz unutma bizim öğretmen arkadaşlarda abisi değil nişanlısı o demişler hatta sevgililer gününde gelmişti normalde laf ederler kızlar nişanlılaıyla gizli gizli buluşurlardı çok küçük bi yer olduğu için onuda ayıplarar çünkü ben okul çıkışı eşimle her gün giidp geldiğim yoldan ilerledim yine kimse arkamdan konuşmadı demek abim sanıyolardı işime yarıyodu doğrusukaydirigubbakcemile3tugbacım facede resımlerıne baktım bı arkadas demıstı hatırlamıyorum sımdı ama gercekten esınle cok benzıyosunuz akrabalık fılan mı var merak ettım bu kadar olmaz yanı
msallah canım ya 3. cocuk cooooook buyuk cesaret kutluyorum senı:):lepi:
zekilk ist da nerede yaptırdın sünneti belirtirsen sevinirim. bende yaptırmayı düşünüyorum hangi yontemle ve ücret olarak ne kadar fiyata yaptırdın .
çalıştığım halde 3 çocuk herkese tavsiye ederim muhteşem bir şey çocuk dünyanın en güzel hediyesi bize 3 ideal gerçekten 2 kızımbir oğlum var canlarım onlar benim ilki gibi hiçbirini sevemem diyordum ama allah hepsi için başka bir kalp gönderiyor sanki sakın ertelemeyin uykusuz ve biberonlu hayatınız devam ederken 2.yi 3. yü yapın bence birarada büyüyüp kardeşliğin tadına varsınlar bütün uzmanlar bunu destekleyen açıklamalar yapıyo
selam kızlarr..uykusuz bi geceden sonra sabah uyumaya çalıştım oğlanıda 10.30 kadar yatırmayı başarım..ya ben uykusuz olunca çok agresif oluyorum siz nasıl baş ediyosunuz..oğlanın yüzünden uyuyamadım..akşam uyurken inleyip durdu içgeçirir gibi..ateşi bişeyide yoktu..eşimdeağlamaklı orda tek durmasın yanımıza koy diyencealdım yatağa 3.30 a kadar uyuyamadım..adam uyudu tabi..kabus gibiydi..
çalıştığım halde 3 çocuk herkese tavsiye ederim muhteşem bir şey çocuk dünyanın en güzel hediyesi bize 3 ideal gerçekten 2 kızımbir oğlum var canlarım onlar benim ilki gibi hiçbirini sevemem diyordum ama allah hepsi için başka bir kalp gönderiyor sanki sakın ertelemeyin uykusuz ve biberonlu hayatınız devam ederken 2.yi 3. yü yapın bence birarada büyüyüp kardeşliğin tadına varsınlar bütün uzmanlar bunu destekleyen açıklamalar yapıyo
1 ıldır adıyamn merkezdeyiz.aslında antalayalım..merkezde çok rahatım ben şöle ki eşim öğretim üyesi ünv de bi çok ark mız geldi.sitedeki komşularım çok iyi.benim öğretmen çevresi ark ım..baya yeni arkadaşımız oldu..bebeğim doğduğunda o kadar çok bebek görmeye gelen olduki yardımcım bile çok şaşırdı..adıyamandaki iinsanlar çk sıcakkanlı geldiler bize..dışarıdan geleni el üstünde tutuyolar..merkeze gelirsen beklerim..tanışalım..
arzum kullanıyorum memnundum ama koku yapmaya başladı...
yazdıkalrını okuyunca ağlayasım geldi..bugün karşı komşum da dedi hayatımda senin kadar emzirmeyi sityen birini görmedim dedi..ben emzirmye çalıştıkça mehmet deniz tam tersini yapıyoo...ne yapmamız gerekir bırakmasınlar diye artık bilmiyorum kendimii de yırtsam bırakırsa bırakacak bugün eşime dedimki eğer bırakırsa psikolojim bozulur...çok sevmiştim ben bu emzirme işini ya.çok mutlu hissediyodum kendimi günde 4 5 kz 3 4 dk da olsa mutlaka emziriyorum gece emziriyorum yine...
Doğumun okadar zor geçti ki 2. çocuk kelimesine bile tahammülüm yok.EŞim 2. yi sezeryan yaparsın diyo aya yok yoooook Allah olmayana versin.Bebişlerimize uzun ömürler versin.Kendimden pay biçersem de en zor anlarımda hep dostlarım yanımdaydı.Bazen ailene herşeyi anlatamıyosun.Ben kaçtımturkbayragi
bende antalyalıyım:) ya adıyamana daha hıc gelmedım henuz ıns gelınce goruselım burası cok kucuk bıyer halkla da ıletısımım yok tanımıyorum yanı adıyamanlı ınsanları hıc.komsum da 1 tane sadece o yuzden cok sıkılıyorum. gercı esım askere gıdıcek uzun donem bende onunla gıdıcem yanı 1 yıl ayrılcaz burdan. bu arada emmeyı bırakırsa uzulme cunku 6 ay bıttı sayılır krıtık donem bıttı yanı gerısı beyefendının keyfıne kalmıs:) bende artık emzırme sutyenınden kurtulmak ıstıyorum cok sıkıldım:)