- 8 Eylül 2009
- 3.480
- 13
- 40
allah yardımcın olsunnnkızlar kaç gündür pek giremiyorum girsemde dramıyorum çok huy değiştirdi yine benimki rahatsızlığındanmıdır diş mi çıkaracak sıçrayışta mı anlayamadım tek başıma resmen zapt edemiyorum maşallah çok hareketli ne altını bağlayabiliyiorum ne bişey yedirebiliyorum oturarakta yutamıyo bide yüzüstüden sırtüstü dönmeye başladı tekerlek gibi yuvarlanıyo resmen herşeyi tutmaya çalışıyo bi heyecan bi hareket çok yoruyo beni allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde benim bu oğlanla işim zor dün arkadaşım geldi aynı zamanda doğdular yatırdığı yerden bakınıyo bizimki kızın elini tutuyo ellerine ağzına sokmaya çalışıyo saçlarına yapışıyo sanki kızı tavlamaya çalışıyo çok güldük dün kıpır kıpır sıkı tutmasam kollarımın arasından kayıverecek yandımmmmmmmmm kocamda yılık izinde sonra sakere gidiyo ben annemlere geri dönüş yapıcammmmm zor bi sene beni bekliyo allah yardımcınm olsun(ne çok dertlenmişim )senağlama
canım facete yazdığını kafana çokmu takıyosun bence rahat ol bir kerden olmaz ya öyle düşün canım gün gelince belli eder zatenkızlar bılıyosunuz kızım 1.5 aydır sadece gecelerı emıyor .bıkac gunudr emdıkten donra gerı cabuk uynaıyo 2 gune bırde sutumu sagıyodum cok azda olsa gunduz ıcırıyodum.bugun hııııc sut gelmedı ugrasıyorum gelmıyo yaaa tamamen bıttı yanı(
co uzgunum gercekten offff ya
benım kadarda emzırmek ısteyen yoktur ınanın.hamıleyken hep derdım asla mama vermıcem 6 ay sadece emece ve 2 yasına kadarda emzırcem dıodum...
gercekten nasıl uzuldum yaaaa
bak işte sen burda hatayı yapıyosun ben sana gülmedimm mehtapın yazdığına güldüm ve arkadaşlık teklif edende sen değil cleoyu kasttettim beni tanısan böyle şeyler demiceğimi bilirdin asıl sen dinlemedin söz ediyosun tartışmak istemiyorum seninle bil diye yazıyorum beni tanıyanlar bilir kimseyi üzmek istemem dün yavrun üzerine yemin ettiğin için üzüldüm ve cevap yazdım burda yanlış anlaşılma var ilk önce sen beni yanlış anladın benim cevabımı bekleseydin bu kadar sürmezdievet insanız hata yapabiliriz ama sen bana yapmadığım bişeyle geldin bana arkadaşlık teklif etti kabul etmedim hahaha bi sorsaydın bana o kadar emin konuşmuşsunki doğal olarak öle cvp verdim acabamı dememişsin direk idam etmişsin...yani burda hata yapan sensin arkadaşım ben değil...
saol canım benim ofis arkadaşının kızıda kreşe gidiyo canım aynen hergün bir sıkıntı anlatıyo arkadaşım çok zor allah kolaylık versingünaydın herkeze çalışanlar gözünüzaydın cidden 3.5 gün doya doya koklaşın kuzularınızla.benim oğlandada bayram havası var 3.5 gün tatil diye çocuk daha anasınıfında emekliliğini hesaplayan yaşlılar gibi bana hergün soruyor anlattırıyor ne zaman okul bitçek diye:) çok işim var benim bu çocukla