2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pişik için mi yapıyosun onu tubiş
şimdi sürmüyorumde memleketteyken doğal olsun diye kaynatıp sürüodum krem gibi canım pişik için değil yani her zaman
sevda ben sebamed kullanıyorum çok iyi geldi her bebekte farklıymış demek

Niye şimdi sünnet canım tıkanıklık falan mı var.

şimdi sürmüyorumde memleketteyken doğal olsun diye kaynatıp sürüodum krem gibi canım pişik için değil yani her zaman
sevda ben sebamed kullanıyorum çok iyi geldi her bebekte farklıymış demek

Sebamedin şampuanını kullanıyorum ben de ondan memnunum bak.Bi de o büyük boyu var ya etiketi 28 lira ablam eczanede çalışıyo 2 tane alınca 1 tane hediyeymiş tanesi de 15 - 17 arası bişeye gelir tahminen dedi 30 - 35 liraya 3 tane alabilicem yani.Elimdeki bitsin de.Hediye de götürürüm biyere giderken.Kullanılcak bişi olur en azından

yok görkem 1-6 yaş arası olmaz dedi doktor 6yaşından sonraya da bırakalım istemedik. idrar yolları enfek. falan azaltıyomuş erken yaptırmayı önerince doktor yaptıralım dedik

Kızlar bebek mevlüdünüzde hasılat nasıldı aklinialirimsmile Bana çok kıyafetler çok dandik geldi kayınvalidemin tarafından gelenlerden.Hele 2 paketten birer tane çıtçıtlı badi çıktı.3-4 tane de 2.5 liralık pijama takımları var ya onlardan.sempatiksalakcinni

yok görkem 1-6 yaş arası olmaz dedi doktor 6yaşından sonraya da bırakalım istemedik. idrar yolları enfek. falan azaltıyomuş erken yaptırmayı önerince doktor yaptıralım dedik

geçmiş olsun şimdiden Emir'imize Oldu da bitti maşallah nazar değmez inşallah hihoyyyt

canım komili şampuan kullan,biz çok sevdik.kusura bakma ,ikide bir kayboluyorum bebişim durmuyor,onunla ilgileniyorum.müsait olunca yazıyorum.

estf. canım komili denemeyi istiyodum sağol onu alayım bakim.göz yakmıyo dimi?
benimki de ayağımda uyuyo dokunmadım yatağa koysam uyancak. ama ayaklarım uyuştuu:)

canım isim neydi senin face de varmıydın?

Son düzenleme:
benim şampuanda sebamed çok iyi geçen gözleri şampuan doldu fazla dökmüşüm hiç yanmadı babasıda korkuyo yanacak diye
ben yapamadım mevlüt kıyafetini halasının düğününde giydirdim bana burdan gelenler çok güzeldi memlekette beğenediklerimi gittim değiştirdim görümceme çıtçıtlılar işe yarıyo ama görki yazın ben hep onları kullndım burda bakalım bayramda annem geleek ozaman yaparım blki mevlütü

bende sebamed sampuan kullanıyorum pısık olmasın dıye de arada bepanten krem suruyorum ıkısınden de memnunum.nıda bence de erken sunnet ettırmen ıı olur acısını unutuverır hemen. sarılır kucagında gezdırırsın yavruyu bıkac gun gecer. zaten uykusu fılan daha duzene gırmemısken aradan cıkar ıste sunnet dogru karar vermıssın

sağol betuss

görkem bizde mevlüt yapmadıkk görmeye gelenler ciciler getiriyodu genelde hep büyük 2 yaş:)

Sizde 6 ay kınası var mı Tubiş.Bizde kız bebeğe 6 ay kınası yakılır.Kadınlar toplanıp eğlenir falan.Bayram tatilinde yapmayı düşünüyorum ben de.Hatta şimdi bebişler için bindallılar falan çıkmış.Çok tatlı.Sizde de varsa bu adet istersen önce mevlüt okutup sonra kınasını da yapabilirsin yakınlarınla.

aynen bizimde öyle 6 yaşa kadar var aralarında yani

sizin iyimiş bizim 10 yaşa kadar geldi gülmekten kırıldık.birde biz mevlütü haziranda yaptık gelen hediye atkı bere takımı 10yaş için.ben birisine götürmeye utanırım o cinsten yani :roflol:alsanaalsanasmile

Son düzenleme:

Bebişler bezliyken israrın asitinden yara daha çabuk iyileşiyomuş.Bi de erkek annleri aklınızda olsun kansız sünnet çıktı ya şimdi hem dini olarak kan akması gerekiyomuş hem de kansız sünnette ileride cinsel hayatında %70e kadar his kaybı olabiliyomuş.

O da iyiymiş.Benim en büyüğü 6 yaş için kırocan bi elbiseydi.

bilmiyorum canım aa olabilir hemde daha güzel sen bana anlatırsın sizin adeti yapalrım bizim oralarda yoktur canım sadece eve glip hediye getirirler bizde ikramda bulunuruz oka ama ben prensesimin hatırası olsun istiyorum bakayım bindallılara yarın fikirleşiriz şimidi çıkıyom canım kokla kuzunu
hemde halası geliyo bayramda izmirdende eşiin halsı kalabalığı yane güzel olur yarın anlatırsın canımmm

Son düzenleme:
banada elbise çok geldi böğğ oldum oysa çok severdim şimdi pantolon daha çok seviyom sıkıldım heralde

kızlar kaç gündür pek giremiyorum girsemde dramıyorum çok huy değiştirdi yine benimki rahatsızlığındanmıdır diş mi çıkaracak sıçrayışta mı anlayamadım tek başıma resmen zapt edemiyorum maşallah çok hareketli ne altını bağlayabiliyiorum ne bişey yedirebiliyorum oturarakta yutamıyo bide yüzüstüden sırtüstü dönmeye başladı tekerlek gibi yuvarlanıyo resmen herşeyi tutmaya çalışıyo bi heyecan bi hareket çok yoruyo beni allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde benim bu oğlanla işim zor dün arkadaşım geldi aynı zamanda doğdular yatırdığı yerden bakınıyo bizimki kızın elini tutuyo ellerine ağzına sokmaya çalışıyo saçlarına yapışıyo sanki kızı tavlamaya çalışıyo çok güldük dün kıpır kıpır sıkı tutmasam kollarımın arasından kayıverecek yandımmmmmmmmm kocamda yılık izinde sonra sakere gidiyo ben annemlere geri dönüş yapıcammmmm zor bi sene beni bekliyo allah yardımcınm olsun(ne çok dertlenmişim )senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…