O da iyiymiş.Benim en büyüğü 6 yaş için kırocan bi elbiseydi.
kızlar kaç gündür pek giremiyorum girsemde dramıyorum çok huy değiştirdi yine benimki rahatsızlığındanmıdır diş mi çıkaracak sıçrayışta mı anlayamadım tek başıma resmen zapt edemiyorum maşallah çok hareketli ne altını bağlayabiliyiorum ne bişey yedirebiliyorum oturarakta yutamıyo bide yüzüstüden sırtüstü dönmeye başladı tekerlek gibi yuvarlanıyo resmen herşeyi tutmaya çalışıyo bi heyecan bi hareket çok yoruyo beni allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinde benim bu oğlanla işim zor dün arkadaşım geldi aynı zamanda doğdular yatırdığı yerden bakınıyo bizimki kızın elini tutuyo ellerine ağzına sokmaya çalışıyo saçlarına yapışıyo sanki kızı tavlamaya çalışıyo çok güldük dün kıpır kıpır sıkı tutmasam kollarımın arasından kayıverecek yandımmmmmmmmm kocamda yılık izinde sonra sakere gidiyo ben annemlere geri dönüş yapıcammmmm zor bi sene beni bekliyo allah yardımcınm olsun(ne çok dertlenmişim )senağlama
Allah kolaylık versin canım.sen bursanın neresindesin? şimdiden eşine hayırlı teskereler dilerim inşallah yakın bir yerde yapar.
merhaba kızlar nasılsınız bugün biraz geç kaldım buraya girmek için ancak uyudu bizim zıpır ve benim işler bitti. nidah sünneti ürolog mu yoksa çocuk cerrahimı yapacak ve anestezi nasıl olacak benim oğlanın sünnet derisi dar sünnet olsa iyi olur dedi dr u tahlilleri temiz çıkıyor enfeksiyon olmadı hiç görünürde bir sıkıntı yok ama bende ist a gittiğimde yaptırmak istiyorum ama eşim bayramda yanımızda olamayacak çalışıyor tek başıma da cesaret edemiyorum offff. ha birde ne kadara yaptıracaksınız
ecrin benim oğlumda seninkinin tıpkısının aynısı o kadar çok dönüyorki dün açık olan koca kanepeden yuvarlandı ben diğer odadayken ödüm patladı ama ağlamadı bile kalpten götürecek beni kerata
uzun zamandır yazamıyordum ama takipo etmeye çalışıyordum ek gıdalar, sıkıntılar falan Allah hepimizin kuzucuklarını bağışlasın, bu arada benim oğlum Mayıs 11 doğumlu geçen Çarşamba sünnetini yaptırdık çok kolay oldu bütün 2010 mayıs annelerine tavsiye ederim ilk anda lokal olduğu için çok ağladı hatta ameliyat önlükleri falan giydirdiler çok kötü oldum ama asansörle gelirken üç kat yukarıdan ağlamaları gelmeye başlayınca daha da kötü oldum öyleki ilk anda hiçbir şekilde sakinleşmedi bana sanada güvenmiyorum sen beni teslim ettin onlara der gibi baktı ağladı ancak 2 saat sonra herşey bitti ben gece hiç uyumaz diye düşünürken ilk gece bile hiç huzursuzluğu olmadı antibiyotik verdi doktor onu bile 1 gün kullandım şu an artık üzerimizden kocaman yük kalkmış gibi hafifledik bebişimde çok iyi bizde hiçbir sıkıntı yok ben kolay olduğunu ve lokal olacağını bildiğim için yaptırdım bunuda dip not olarak düşebilirim
ne yapcaz biz bunlarla bilmem annem tek kişilik yatak sünegeri vardı onda onu verdi yere onu attım sütüne polar bolar sağlıklı değil polar ama sıcak tutuyo diye serdim işte onun üstüne bırakıyom yalnız bırakmak zaten mümkün değil tualette bile donlarımı çeke çeke içeri koşuyom basıyo yaygarayı sanki kırılmışta bi yeri öyle ağlıyo ...
kızlar bılıyosunuz kızım 1.5 aydır sadece gecelerı emıyor .bıkac gunudr emdıkten donra gerı cabuk uynaıyo 2 gune bırde sutumu sagıyodum cok azda olsa gunduz ıcırıyodum.bugun hııııc sut gelmedı ugrasıyorum gelmıyo yaaa tamamen bıttı yanı(
co uzgunum gercekten offff ya
benım kadarda emzırmek ısteyen yoktur ınanın.hamıleyken hep derdım asla mama vermıcem 6 ay sadece emece ve 2 yasına kadarda emzırcem dıodum...
gercekten nasıl uzuldum yaaaa
üzülme canım ya sen elınden gelenı yapmıssın alacagını almıstır bebısın sımdıye kadar.bızde artık zaten doyurmak ıcın dııl keyfı olsun dıye emzırıyoz bızdede azaldı sutler. hazır mamaların demır oranı fılan gayet ıyı uzulme
öznur üzülme canım bizim sonumuzda o gibi gözüküyor halbuki büyük oğlum ne güzel emmişti 15 ay boyunca bunda niye böyle oldu anlamadım bende. gündüz canı isterse 2 kere fln emiyor oda ya gezinerek yada uyku sersemi.geceleri rahat oluyor uyandımı ağzına memeyi alır almaz geri dalıyor inş. tamamen gitmemiştir.gittiyse bile sen en azından elinden geleni yaptın için rahat olsun