2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen ne hissediyorsun peki? böyle zamanda annenin hissetiği çıkarmış diyorlar amaa söylenti tabi buda

valla canım ben erkek hissediyorum hatta hep nasıl diye sorduklarında oğlum diyesim geliyo ama açıkcası bu hismi yoksa öyle istediğim içinmi anlayamadım Allah tabi hayırlısını versin...:Saruboceq:

bende sürekli bebeğimi kaybettiğimi görüyorum rüyamda kanamam gelio beni hastaneye götürüyorlar senin gibi çığlık çığlığa uyanıyorum ne kar kötüüü rüyası bileee

ahh canım ben çoğu zaman erkek bebeği severken görüyorum hiç şimdiye kadar kabus sayılacak bi rüya görmedim ama seninki kötüymüş bence bi ihlas falan oku uyumadan önce

hay allah ben de dün akşam rüyamda kuzenim pantalonun içinden bak ne cıkartıcam diyorr
ben de bakıyorum ve içinden bebek çıkıyor saçma sapan rüyalar
hamileler rüyalarında cok kabus görürlermiş

kaydirigubbakcemile3 buna çok güldümkaydirigubbakcemile3

Ay kısmetse biz de kaynana olucaz di mi.Kayınvalideme daha sıcak davranasım geldi :roflol:
ben bi ısınamadım şu kadına yalaelaelaelaelae

benim içimden kız geldi valla hayırlısı bakalım görücez
[

canım hiç moralini bozma lütfen amaaa sen bebeğini düşünmüyormusun annesiii hem küçük değiliz ki anne olucaz artık isteyen istediğini yazsınnn bırakın arkadaşlar okumayın görmeyin geçin lütfen

nerdeyse hatim edecem yatmadan değil yürürken araçta giderken gelirken hep okuyorummm aslında

Beni neden kattın ki verdiğin tepkiye?Gerildim ben de iyice.İyi akşamlar.

hiç bişey demiyorum

dimples sanA dediğimiz bişey yok hep yardım ediyosun saolda yani benim yazdığım 4 tane mesaj mı bukadar polemik yaptı ya arada ben yazılanlar ekrana gelsin diye bazı şeyler yazıyorum

niye üzüyosun kendini
boşversene ya senin ismin bile mutluyum
herkes istediğini yazsın görme sen devam et :hulya:

ya beni ağlattılar helel olsun
beni neden kattın ki verdiğin tepkiye?gerildim ben de iyice.iyi akşamlar.

seni katmadım canım mesajına farklı şeyler yazacaktım sinirden unuttum

Kızlar bugün akşam doktora ne soruyum. Not alıyorum da şimdi:)) Yardımcı olun bana:))

Kalp atışlarını sorabilirsin iyimi diye, kesem düzgünmü, ultrasonda hamilelik haftanın tutup tutmadığını sorabilirsin, hangi vitaminleri kullancağını sorabilirsin, nelere dikkat etmen gerektiğini sorabilirsin, ilişki olayını sorabilirsin, test yaptırmana gerek varmı varsa hangi testleri yaptırman gerektiğini sorabilirsin, şimdilik aklıma gelen bunlar canım.
Hakkında hayırlısı olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah.

neler olmuş burda ya,,,,kızlar bunlar çocukça şeyler neden böyle bir polemiğe giriliyor üzmeyelim lütfen birbirimizi,,,,Ben buraya biraz rahatlamak,deşarj olmak,hertürlü düşüncemi samimiyetle paylaşmak için giriyordum yeri geldiği zaman bilgilerimi paylaşıyorum sizlerle yeri geldiği zaman tüm samimiyetimle sıkıldım kızlar ben çıkıp gezicem biraz diyorum bunda tuhaf bir durum yok bunları konuşamıcaksak samimi bir ortam olmayacaksa ben de girmem bundan sonra insan bu yazılanları okuyunca ister istemez üüzülüyor ve ben burda gerçekten birbirimizi anladığımızı düşünüyordum kusura bakmayın arkadaşlar ben de birkaç gün girmem eskisi gibi fazla da takılmam o zaman buraya

ya beni ağlattılar helel olsun

seni katmadım canım mesajına farklı şeyler yazacaktım sinirden unuttum

canım hepimiz hasas bi zamandayız şu an herkes gergin ve üzgün ama ağlicağın zaman bi kez daha düşün artık
bu arada zaten herkes tepkisini gösterdi kimse karışamaz kimin ne yazdığına ben senin yerinde olsam ağlayıp kendimi üzmek yerine gerekn cevabı verir bunun kimsenin haddi olmadığını gösterirdimklava:

Kızlar bugün akşam doktora ne soruyum. Not alıyorum da şimdi:)) Yardımcı olun bana:))

ben bu sabah soru hazırlamıstım sorularımı yazım belkı ısıne yarar :)
-ben bazen tonbalıklı salata yapıyorum haftada 2 gun balık yıyın dıyo ya ton balıgı olurmu demıstım taze olursa daha ıyı olur dedı
belkı senınde besınlerle ılgılı aklında bısı vardır hatırlatmıs olurum
-sonra spor konusunu konustum spor salonu uyelıgım vardı ne sekılde spor yapmalıyım dedım ıkı ay daha yapma dedı benımkısı
-çatlarlar için öneriniz varmı dedim :)))
-dogum ile ilgili bilgi verirmisiniz vs dedim anlattı bisiler
-lekelenmelerım olmustu onları falan sordum
aklıma bunlar geldı sımdı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…