sen ne hissediyorsun peki? böyle zamanda annenin hissetiği çıkarmış diyorlar amaa söylenti tabi buda
bende sürekli bebeğimi kaybettiğimi görüyorum rüyamda kanamam gelio beni hastaneye götürüyorlar senin gibi çığlık çığlığa uyanıyorum ne kar kötüüü rüyası bileee
hay allah ben de dün akşam rüyamda kuzenim pantalonun içinden bak ne cıkartıcam diyorr
ben de bakıyorum ve içinden bebek çıkıyor saçma sapan rüyalar
hamileler rüyalarında cok kabus görürlermiş
ben bi ısınamadım şu kadına yalaelaelaelaelaeAy kısmetse biz de kaynana olucaz di mi.Kayınvalideme daha sıcak davranasım geldi :roflol:
benim içimden kız geldi valla hayırlısı bakalım görücezAy inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?
canım hiç moralini bozma lütfen amaaa sen bebeğini düşünmüyormusun annesiii hem küçük değiliz ki anne olucaz artık isteyen istediğini yazsınnn bırakın arkadaşlar okumayın görmeyin geçin lütfen
KIZLAR MESAJIN NEREYE GİTTİĞİNİ ŞİMDİ ANLADIM AMA YAPTIĞINIZ ÇOK AYIP SİZ OKUMAYIN ZORLA DEĞİL AY MORELİM BOZULDU YA GİT GİDE BOZULUYO SUYU ÇIKIYO HERKES KENDİ YAZDIKLARINA BAKSIN BUARADA MESAJ SAYINIDA YÜKSELTMİŞ OLDUNklava: klava:
nerdeyse hatim edecem yatmadan değil yürürken araçta giderken gelirken hep okuyorummm aslındavalla canım ben erkek hissediyorum hatta hep nasıl diye sorduklarında oğlum diyesim geliyo ama açıkcası bu hismi yoksa öyle istediğim içinmi anlayamadım Allah tabi hayırlısını versin...:Saruboceq:
ahh canım ben çoğu zaman erkek bebeği severken görüyorum hiç şimdiye kadar kabus sayılacak bi rüya görmedim ama seninki kötüymüş bence bi ihlas falan oku uyumadan önce
kaydirigubbakcemile3 buna çok güldümkaydirigubbakcemile3
KIZLAR MESAJIN NEREYE GİTTİĞİNİ ŞİMDİ ANLADIM AMA YAPTIĞINIZ ÇOK AYIP SİZ OKUMAYIN ZORLA DEĞİL AY MORELİM BOZULDU YA GİT GİDE BOZULUYO SUYU ÇIKIYO HERKES KENDİ YAZDIKLARINA BAKSIN BUARADA MESAJ SAYINIDA YÜKSELTMİŞ OLDUNklava: klava:
hiç bişey demiyorumişte sonuç bu.bu topik böyle sürdükçe de ayrılanlar devam edecek.mutluyum'a laf atmadan önce olayın altında başka şeyler olabiliceğini de düşünür müsünüz.aramızda kalsın demişti ama özür dileyerek bu durumda yazmak zorundayım.mutluyum'u sabah da küstürdünüz.topikten ayrıldı.özelden mesaj attım girmesi için ve döndüğünde bi şekilde laf atmak için de onları yazmış.gayet normal bişey değil mi bu?siz de kırıldığınızda belli etmemek için, toparlamak için aklınıza ilk geleni konuşmaz mısınız?ya da farzedin ki hakikaten öylesine yazdı.bu 3 5 mesaj sizi bu kadar mı rahatsız etti de konu bu noktaya geldi?bilip bilmeden yorum yapmak da bu olsa gerek
evet yaaa hepimiz burda adam seçiomuşuz cvp vermek için.. Burda herkes çoktan gruplaşmış herkes arkadaşını seçmiş. Niye kimse bunlara bir cvp vermedi acaba. Niye vereyimki arkadaşım ben senin acıktım geldim gidiorum vs vs mesajlarına. Haa bunlara cvp vermedim die ben adam seçiosam seçerim. Ben elimden geldiğince herkese koşmaya çalışıyorum burda. Kaç kişiye üstüme vazife olmadığı halde bebek takvimi için yardım ettim. Kaç kişiye bu topiğe resim koyması için yardım ettim. Bu mu adam seçmek üstüme vazifemi mide yanması olan birine araştırıp sayfa bulmak. Bu kadar iyi niyetli olduğum için mi bu adam seçme. Seçiyorum yaa
Mesai bitiyo kızlar.İyi akşamlar opuyorumnanaktan
ya beni ağlattılar helel olsuncanım hiç moralini bozma lütfen amaaa sen bebeğini düşünmüyormusun annesiii hem küçük değiliz ki anne olucaz artık isteyen istediğini yazsınnn bırakın arkadaşlar okumayın görmeyin geçin lütfen
beni neden kattın ki verdiğin tepkiye?gerildim ben de iyice.iyi akşamlar.
Mesai bitiyo kızlar.İyi akşamlar opuyorumnanaktan
Kızlar bugün akşam doktora ne soruyum. Not alıyorum da şimdi:)) Yardımcı olun bana:))
Herkese iyi akşamlar
ya beni ağlattılar helel olsun
seni katmadım canım mesajına farklı şeyler yazacaktım sinirden unuttum
Kızlar bugün akşam doktora ne soruyum. Not alıyorum da şimdi:)) Yardımcı olun bana:))