2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

neler olmuş burda ya,,,,kızlar bunlar çocukça şeyler neden böyle bir polemiğe giriliyor üzmeyelim lütfen birbirimizi,,,,Ben buraya biraz rahatlamak,deşarj olmak,hertürlü düşüncemi samimiyetle paylaşmak için giriyordum yeri geldiği zaman bilgilerimi paylaşıyorum sizlerle yeri geldiği zaman tüm samimiyetimle sıkıldım kızlar ben çıkıp gezicem biraz diyorum bunda tuhaf bir durum yok bunları konuşamıcaksak samimi bir ortam olmayacaksa ben de girmem bundan sonra insan bu yazılanları okuyunca ister istemez üüzülüyor ve ben burda gerçekten birbirimizi anladığımızı düşünüyordum kusura bakmayın arkadaşlar ben de birkaç gün girmem eskisi gibi fazla da takılmam o zaman buraya

yaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:
saçmalamayın kızlar kimse kimsenin paylaşımına karışamaz herkes istediğini yazar bunun için bu kadar insan burda işini gücünü bırakıp yazıyo
ne demek girmemek yaaa
ayıp ama :eek:klava:

gerçekten çok üzüldüm ben de... zaten hassas bir dönemdeyiz neden bu kırgınlıklar yaşanıyor

ya beni ağlattılar helel olsun
mutluyum herkesin düşüncesi farklı canım şu an önemli olan bebişlerimiz onlar için buradayız konuşup sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşmak için ne olur unut gitsin söylenenleri kendini üzme canım bebişini düşün

kızlar benimde mesaim bitiyo herkese iyi akşamlar
mutluyum üzme kendini gereksiz yere
nuremcim inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin

kimsede siteye girmem demesin kime tepki yapıyosunuz hepimiz arkadaşız burda olur böyle şeyler
valla ben yarın burda olucam
inşallah eksiksiz görüşürüz

gerçekten çok üzüldüm ben de... zaten hassas bir dönemdeyiz neden bu kırgınlıklar yaşanıyor
canım olmaz böyle ama yukarda senin söylediklerine katılıyorum ben de işten fırsat bulur bulmaz açıyorum topiciğimizi herkesin yazdığını okuyoruz o arkadaşlarda düşüncelerini söylemişler ne yapalım herkes farklı herkesin düşüncesi farklı kapatalım bu konuyu bence

yaaaaaaaaaaaaa:eek:klava:
saçmalamayın kızlar kimse kimsenin paylaşımına karışamaz herkes istediğini yazar bunun için bu kadar insan burda işini gücünü bırakıp yazıyo
ne demek girmemek yaaa
ayıp ama :eek:klava:

ya benimde gözlerim doldu zaten bu ara herşeye ağlıyorum canım,,,ben buraya tartışmak,üzülmek için girmiyorum sizlerle herşeyi paylaşmak konuşmak biraz olsun birbirimizi rahatlatmak için giriyorum ama bunları da yitireceksek o zaman bir anlamı yok arkadaşım neyse kusura bakma canım ben sakinleşince yine uğrarım kendine iyi bak

Kalp atışlarını sorabilirsin iyimi diye, kesem düzgünmü, ultrasonda hamilelik haftanın tutup tutmadığını sorabilirsin, hangi vitaminleri kullancağını sorabilirsin, nelere dikkat etmen gerektiğini sorabilirsin, ilişki olayını sorabilirsin, test yaptırmana gerek varmı varsa hangi testleri yaptırman gerektiğini sorabilirsin, şimdilik aklıma gelen bunlar canım.
Hakkında hayırlısı olsun, güzel haberlerle dönersin inşallah.
Canım çooook teşekkür ediyorum. Valla dediklerinin hepsini not aldım. Allah razı olsun senden valla. Bir de kalp atışı dk. kaç atması gerekiyodu? Varmıydı öyle bişeyler.
Haa bir de kese boyunu soruyum:))

ben bu sabah soru hazırlamıstım sorularımı yazım belkı ısıne yarar :)
-ben bazen tonbalıklı salata yapıyorum haftada 2 gun balık yıyın dıyo ya ton balıgı olurmu demıstım taze olursa daha ıyı olur dedı
belkı senınde besınlerle ılgılı aklında bısı vardır hatırlatmıs olurum
-sonra spor konusunu konustum spor salonu uyelıgım vardı ne sekılde spor yapmalıyım dedım ıkı ay daha yapma dedı benımkısı
-çatlarlar için öneriniz varmı dedim :)))
-dogum ile ilgili bilgi verirmisiniz vs dedim anlattı bisiler
-lekelenmelerım olmustu onları falan sordum
aklıma bunlar geldı sımdı yerimseniben
Canımcım sana da çok teşekkür ediyorum yaa:)) Senden de işime yarayanları not aldım hemen:))

kimsede siteye girmem demesin kime tepki yapıyosunuz hepimiz arkadaşız burda olur böyle şeyler

İnşallah canım. Kötü bişey olmaz Allah'ın izniyle. Teşekkür ederim iyi dileklerin için

iyi akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzereee ii akşamlar kızlar dikkat edin kendinize

Güzel annelerim benim mesai bitmiş::))) Nolur dua edin bana. Bir aksilik çıkmaz inşallah. Hepiniz bebişinizle güzel bir akşam geçirin:)) Öpüyorum....

herkese iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlere iyi bakın yarın güzel bi gün olsun ,mümkünse herkes burda olsun mutluluk paylaşıldıkça artar üzüntüler paylaşıldıkça azalır ,ben yarın Allah ta bi mani olmazsa burdayım sizide beklerim görüşmek dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum

arkadaşlar burda hepimiz ayrı ayrı hamilelik durumları yaşıyoruz, kiminin midesi bulanıyo, kiminin hiçbi şikayeti yok, kimi düşük riski var benim gibi vede ben şuan düşük riskim varken burda inanın cinsiyettir, çocuğun battaniyesidir, odasıdır, ismidir.. inanın bu sohbetinize katılamıyorum bana boş geliyo
tabiki saygı duyarım ama bende şuan rahat bi hamilelik geçiriyor olsaydım tabiki katılırdım zevkle. Bana gebeliğin gidişatı ile ilgili olan sohbetler daha ilgi çekici oluyor ve onlara katılıyorum.
Şuanda benim tek derdim şu 12. haftaya kadar bebeğimi sağlıkla getirmek, öncedende bi düşüğüm olduğu için korku içindeyim. Her wc ye gittiğimde leke görcem diye dua ederek gidiyorum. Ben her akşam 4 çeşit ilaç içiyorum, her akşam heparin iğnesi vuruluyorum.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi. Dediğim gibi yinede saygı duyuyorum, herkes farklı.
Allah herkese hayırlısıyla bebeğini kucağını almak nasip etsin, herkesin hakkında hayırlısını versin.

Güzel annelerim benim mesai bitmiş::))) Nolur dua edin bana. Bir aksilik çıkmaz inşallah. Hepiniz bebişinizle güzel bir akşam geçirin:)) Öpüyorum....

dualarımız seninle canım stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz

nurem; bacım bence şansını pek zorlama doktorlar öyle pek soru sorulmasından hoşlanmıyolar, dakikada kaç attığı falan mühim değil yani iyiyse iyi der. Ben geçende doktoruma dedimki ; hocam benim bebeğim sağ tarafımdamı ?? kızım küçücük bebek o daha ne sağı ne solu !! ay keşke sormasaydım dedim. Doktorlar zaten az çok ne sorcaklarını bildikleri için o cevapları hemen sıralıyolar yani benimki öyle yapıyor. Ben her gittğimde şunu da sorcam bunuda sorcam diye gidiyom ama eve bi geliyom yarısını bile sormamışım veya o an gereksiz buluyorum.
Sen doktoruna güven gerisini merak etme sen kaydirigubbakcemile5 (kamyın arkası sözü gibi oldu :))

iyi aksamlar hamiş hatunlarrr :teytey:

yarın ınsallah herkesin kırgınlıgıı kızgınlıgı gecmıs olurr

bence hıc kımse alınıp kırılıp burayı terketmesın
herkesın eşref saatı eşşek saati varmıs ya kotu zamanlarda yazışmışsınız sisde olur boyle seyler
bebişlerimizin hatırına affedıcı olalım dunyanın en gösel hamişleri öptüm hepinisi a.s.

arkadaşlar burda hepimiz ayrı ayrı hamilelik durumları yaşıyoruz, kiminin midesi bulanıyo, kiminin hiçbi şikayeti yok, kimi düşük riski var benim gibi vede ben şuan düşük riskim varken burda inanın cinsiyettir, çocuğun battaniyesidir, odasıdır, ismidir.. inanın bu sohbetinize katılamıyorum bana boş geliyo
tabiki saygı duyarım ama bende şuan rahat bi hamilelik geçiriyor olsaydım tabiki katılırdım zevkle. Bana gebeliğin gidişatı ile ilgili olan sohbetler daha ilgi çekici oluyor ve onlara katılıyorum.
Şuanda benim tek derdim şu 12. haftaya kadar bebeğimi sağlıkla getirmek, öncedende bi düşüğüm olduğu için korku içindeyim. Her wc ye gittiğimde leke görcem diye dua ederek gidiyorum. Ben her akşam 4 çeşit ilaç içiyorum, her akşam heparin iğnesi vuruluyorum.
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez tabi. Dediğim gibi yinede saygı duyuyorum, herkes farklı.
Allah herkese hayırlısıyla bebeğini kucağını almak nasip etsin, herkesin hakkında hayırlısını versin.
evet herkesin hamileliği farklı geçiyor kimse birbirine benzemediği gibi
ama suna malesef ki katılamıyorum ____bana boş geliyor______
bu benim 4.hamileliğim 3 tane düşüğüm oldu bende 4 çeşit ilaç kullanıyorum bende
her akşam heparin iğnesi kullanıyorum her önlemimi almaya çalısıyorum gerisi ALLAHA kalmış
ki benim çok yüksek değerde tarama testlerim çıktı 1/50 50'de bir 1'5 ay belirsizlik içinde geçiricem
ve sonucu da ne cıkıcak bilmiiyorum ama buna rağmen cinsiyet konuları da baska konular da bana boş gelmiyor her konuya dahil olmaya calısıyorum çünkü burası koskoca bir topic her paylasım olabilir
ama hiçbiride sanmıyorum ki boş olsun çünkü herkes ANNE ADAYI

Ben daha kilo almadim kizlar, normal mi? Sabah 53 kilo ile basliyorum aksam 54.5 ile bitiyorum. Ama karnim sis, aksama daha da cok sisiyor, sanirim gazdan. O yuzden kiyafet sorunum var, ozellikle ise giderken.

evet herkesin hamileliği farklı geçiyor kimse birbirine benzemediği gibi
ama suna malesef ki katılamıyorum ____bana boş geliyor______
bu benim 4.hamileliğim 3 tane düşüğüm oldu bende 4 çeşit ilaç kullanıyorum bende
her akşam heparin iğnesi kullanıyorum her önlemimi almaya çalısıyorum gerisi ALLAHA kalmış
ki benim çok yüksek değerde tarama testlerim çıktı 1/50 50'de bir 1'5 ay belirsizlik içinde geçiricem
ve sonucu da ne cıkıcak bilmiiyorum ama buna rağmen cinsiyet konuları da baska konular da bana boş gelmiyor her konuya dahil olmaya calısıyorum çünkü burası koskoca bir topic her paylasım olabilir
ama hiçbiride sanmıyorum ki boş olsun çünkü herkes ANNE ADAYI

ben zaten bana boş geliyor dedim, ben o evreye geçemedim henüz vede saygı duyuyorum dedim, Benim durumumda bi başkasına boş gelir, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. bugün ben misafir olarak okudum paylaşımları sonra senin yazdığın aminyosentez testi dikkatimi çekti ve girip cevap yazma gereği duydum. Birbirimize biraz faydamız olabiliyorsa ne mutlu bize. Benim ilgimi çeken konular farklı bi başkasınınki farklı. Sende daha önceden kan pıhtılaşması topiğini biliyosun ben hep ordaydım ordan şimdi buraya transfer oldum orda belki daha az geyik muhabbeti olurdu, millet birbiriyle daha ilgiliydi. O yüzden tuhafıma gitmiş olabilir. Zamanla inşallah hepimiz için daha iyi olur.

mrb kızlar birkaç gündür giremedim geçmişi okumadan yazdım ama okuyacağım umarım herkesler iyidir öpüyorum sizleri...opuyorumnanaktan

X