2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hahay benim oğlum bi olsun bak nasıl alıyoruz kızını :emir_bebek::emir_bebek:
vermiyos canım...aboww hele İstanbul..ben kendim gurbetteyim kızımdan naasla ayrılamammmmmmafoldumben ama tersi de olabilir di mi...belki ben senin kızı alırımmm:jeyyar:

kızlar ben kaçıyorum...yarın görüşürüz yine...öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3

kız ya da erkek olucak diye içine doğan var mı?
benim içime doğan erkek
bu arada dr'um bebeklerin 12.haftaya kadar erkekte olsa kızda olsa aynı 2 çizgi olurmuş
benim kısmetse önümüzdeki hafta belli olurmuş benim suan cinsiyetten önce tek düşündüğüm
sağlıklı olması

tabi canım önemli olan sağlıkları mesela bence senin kızın oluycakalkisalkisalkis

Ay inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?

ikli testte doktorlar görüyomuş dedi burdan bir arkadş ama aralıkta daha kesin olur bence de

haftaya 2li test için gidicem ve 14 haftalık olmus olcak demekki doktoru sıkıştırabılırım kısmı erkekmı dıe delikafadulden

ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey:

evet ya acayip bi duygu bi an önce öğrensek

hadi bakalım sıkıştır bras dr. u aslında hiç önemli değil ama acayipte merak ediyorum kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki. evet dimples gidicekti bakalım oda öğrenir belki. bende bu ay sonu gidicemm ama benim dr. söylemiyormuş kimseye dememiş dahaa :sinifsinif:

sen bana kızın olucak demiştin dimi öyle hatırlıyorum
bizimkinin poposu yukarı bakıyosu yani o kısmı gözükmüyodu kesin kız göstermeyenlerden olucak heralde benimkide:gitme:

Ay inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?
erkek senesi diyorlar ama diyenlerin yalancısıyım

kız ya da erkek olucak diye içine doğan var mı?
benim içime doğan erkek
bu arada dr'um bebeklerin 12.haftaya kadar erkekte olsa kızda olsa aynı 2 çizgi olurmuş
benim kısmetse önümüzdeki hafta belli olurmuş benim suan cinsiyetten önce tek düşündüğüm
sağlıklı olması
amin beraycım benimde gönlümden geçen kız ama oğlum olacak gibi hissediyorum bende

one yaw
kıssenesi erkek senesidemi vardı kaydirigubbakcemile2
ilk defa duydum valla
benım 2009 yılında dogum yapan tanıdıklarım 1 i oğlan 4 ü kız

ben iyice yedim kafayı
dün rüyamda ikili test için gfeç kaldın artık yaptıramazın falan diyolar
bende bağırmışım nasıl yaptıramam bana bu tarih dediniz ben çocuğumun testini yaptırcam diye
eşimde uyanmış sesime beni konuşturup kafa buluyo benimle neyseki uyandım

evet ya acayip bi duygu bi an önce öğrensek

sen bana kızın olucak demiştin dimi öyle hatırlıyorum
bizimkinin poposu yukarı bakıyosu yani o kısmı gözükmüyodu kesin kız göstermeyenlerden olucak heralde benimkide:gitme:
sen ne hissediyorsun peki? böyle zamanda annenin hissetiği çıkarmış diyorlar amaa söylenti tabi buda

ben iyice yedim kafayı
bende bağırmışım nasıl yaptıramam bana bu tarih dediniz ben çocuğumun testini yaptırcam diye
bende sürekli bebeğimi kaybettiğimi görüyorum rüyamda kanamam gelio beni hastaneye götürüyorlar senin gibi çığlık çığlığa uyanıyorum ne kar kötüüü rüyası bileee

ben iyice yedim kafayı
hay allah ben de dün akşam rüyamda kuzenim pantalonun içinden bak ne cıkartıcam diyorr
ben de bakıyorum ve içinden bebek çıkıyor saçma sapan rüyalar
hamileler rüyalarında cok kabus görürlermiş

hee kızlar bu arada dün beni çok mutlu eden bi olayı paylaşayım cinsiyet konusundan biraz sapıcam ama kusra bakmayın
ben çok üzülüyodum işte 5 kilo aldım falan filan diye geçen gün burda çalışan bi ablanın kızı geldi 19 yaşındaymış oda bi laf geçti annesi ben onu besliyorum hamile ya falan dedi kızda bana dönüp ne hamilesi sen evlimisin yoksa dedi bende üstüne bide hamileyim dedim
aaaa hiç belli olmuyo hem evli gibi durmuyosun hemde hamile olduğun belli olmuyo dedi
neyse bu ayrı bi olayda bunuda anlatayım dedimyerimseniben
dün eşimle dışarı çıkmadan önce eski streç pantolonumu giydim ve oldu şok oldum neyse akşam görümceme geldik görümcemin kızıda 12 yaşında ama benden uzun boyu var fiziğide düzgün ama heralde kemikli kızcaz benim onla aram çok iyidir onun aynı beden giyniriz hatta ona küçük gelenler çoğu zaman bana tam olur bende dalga geçerdim onunla oda tam bana ohh sen hamilesin artık kilo alıcaksın eski fiziğin kalmicak ben senden zayıf olcam falan diye
bende dün orda tartıldım 63 kilo gelsim sonra onu tarttım 64 kilo geldi
acayip güldüm çokta mutlu oldum 5 değil 3 kilo almışım diye
ayyy bayağı uzun anlatmışım kusra bakmayın kızlar ya:kedi:

Arkadaşlar noluyo ya.Şurda 5 10 kişi bişeyler paylaşıyoruz.Kimse kırmasın birbirini.

paylaşımda bulunmak için buradayız.ama yazılan bazı boş şeyler gerçekten gereksiz.acıktımmmmm yazmanın neresi paylaşım:eek:lmaz:herkes bir yere kadar istediğini yapmakta özgür bence. ozaman burası alır başını gider. ben bilgilenebileceğim ve aynı zamanda hoş vakit geçireceğim bir yerde bulunmak istiorum. mümkünse acıktımmm, off sıkıldımmm vs gibi şeyler okumak istemiyorum.bu topiğin bir sakini olarak kendi fikrimi söledim

İsim vermeyeyim polemiğe girmeyeyim, karşılıklı atışma olmasın derken farkettimki ben suçlu duruma düştüm. Yukarıdaki mesajlar 3 sayfada peşpeşe yazılmış.İncelik yapmış arkadaşım bende kabalık ettim kusura bakmayın. Geçmişi okumadan yorum yazan arkadaşlar için tekrar edeyim. Mutluyum1111 sabah saatlerinde karım aç ama hiçbirşey yiyemiyorum ne olcak benim halim dedi kimse cevap vermedi diye burda paylaşımda bulunan arkadaşları gruplaşmakla ve bazı kişilerin mesajlarına cevap yazmakla suçladı. Ve bu forumda bulunan arkadaşlar düşük haberlerini duymak istemiyoruz dedikleri için düşük yapıp foruma yazmaya çekinenler var. Sonuç evet ben eleştiriyorum. Kalite düşüyor paylaşım yapılmıyor egolar tatmin ediliyor. Bu fikrime katılmak zorunda değilsiniz. Ben uyarımı yaptım konuyu kapattım. Bilip bilmeden yorum yapmayı çok seviyoruz millet olarak. Dimples kusura bakma canım. Lütfen benim adımı sil listeden. Ben böyle bir topluluğun parçası olmak istemiyorum. Arada fikirlerime katılan arkadaşlarımada sonsuz sevgilerimi, saygılarımı ve özürlerimi iletiyorum.

KIZLAR MESAJIN NEREYE GİTTİĞİNİ ŞİMDİ ANLADIM AMA YAPTIĞINIZ ÇOK AYIP SİZ OKUMAYIN ZORLA DEĞİL AY MORELİM BOZULDU YA GİT GİDE BOZULUYO SUYU ÇIKIYO HERKES KENDİ YAZDIKLARINA BAKSIN BUARADA MESAJ SAYINIDA YÜKSELTMİŞ OLDUN:eek:klava::eek:klava:

X