- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 40
Canım ben daha 7+4'üm sana yardımcı olamam:)) Ama şimdiden sizlerden fikir alıyorum bende. Belki de bebişin kalp atışlarıdır:))delikafadulden
canım o sancılar bana oluyor bazen de bu dediğim göz seğirmesi gibi bir atmaBenim de belimin sol tarafına kıramp gibi ağrı giriyo.Kasılıyorum bazen.Bel ağrısı normal herhalde
kızlar ikili taramaya giden var mı aranızda geçmişi okuyamadım girmeyeli bi kaç gün olmuştu cinsiyetleriyle ilgili bişii dedimi dr.unuz merak ettim
kızlar ikili taramaya giden var mı aranızda geçmişi okuyamadım girmeyeli bi kaç gün olmuştu cinsiyetleriyle ilgili bişii dedimi dr.unuz merak ettim
Beray girdi canım...Ama cinsiyetle ilgili bir şey olmadı sanırım...:hulya:kızlar ikili taramaya giden var mı aranızda geçmişi okuyamadım girmeyeli bi kaç gün olmuştu cinsiyetleriyle ilgili bişii dedimi dr.unuz merak ettim
canım o sancılar bana oluyor bazen de bu dediğim göz seğirmesi gibi bir atma[/QUOT
Önemli bişey değildir canım.Ben de çok evhamlıyımdır ama bebişler için rahatlamak lazım biraz
sen yine az vermişsin bende 300 tl yi bayılınca sordum hepsi gerekli dediler yaptırdım bende çok şükür kötü bişey çıkmadı hatta rubellaya bi de nişey daha vardı bağışıklım varmış onu öğrendim
canım ben c.tesi gidicem Allah izin verirse
ama artık heralde yavaş yavaş öğrenmeye başlarız:lepi:
hadi bakalım sıkıştır bras dr. u aslında hiç önemli değil ama acayipte merak ediyorum kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki. evet dimples gidicekti bakalım oda öğrenir belki. bende bu ay sonu gidicemm ama benim dr. söylemiyormuş kimseye dememiş dahaa :sinifsinif:canım ben c.tesi gidicem Allah izin verirse
ama artık heralde yavaş yavaş öğrenmeye başlarız:lepi:
ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey:
alemsin valla bi topic açarız o zaman 2010 mayıs anneleri kızlarıona damat arayanlarr,, oğulllarına gelin araytanlar diee kaydirigubbakcemile3ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey:
size epey bir test yazd ozaman ben sordum ne kadar tutar diye 60 dedi emekli sandığına bağlıyım belki o karşılıyodur çünkü ben hiç para vermedim kontrollerimde sadece mesai den sonra kanamam olmuştu acile gittim o zaman verdimcanım bir kısmını siğorta karşıladığı için 200 lira verdim. sigorta karşılamasaydı kaç verecektim bilmiyorum. bende de 12 tane test vardı. rubellaya bağışıklığım benimde varmış. doktor kedi besleme, meyve ve sebzeleri bol yıka, etlerin iyi pişmesine dikkat et dedi.. o kadar yani.sıkma canını.bebişlrimiz için feda olsun.yeterki onlara bişey olmasın..
Ben hepimizin cinsiyetlerini çok merak ediyorum.Sağlıklı olsun hepsi :CüvCüv:
ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey: