2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bence konuyu çok fazla uzattınız. Lütfen yapmayın, hepimiz kocaman insanlarız. Bu küslük niye anlamıyorum. Bırakın ya isteyen istediğini yazsın. İlla herşeye cevap vermek zorunda değil kimse.

kızlar ikili taramaya giden var mı aranızda geçmişi okuyamadım girmeyeli bi kaç gün olmuştu cinsiyetleriyle ilgili bişii dedimi dr.unuz merak ettim

kızlar ikili taramaya giden var mı aranızda geçmişi okuyamadım girmeyeli bi kaç gün olmuştu cinsiyetleriyle ilgili bişii dedimi dr.unuz merak ettim

Bizim seninle 1 gün aramız.12 haftada gel dedi bana ama ben dayanamam 11de giderim kaydirigubbakcemile3 11. haftada da yapılıyormuş

sanırım yok ben kasım başı gidicem en erken bildiğim kadarıyla dimples var cumaydı sanırım bide beray girmişti

Beray girdi canım...Ama cinsiyetle ilgili bir şey olmadı sanırım...:hulya:

canım ben c.tesi gidicem Allah izin verirse
ama artık heralde yavaş yavaş öğrenmeye başlarız:lepi:

canım bir kısmını siğorta karşıladığı için 200 lira verdim. sigorta karşılamasaydı kaç verecektim bilmiyorum. bende de 12 tane test vardı. rubellaya bağışıklığım benimde varmış. doktor kedi besleme, meyve ve sebzeleri bol yıka, etlerin iyi pişmesine dikkat et dedi.. o kadar yani.sıkma canını.bebişlrimiz için feda olsun.yeterki onlara bişey olmasın..

canım ben c.tesi gidicem Allah izin verirse
ama artık heralde yavaş yavaş öğrenmeye başlarız:lepi:
hadi bakalım sıkıştır bras dr. u aslında hiç önemli değil ama acayipte merak ediyorum kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki. evet dimples gidicekti bakalım oda öğrenir belki. bende bu ay sonu gidicemm ama benim dr. söylemiyormuş kimseye dememiş dahaa :sinifsinif:

ya çok üzüldüm ben olanlara neler olmuş böyle en mutlu anlarımızda bunu yaşamak niye hepimiz çok duygusal bir dönemdeyiz ama böyle olmamalı herkes ne istiyosa yazsın ben geri kalsmda okuyorum ya küslük olmsın arkadaşlar lütfen inşallah çözülür

ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey:
alemsin valla bi topic açarız o zaman 2010 mayıs anneleri kızlarıona damat arayanlarr,, oğulllarına gelin araytanlar diee kaydirigubbakcemile3

size epey bir test yazd ozaman ben sordum ne kadar tutar diye 60 dedi emekli sandığına bağlıyım belki o karşılıyodur çünkü ben hiç para vermedim kontrollerimde sadece mesai den sonra kanamam olmuştu acile gittim o zaman verdim

aralıkta bellı olur dedılerdi bana cinsiyeti için
kaçinci haftada belli olur ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…