kızım olursa kimseye vermem:dilcikar:
oğlum olursa da kızların hepisine talip olabilirim:jeyyar:
aralıkta bellı olur dedılerdi bana cinsiyeti için
kaçinci haftada belli olur ki ?
vermiyos canım...aboww hele İstanbul..ben kendim gurbetteyim kızımdan naasla ayrılamammmmmmafoldumben ama tersi de olabilir di mi...belki ben senin kızı alırımmm:jeyyar:hahay benim oğlum bi olsun bak nasıl alıyoruz kızını
ikli testte doktorlar görüyomuş dedi burdan bir arkadş ama aralıkta daha kesin olur bence dearalıkta bellı olur dedılerdi bana cinsiyeti için
kaçinci haftada belli olur ki ?
tabi canım önemli olan sağlıkları mesela bence senin kızın oluycakalkisalkisalkis
ikli testte doktorlar görüyomuş dedi burdan bir arkadş ama aralıkta daha kesin olur bence de
ay ne müthiş bişi dimi cinsiyetlerin belli olması şimdi burdan kendimize gelimn damat da buluruz:teytey::teytey:
hadi bakalım sıkıştır bras dr. u aslında hiç önemli değil ama acayipte merak ediyorum kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki. evet dimples gidicekti bakalım oda öğrenir belki. bende bu ay sonu gidicemm ama benim dr. söylemiyormuş kimseye dememiş dahaa :sinifsinif:
erkek senesi diyorlar ama diyenlerin yalancısıyımAy inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?
hahay benim oğlum bi olsun bak nasıl alıyoruz kızını
amin beraycım benimde gönlümden geçen kız ama oğlum olacak gibi hissediyorum bendekız ya da erkek olucak diye içine doğan var mı?
benim içime doğan erkek
bu arada dr'um bebeklerin 12.haftaya kadar erkekte olsa kızda olsa aynı 2 çizgi olurmuş
benim kısmetse önümüzdeki hafta belli olurmuş benim suan cinsiyetten önce tek düşündüğüm
sağlıklı olması
Ay inşallah.Cinsiyet için çok istemiyim diyorum ama ister istemez gönlünden geçiyo insanın.Dr kalp atış hızına göre kız dedi.180miş kalbi.Benim içimden de öyle geçiyo ama bakalım.Bu sene kız senesi mi erkek mi bilen var mı?
sen ne hissediyorsun peki? böyle zamanda annenin hissetiği çıkarmış diyorlar amaa söylenti tabi budaevet ya acayip bi duygu bi an önce öğrensek
sen bana kızın olucak demiştin dimi öyle hatırlıyorum
bizimkinin poposu yukarı bakıyosu yani o kısmı gözükmüyodu kesin kız göstermeyenlerden olucak heralde benimkide:gitme:
bende sürekli bebeğimi kaybettiğimi görüyorum rüyamda kanamam gelio beni hastaneye götürüyorlar senin gibi çığlık çığlığa uyanıyorum ne kar kötüüü rüyası bileeeben iyice yedim kafayı
dün rüyamda ikili test için gfeç kaldın artık yaptıramazın falan diyolar
bende bağırmışım nasıl yaptıramam bana bu tarih dediniz ben çocuğumun testini yaptırcam diye
eşimde uyanmış sesime beni konuşturup kafa buluyo benimle neyseki uyandım
hay allah ben de dün akşam rüyamda kuzenim pantalonun içinden bak ne cıkartıcam diyorrben iyice yedim kafayı
dün rüyamda ikili test için gfeç kaldın artık yaptıramazın falan diyolar
bende bağırmışım nasıl yaptıramam bana bu tarih dediniz ben çocuğumun testini yaptırcam diye
eşimde uyanmış sesime beni konuşturup kafa buluyo benimle neyseki uyandım
Arkadaşlar noluyo ya.Şurda 5 10 kişi bişeyler paylaşıyoruz.Kimse kırmasın birbirini.
paylaşımda bulunmak için buradayız.ama yazılan bazı boş şeyler gerçekten gereksiz.acıktımmmmm yazmanın neresi paylaşımlmaz:herkes bir yere kadar istediğini yapmakta özgür bence. ozaman burası alır başını gider. ben bilgilenebileceğim ve aynı zamanda hoş vakit geçireceğim bir yerde bulunmak istiorum. mümkünse acıktımmm, off sıkıldımmm vs gibi şeyler okumak istemiyorum.bu topiğin bir sakini olarak kendi fikrimi söledim
İsim vermeyeyim polemiğe girmeyeyim, karşılıklı atışma olmasın derken farkettimki ben suçlu duruma düştüm. Yukarıdaki mesajlar 3 sayfada peşpeşe yazılmış.İncelik yapmış arkadaşım bende kabalık ettim kusura bakmayın. Geçmişi okumadan yorum yazan arkadaşlar için tekrar edeyim. Mutluyum1111 sabah saatlerinde karım aç ama hiçbirşey yiyemiyorum ne olcak benim halim dedi kimse cevap vermedi diye burda paylaşımda bulunan arkadaşları gruplaşmakla ve bazı kişilerin mesajlarına cevap yazmakla suçladı. Ve bu forumda bulunan arkadaşlar düşük haberlerini duymak istemiyoruz dedikleri için düşük yapıp foruma yazmaya çekinenler var. Sonuç evet ben eleştiriyorum. Kalite düşüyor paylaşım yapılmıyor egolar tatmin ediliyor. Bu fikrime katılmak zorunda değilsiniz. Ben uyarımı yaptım konuyu kapattım. Bilip bilmeden yorum yapmayı çok seviyoruz millet olarak. Dimples kusura bakma canım. Lütfen benim adımı sil listeden. Ben böyle bir topluluğun parçası olmak istemiyorum. Arada fikirlerime katılan arkadaşlarımada sonsuz sevgilerimi, saygılarımı ve özürlerimi iletiyorum.