2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallah

öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo
keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedi
hayırlısı diyorum artık inş amniyosentez sonuçlarım güzel çıkar
[/QUOTE]

sen kalbini ferah tut inşallah güzel çıkar dualarımız seninle sen de bol bol dua et sıkma canını:1hug:

Kızlar birşey soracağım. Bu KK 'da mesaj sayısı fazla olana extra bişi veriyolar mı??? Yani ne yazdığın önemli değil yeterki bişiler yaz sayfa kalabalığı olsun gibi bir durum mu var acaba???

Valla canım sen daha tecrübelisin benden, sen daha iyi bilirsin. :))) Bende heralde öyle diye düşünüyordumkii sen yazmışsın, bir önceki yazdığın mesajına da aynen katılıyorum.

Canım benimde bugün 7+4 ve akşama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. İnşallah duyulur. Çok heyecanlıyım bende. Sen başka bir doktora daha git istersen. Bir de giderken soracaklarını filan kağıda yaz:)) Allah sağlıklı evlatlar versin...

tesekkur ederım cnm :)
aynıymıs haftalarımıs aynı donemde dogum yapıces desene:))
aksam yıne yazarsın dımı doktorun dedıklerını
her doktor farklı yaa bu sayede eksıklerını gormus oluruz doktorun

aslında bu gıttıgım 3. doktor hamişlikten once başlamıştım ben dr araştırmalarına
bunu çok kişi tavsiye etti
ama tedirginim işte yine

amiiinn allah saglıklı bebişler versin inşallah

valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz
ben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi için
4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum
[/QUOTE]

Beray canım sen hangi şehirdesin? bu tarz testleri üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz, ben bütün testlerimi hormon genetik biyokimya yaptırdım ve kuruş para ödemedim. Gerçi benim doktorum üniv. prof. onunda faydası varda sizin doktorunuz orda olmasada yaptırabilirsiniz. İşyerinden bi arkaşımın eşide aminyosentez yaptırmıştı üniversitede hiç para ödemedi. Ve bu testlerde en güvenli sonuçlar ordan çıkar. 700 çok para yani. SGK nız varsa özelde testlere bi ton para vermeye hiç gerek yok. Tabi bu benim düşüncem sen daha iyi bilirsin.

nefret ben de ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi radyolojideki doktor bebişimi kesesinin ultrason görüntüsünü verdi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarsın dedi sonucu doktora gösterdim iyi dei sorun yok okadar ben zaten heyecanlıyım ilk gebeliğim insan daha farklı ilgi bekliyo ben de daha gitmedim o doktora özel hastaneye gitttim sen bilirsin ama istersen araştır doktor bir de doktorlar özeline gitmemiz için devlette ilgilenmiyolarmış öyle duydum için nasıl rahat edecekse öyle yap

gittigim özel hastane zaten tugbacım
ama ssk ya bakıyorlar 32 tl katkı payı oduyosun sadece
saol canım yınede valla bende senınle aynıyım ilk gebelik ya olur olmaz seylere pimpiriklilik yapıyorum galina :sinifsinif:

sen kalbini ferah tut inşallah güzel çıkar dualarımız seninle sen de bol bol dua et sıkma canını:1hug:[/QUOTE]
inş cnm çok teşekkür ederim

kızlar az once dr dan geldım sonuclarımı alıp gosterdım.gecen hafta sekerın yuksek demıstı baska bı dr.sımdı normal cıktı.dr herseyın guzel cıkmıs hersey normal dedı.kolestrol sınırda cıkmıs ama cok onemlı deıl dedı.sızın kolestrol degerlerınız kactı benım 151 cıkmıs

canım onu ben de çözemedim..
önceden rep alınca puan artıyordu, şimdi etiket puanı v.s diye de bir şey çıkmış ama inan bilmiyorum

Valla canım sen daha tecrübelisin benden, sen daha iyi bilirsin. :))) Bende heralde öyle diye düşünüyordumkii sen yazmışsın, bir önceki yazdığın mesajına da aynen katılıyorum.

Hayır bazı arkadaşlar sırf yazmış olmak için bişiler yazıyo sanki hayır varsa bi faydası bilelim bizde anlık paylaşımda bulunalım. Mesela ben şimdi WC'ye gidiyorum malum hamileyiz kötükedihüso

inşallah canım iyi haberler verirsin rabbime dua et sen her zaman biz de duacınız inşallah sorun çıkmaz[/QUOTE]
sağol cnm benim inş dualarımız kabul olur

ben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi için
4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum

Beray canım sen hangi şehirdesin? bu tarz testleri üniversite hastanelerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz, ben bütün testlerimi hormon genetik biyokimya yaptırdım ve kuruş para ödemedim. Gerçi benim doktorum üniv. prof. onunda faydası varda sizin doktorunuz orda olmasada yaptırabilirsiniz. İşyerinden bi arkaşımın eşide aminyosentez yaptırmıştı üniversitede hiç para ödemedi. Ve bu testlerde en güvenli sonuçlar ordan çıkar. 700 çok para yani. SGK nız varsa özelde testlere bi ton para vermeye hiç gerek yok. Tabi bu benim düşüncem sen daha iyi bilirsin.
[/QUOTE]
cnm benim dr'umda ünv.prof ama nedense bu amniyosentez işini muaynanesinde yapıyormuş
haftada 5-6 kez yapıyorlarmış bu işlemi demek ki herkesin riskli çıkıyor herhalde
anlamadım bu işi gitti ama ben bir kere daha bu teste baska bir yere daha yaptırmak istiyorum
ama olurda sonuç çooooooooook farklı çıkarsa ne olur bilmem tersim çok fenaaaaa terstir
hayırlısı olsun diyorum

Hayır bazı arkadaşlar sırf yazmış olmak için bişiler yazıyo sanki hayır varsa bi faydası bilelim bizde anlık paylaşımda bulunalım. Mesela ben şimdi WC'ye gidiyorum malum hamileyiz kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende bi wc ye gitcem canım
müsadenizle :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende bi wc ye gitcem canım
müsadenizle :CüvCüv:

müsade senin canım . gelince haber ver ama. Yaptın mı yapmadın mı bi sorun var sa bilelim yaniiii. Ben geldim mesela bi sorun yok şutarafagitti

kızlar az once dr dan geldım sonuclarımı alıp gosterdım.gecen hafta sekerın yuksek demıstı baska bı dr.sımdı normal cıktı.dr herseyın guzel cıkmıs hersey normal dedı.kolestrol sınırda cıkmıs ama cok onemlı deıl dedı.sızın kolestrol degerlerınız kactı benım 151 cıkmıs

Gözün aydın canım, biz daha şeker olayına falan giremedik ama çok önemliymiş. Benim kolesterol en son baktırdığımda 213 çıkmıştı senin iyiymiş maşallah.

iyiyim cnm bunuda şükür

bu arada SCHATZİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM
NİCE YILLARA BEBİŞİNLE SAĞLIKLA MUTLULUKLA İNŞ:emir_bebek::emir_bebek:

a.s.a.s.

merhaba kızlar, ben geldim. Geçmişi okuyorum ama çok hızlı ilerliyorsunuz, yetişemeyeceğim bugün galiba.
schantzi doğum günün kutlu olsun canım. Allah bebeğin, eşin ve tüm sevdiklerinle huzurlu, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar,geçmişi biraz okuyayım dedim,herşey karıştı,fırsat bulursam işten inşallah okurum haftasonu..
SCHATZİ doğum günüm kutlu olsun canım..Benim doğumgünüm ağustos ayına denk geliyor,okul zamanında arkadaşlarım tatilde olduğu için unutup aramazlardı,hatırlayıp hüzünlendim gene..:))
Dimples, listede benim tahmini doğum tarihi bölümüne yılıda yazarsan sevinirim canım,bazen böle küçük takıntılarım oluyor...
Benim de perşembe randevu var ense kalınlığı için,herşey normaldir inşallahh..Hepimiz için sağlıklı, mutlu mutlu hamilelikler diliyorum...

Teşekkür ederim kızlar.Bugün eşimden bile önce siz kutladınız.O akşam için program yaptı herahalde (ayni öyle ümit ediyorum).Hala sesi çıkmadı kafamçokkarıştı

çok ilginçsiniz ne diyim forumun kalitesizleştiğinden ve çocukluktan bahseden arkadaşlar ,şuanda siz çocuklaşıyosunuz insan karşısındakini kendi gibi görürmüş demekki ,lütfen kaliteyi düşürmyelim

Neyse arkadaşlar bu şekilde uzar gider.Mesaj kirliliği yaratmayalım daha fazla. Anlayan anlamıştır nasılsa!!! Umarım!!!

Arkadaşlar noluyo ya.Şurda 5 10 kişi bişeyler paylaşıyoruz.Kimse kırmasın birbirini.

çok ilginçsiniz ne diyim forumun kalitesizleştiğinden ve çocukluktan bahseden arkadaşlar ,şuanda siz çocuklaşıyosunuz insan karşısındakini kendi gibi görürmüş demekki ,lütfen kaliteyi düşürmyelim

Bende tam olarak bunun için çaba sarfediyorum canım. Sesiniz çıksın biraz. Dur denmesi gereken yerde dur deyin. Uyarmaktan çekinmeyin... Zaten son mesajımı okursan bu konuyu uzatmıyorum daha fazla.

X