• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Doğumla birlikte iştahı açılan benden başka kimse yokmu yahu!!!
62 ile hamile kaldım. Doğuma 70 ile girdim. 64olarak çıktım. Ama şimdi geceleri uyku uyuyamayınca ihtiyacım olan enerjiyi yemekten alıyorum galiba.. :(( Emzirirken hele acayip acıkıyorum. Ben hamileliğim boyunca böyle iştahlı yemek yememiştim..
Korkumdan tartılara çıkamıyorum ama doğumdan önce bu halimden daha zayıftım.. Biri beni durdursuuuuun!!!

Ben de iştahlıyım frambuazcım ama doğru düzgün yemek yemeye vakit bulamıyorum ki :1no2:

Ben hamilelikte 13 kg aldım, sanırım 8 kilosu gitti, 5 kilom kaldıı...

76 oldum toplam 13 kilo gitti kaldı 8 kilo tabii hamile kalmadan önceki halime ...

aslında hedef 60 olmak :)) hayrlısı bakalım

benim iştahım normal çok susuyorum ama hele Eymen emerken benim ağzımda bir hortum olsa su aksa diyorum :))

:teytey: 66 kg ile hamile kaldim 91 kg ile bitirdim.30 gun oldu dogum yapali ve su an 82 kiloyum.hedef kilom ise 58. 24 kg var verecegim.benim derdim kg vermek degil ama su gobegim sarkacak diye korkuyorum.1 hafta sonra dr kontrol edecek ve spoar yapip yapamayacagimi soyleyecek.
izin verse hemen baslarim spora gobegim sarkacak diye stres yapmam yaw

yaaa nasıl zayıflicaz yaaa:( göbeği eritmek için yöntemler war muduuuuuurrr?

mekikte yemio wallaboshayallersmile off ya üşeniorum kociş bana fitness ayarladı hamileyken doumdan sonra gideyim die adamn gitti kampanya yaptı tanıtımmı yapiim fitnessmi yapim...

evet bana hastanedeyken bile gelip egzersiz gosterdiler:) daha dogumun ertesi gunu.. nefes vererek karnımızı sıkıyoruz
bunu her harekette yapıyorduk.. ne tuhaf oluyodu torba gibi dusen bi gobek:)
duvara yaslanarak oturur gibi yapıp kalkmak gibi seyler ama her seferinde nefes vererek karnımızı iyice icimize cekiyoruz ve oyle tutuyoruz bi sure..
bi baska guzel egzersizde uzanıyoruz ayaklar yere basıyor dizler bukulu karnımızı kalcamızı yukarı kaldırıyoruz bekliyoruz indiriyoruz:)
agır hareketler haric sanırım yapabiliriz..

kızlar 63 le başladım 78.5 ile bitirdim 21 gün oldu ben daha tartıya çıkmadım gözle görülür bi değişiklik var ama bunlar inen şişlik de olabilir tabii en kısa zamanda ne olmuş görmek lazımeyvahedigeldismile ozaman tekrar yazarım

Selamlarr ben suan dogumdan onceki kılomdayım 55 yani ve sezeryan aldum ama 10 gun sonra ameliyat yerimi içine alacak sekilde korse giymeye basladım karnım cok az kaldı:sm_cool:

Toplamda 12 kilo aldım canım 67 ile bitirdim dogumdan sonra tartıldım 58 olmusdum simdide 55 kıloyumyarı kırkım cıktıktan sonra annem gitti yardım edecek kımse yokdu yanımda her işimi kendim yaptım.

çok iyi bravo.....ben de 13 kilo aldım...4 kilo kAldı.26 günlüğüz.40 ım çıkmaya gidermi acaba?artık pantolonlarımı giymek istiyorm

biz normal doğumuz cınımmmzemuszemus

Selamlarr ben suan dogumdan onceki kılomdayım 55 yani ve sezeryan aldum ama 10 gun sonra ameliyat yerimi içine alacak sekilde korse giymeye basladım karnım cok az kaldı:sm_cool:

hepinizden nefret ediyorummmmm kaydirigubbakcemile3
canlar keske bende korse giyseydim hemen vede normal dogum yapmis olsaydim.
korseyi bende bugun aldim ve giydim ama karnim aciooooooo

bende 12 kilo aldım ve 11 kilo verdim doğumdan sonra.şidi 1 kilo fazlam var.normal doğum yaptım.

Back