• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

hani nerde 2 aydır sadece emzitryorum günde 1 öğün yiyorum ancak hala 63kgyim:( 11kilo gitti sadece daha wermem gereken 10kilo war hadi 7,8ede razıyım ama yok gitmiyormafoldumben

ayrıca resimlerde gördüğüm kadarıyla fiziğin çok güzel görünüyo hasretcim çok bi fazlalığın yok bence

Bu gece bebeği emzirmek için uyandım. Baktım midem sıyrılıyo. Gittim mutfaktan bi kaç bisküvi yürüttüm.... Eşim halime hayretlerle bakıyo.. Uykudan gözümü açamıyorum ama gırtlak son sistem çalışıyo...!!!!

aynen oyle midem kaziniyor gece yaw ama artik yemiyorum

sanırım ben emzirmediğim için kilomda fazla bi oynama yok gibi duruyo bu arada ben hala tartılamadım evde tartı yok
etrafdan duyduğum ve nette okuduğum kadarıyla emziren anneler daha çabuk kilo veriyorlarmışmafoldumben

yok be gulum oyle olsaydi en azindan 1 gram verirdim kaydirigubbakcemile3
yok sabitledi vucudum kendini 82 deyim

1 kilo daha gitti...

20nin 12si gitti 8i kaldı

58 başladım 78 bitirdim bugün 41. gün 65 kiloya indim

hijyenim gelincik ve elff yazmasaniza buraya bea sinirlerim bozuluo.kaydirigubbakcemile3
evet evet zayiflayanlar bu topige yazmasin yaw aklinialirimsmile

bugun spor aletimi annemlerden getiriyoruz.ip siparis ettim birde kas calistiran pilates bilmem nesi aldim.
tatli yemiyorum artik.su iciyorum zaten.
birde tum kaslari calistiran ve iki kisiyle yapilan spora baslasak aklinialirimsmile kesin zayiflarim ben,

ben 60 kilo ile başladım 67 ile bitirdim şuan 65 kiloyum bugün 2. ayımız bitti
ben zaten kilolu hamile kalmıştım 55 kilo olmam lazım ben mayısın 10 nunda altınoluğa gidicem orda hersabah yürüyüşe çıkıcaz oğlumla bol oksijende yürüyeceğiz :) sonra koca bir yaz bol bol yüzücem eylülde istediğim duruma gelirim darısı başınıza

ben 60 kilo ile başladım 67 ile bitirdim şuan 65 kiloyum bugün 2. ayımız bitti
ben zaten kilolu hamile kalmıştım 55 kilo olmam lazım ben mayısın 10 nunda altınoluğa gidicem orda hersabah yürüyüşe çıkıcaz oğlumla bol oksijende yürüyeceğiz :) sonra koca bir yaz bol bol yüzücem eylülde istediğim duruma gelirim darısı başınıza

kızlar yanlış yazmışım 76 ile bitirdim :)

ya 2 haftadır kilo veremiyorum.3 kilom var fazladan.ama 2 haftadır tık yok...

Ben bikaç gündür yürüyüşe başladım ama terleyip geliyoum haliyle..
Terleyince süte bişey olur mu bilen var mı?? Yani bebeğe gaz falan yaar mı??

Selam kızlar...
50. gün bugün. 70 le başladım 88 le doğuma girdim.. 8 kilo gitmişti ama 1 haftadır 2si geri geldi:).. Sütüm az diye yemediğim şey yoktu.. şimdi bünye alıştı sürekli yer oldum :))... Ayrıca sezeryan göbeği bendede var nasıl gidecek bu koca göbek...

55. günümde 59 kiloya düsmüsüm insallah türküyeye gelince sıcaktan birazı daha gider 55 olmaya razıyım

Allahımmmm bugün tartıldım sadece 9 kilo gitmiş benden 69.5 öffff öfffff yemiycem bişey artık yaaaa:sinifsinif:

hamıleleıgımde 17 kg aldım 10 kg gıttı derken +2 kg daha almısım ve 12 kg vermem lazım bebegım daha onemlı gelıyor bır yandanda kg vermek ıstıyorum çok acıkıyorum dıyet yapamıyorum bakalım napcam
ramaza bayramına 3 aylık olacak ozmaan dıyet yapayım dıyorum sımdı bılg yok 3 haftaya kadar olacak google dan yuru ve encel yazınca ılk sıteye gırınce orada spor progrmı var oradakı 3 mil olanıo yapınca gunde 5 km yurumeye muadıl

Mustela Activateur Fermete Corps - Hamilelik Sonrası Zayıflama

Eski Vücudunuza Merhaba Deyin

Eşsiz formülü sayesinde, hormonal değişiklikler nedeniyle ciltte oluşan bir takım gevşemeler ve istenmeyen fazlalıklar için özel olarak hazırlanmıştır. İçeriden etki ederek özel patentli formülü sayesinde vücudunuzun eski formuna kavuşmasına yardımcı olur.

İçeriğinde bulunan Hodan yağı ile balık yağı birleşimi (%80 oranında Omega–3 içerir) yağların dışarı atılmasına yardımcı olur,

B grubu vitaminleri ve Magnezyum, çinko gibi oligo-elementler arasından yapılmış özel bir seçim üst deri katmanını güçlendirmeye, cildin elastikiyetini sağlayan destek proteinleri olan kolajen ve elastin oluşumunu artırmaya yardımcı olur.

Yapılan klinik çalışmalar sonucunda;

4. Haftadan İtibaren

Sıkılaşma : %84'e
Cilt renginde Canlılık : %89'a
Siluette İncelme : %75'e
Rahatlama Hissi : %91'e varan

8. Haftadan İtibaren

Yeniden Şekillenme : %70'e
Daha Sıkı ve Yoğun Görüntü : %70'e
Cilt Kalitesinde Artış : %75'e varan artış ve düzelmeler gözlemlenmiştir.

Kullanımı

Sabah ve akşam bir bardak su ile 1er kapsül alınır. 3 aylık bir kürü tamamlamanız tavsiye edilir. Beraberinde uygun bir diyet programı uygulamanız sonuçların hızlanmasını sağlayabilir. Hekime danışmadan aynı zamanda başka gıda ekleri alınması tavsiye edilmemektedir.

Tıbbi kontrol altında test edilmiştir. Alerjik reaksiyon riski minimuma indirgenerek formüle edilmiştir

Back