• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

çok kıskanıyorum seni..napıyosun da bu kadar çabuk ve rahat kilo veriyosun?

aslında çok kısıtlamıyorum sadece hamur işlerini ve tatlıyı çok az yiyorum.abur cubura hasret kaldım ama.biz ailecek akşam çayın yanına abur cubur yemeye bayılırız.hamileliğimin başından beri yemiyorum kilo almayım diye.çok özledim ama dayanamıyorum artıııkkk

aslında çok kısıtlamıyorum sadece hamur işlerini ve tatlıyı çok az yiyorum.abur cubura hasret kaldım ama.biz ailecek akşam çayın yanına abur cubur yemeye bayılırız.hamileliğimin başından beri yemiyorum kilo almayım diye.çok özledim ama dayanamıyorum artıııkkk

Hamur işi diil de ben çok fazla bisküvi gofret yiyorum. Kendimi nasıl engelliycem bilmiyorum.
Geceleri uyumuyoruz ya vücudum ihtiyacı olan enerjiyi bol karbonhidratlı şeylerde arıyo galiba... Zaten gün boyunca yemek pişirip yemeye vaktim olmadığından hali hazırda ne varsa onlarla karın doyuruyorum ki bunlar da çoğu zaman abur cubur oluyo..
Meyveyi çok severim mesela ama soyulması gereken meyveleri vakit darlığından (!) yiyemiyorum. Anca elimde bi elmayla geziyorum. Onu da yiyemeden bizimki viyaklamaya başlıyor bile.
Mesela bak bugün şu saat oldu. Başım ağrıyor açlıktan ama daha hiç bişe yiyemedim. Bi bardak su bile içemedim...

52 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma gittim sositososito
doğumdan hemen sonra 10 gün içinde 13 kilo verdim kaldı 10 kilo ama 20 gündür hiç oynamadı kilom.. hatta kilo alıcam diye korkuyorum benim de iştahım çok açıldı nerdeyse çikoltaları cebime koyup yanımda taşıcam.. canım hep tatlı yemek istiyo kafamçokkarıştı

ben de deli gibi çikolata yemek istiyorum doğumdan beri ohaoldumsmile
sanırım kan kaybı ve enerji açığından boshayallersmile

Yanlız olmadığımı bilmek güzel!! kaydirigubbakcemile

offf bende deli gibi tatli cikolata akliniza tatli ile ilgili ne gelirse silip supuruyorum resmen.normalde duskunde degilimdir tatliya.aylarca yemeyebilen bi tipdim.dogumdan ozellikle esime soyluyorum tatli al diye.pastaneler bana calisiyor.
kilo veremeyip hep boyle kalmakdan cok korkuyorum.mafoldumben

offf bende deli gibi tatli cikolata akliniza tatli ile ilgili ne gelirse silip supuruyorum resmen.normalde duskunde degilimdir tatliya.aylarca yemeyebilen bi tipdim.dogumdan ozellikle esime soyluyorum tatli al diye.pastaneler bana calisiyor.

Bu gece bebeği emzirmek için uyandım. Baktım midem sıyrılıyo. Gittim mutfaktan bi kaç bisküvi yürüttüm.... Eşim halime hayretlerle bakıyo.. Uykudan gözümü açamıyorum ama gırtlak son sistem çalışıyo...!!!!

Yanlız olmadığımı bilmek güzel!! kaydirigubbakcemile
:a015:
onu bırak ben almaktan korkuyorumohaoldumsmile

sanırım ben emzirmediğim için kilomda fazla bi oynama yok gibi duruyo bu arada ben hala tartılamadım evde tartı yok
etrafdan duyduğum ve nette okuduğum kadarıyla emziren anneler daha çabuk kilo veriyorlarmışmafoldumben

bu hafta hiç kilo vermemişim mafoldumben...3 kilo duruyo hala.niye durduki ya ne güzel gidiyodu kilolaR...

sanırım ben emzirmediğim için kilomda fazla bi oynama yok gibi duruyo bu arada ben hala tartılamadım evde tartı yok
etrafdan duyduğum ve nette okuduğum kadarıyla emziren anneler daha çabuk kilo veriyorlarmışmafoldumben

yok canim ya ben emziriyorum fazlada yemek yiyen biri degilim ama gitmiyo kilolar kizim 20 gunlukken 61 kiloydum carsamba doktora gittim orda tartildim hala 61 im :1no2:

hani nerde 2 aydır sadece emzitryorum günde 1 öğün yiyorum ancak hala 63kgyim:( 11kilo gitti sadece daha wermem gereken 10kilo war hadi 7,8ede razıyım ama yok gitmiyormafoldumben

hani nerde 2 aydır sadece emzitryorum günde 1 öğün yiyorum ancak hala 63kgyim:( 11kilo gitti sadece daha wermem gereken 10kilo war hadi 7,8ede razıyım ama yok gitmiyormafoldumben

yaaaa ben kilo aldımmmmmmmmmm ne güzel doğum kilolarımı vermiş üstüne kilo verirken gene almaya başladım çıldıracağımmm yaa zaten şişko idimm of yaaaaaaaaaaa:oklava:mirmirmirmir

yok canim ya ben emziriyorum fazlada yemek yiyen biri degilim ama gitmiyo kilolar kizim 20 gunlukken 61 kiloydum carsamba doktora gittim orda tartildim hala 61 im :1no2:

ne biliyim canlarım normalden fazla kalori yaktırıyormuş emzirmek öyle okumuştum bende kendimde bi değişiklik görmüyorum süt olsun diye de bi dünya şey yiyorum olmuyo o ayrı fazladan alırsam şaşmam

Back