• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

Benim kilo alımın yavaşladı arkadaşlar 3-4 haftadır aynı kilodayım şükür
Bundan sonra ne olur bilemiyorum 4 haftamız kaldı
Toplamda 11 kg civarı almış oldum boshayallersmile

ben hala almaya devam ediyorum tabii doktor 15 gün yat derse ye iç yat kim kilo almaz ki alsanaalsanasmile

artık kilo kontrolü kalmadı
mafoldumben

ben hala almaya devam ediyorum tabii doktor 15 gün yat derse ye iç yat kim kilo almaz ki alsanaalsanasmile

artık kilo kontrolü kalmadı
mafoldumben

Boşver canım zaten az zamanımız kaldı.Hem doğumdan sonra inş. bir şekilde vermeye çalışırız... Her şey minişlerimiz için....

Boşver canım zaten az zamanımız kaldı.Hem doğumdan sonra inş. bir şekilde vermeye çalışırız... Her şey minişlerimiz için....

takıyorum ciddi ciddi hayatta bu kilolara çıkacağım aklıma gelmezdi
o bi yana her yerim çatladı bilmiyorumkismile

çok kötü bir haldeyim
inşallah veririm ama kendime güveniyorum
olumunekankayizsmile

bu hafta tartılmadım ama korkuyorum çok şiştim çünkümafoldumben cuma kontrolümüz var ozaman tartılırım artık

mrb kızlar.bende 35+2 deyim 59.5 başladım ve şuan 68.5 kilodayım.9 kilo almışım.hiç ödem olmadı şuana kadar.bakalım doğuma kadar ne olcam

sımdı baktım 13 kılo almıssın ya cok degıl bence ben 16 kılo aldım valla pazartesı bakalım kac gelecegım 20 kıloya yakın alacagım herhalde

evet 38.hafta da bitti.76.7kg olmuşum.11 buçuk kilo oldu toplamda.inşallah 12 yi geçmeden gelir meleğim

38+4 SON GEBELİK GÜNÜMDE 74 KİLOYDUM 52 KİLO İLE BAŞLADIM 22 KİLO ALARAK BİTİRDİM HAMİLELİĞİ

WE ŞUAN 12 GÜNLÜK ANNEYİM DAHA ŞİŞLERİM TAM OLARAK İNMEDİ WE 64 KİLOYUM.. 10 KİLO ATMIŞIM YANİaklinialirimsmile

Kızlar kıloları hiç takmayın bence bende 12 kilo almıstım 55 le hamile kaldım en son 67 kıloydum dogum yapalı 19 gun oldu bensuan 58 kıloyum gidiyor anlayacagınız.

Back