Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beennn dogum oncesi kılomdayım suan 55 ama simdide 50 olmaya niyetliyim boyum 1.57 cunku benim ama karnım hala var tabii gitmedi oooo inşallah toparlanır o da
bu arda herkez benimle o kadar çok dalga geçiyoki beni asıl kahreden insanların dalga konusu olmam ne dışarı çıkmak istiyorum nede gezmeye özelliklede düğünlere bu arada o kadar çok düğün varki insanların aa nekadar zayıflamışındiye dalga geçmelerine aa sende bel yokki sırtınla aynı gibi sohguk espirilerine artık tahamül edemiyorumsenağlama
Ay sevilaycım senin bu kadar kiloya takıldığından haberim yoktu.Kim yapıyor o salak esprileri.Hem senin bu 3. doğumun hemde zaten yapı olarak hayat boyu çıtı pıtı bir kadın değildin balık etliydin.Kendine bu kadar yüklenme bence zamanla gider hepsi.......
arkadaşlar bende 58le hamile kaldım oğluşum 5 aylık olmak üzere ve ben hala 61deyim.göbeğim çok kötü gözüküyo eski kıyafetlerimin hiçbirine sığamıyorum:çok üzgünüm: