• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

süper ya iyi atmışsınız kiloları....bende bugün itibarı ile 39+1 oldum ve 77 kg.65 le başlamıştım.12 kilo oldu.........gelsin artık meleğim

ben daha tartilmiyorum :) 20 kesin oldu belki biraz fazla bile.. artik yarin son gunum oldugu icin baskule cikabilirim:)))

hedefim 55:) daha 9 kilo war ama bu dükkan ew bebek iş temposunda fazlası gider bnce:)

Hasretcim sen de bu kararlılık varken 40ın çıkmdana 55 olursun...ben sana güveniyorum:):):):)
ben de 13 kiloyla tamamladım...65ten 78e çıkmıştım doğumdan sonra 72 kalmıştım....bugün 71...gidecek galiba kilolar :)
ama zaten günlerdir uyku yok...yemeklerimi bir telaşla yiyorum walla ne yediğimi bile anlamıyorumsempatiksalakcinni

Maşaallah annecikler size
Çokta korkmamak lazımmış o zaman kilolardan
Tabi az kiloyla kapatmak daha başka sempatiksalakcinni

Ben de 12 kg aldım
Bakalım kaçla kapatacağız, sanırım 13 olarak tamamlarız inş.

kızlar hamileyken aldığımız kiloları paylaştık şimdide werdiklerimizi paylaşalım ne dersiniz..

ben diyette rejimde yapmıorum geceleri bebiş uyumadıından sürekli yer haldeyim:) 52yle başladım 74le bitirdim şimdi 63 kiloyum...

64 kilo ile hamile kaldım.74 kilo ile gebeliği tamamladım.şu an bebeğim 27 günlük ve ben 65 kiloyum.hedefim 60

süpersin serap valla....
ben de 65 ile başladım 78 le bitirdim..toplamda 13 kilo almış oldum...şimdi 70 kiloyum..kaldı 5 kilo....bebişimde 17 günlük....ama herhalde bu uykusuzlukla veririz kiloları.zaten bizim kız tam yemek vakitleri uyanıyo ne yediğimi bile bilmiyorum....

ben 53 ile hamile kaldım 73.5 doguma gittim.. şimdi 63 kiloyum,hiç bişey yiyemiyorum bebek yemek saatlerine ayarlı kurulu saat gibi..

56 kilo ile başladım.doğuma 76 kilo ile gittim 20 kilo aldım.33 günlük anneyim ve 63 kiloyum.13 kilo gitti.hedef kilom 58:lepi:

yazgıcım senin yine hedefe 5 kilon war benim 10kilom war:(( ama 55 olsam yeter diorum 8kilo yani:(((

Hasretcim sen de bu kararlılık varken 40ın çıkmdana 55 olursun...ben sana güveniyorum:):):):)
ben de 13 kiloyla tamamladım...65ten 78e çıkmıştım doğumdan sonra 72 kalmıştım....bugün 71...gidecek galiba kilolar :)
ama zaten günlerdir uyku yok...yemeklerimi bir telaşla yiyorum walla ne yediğimi bile anlamıyorumsempatiksalakcinni

demiştim daha önce...şu an 70 kiloyum...5 kilom kaldı ama benim hedefim çok daha büyük 55 olmam lazım...15 kilo daha vermem lazım ama nasıl ben de bilmiyorum????benim kilolar hamilelik öncesinden evlenince almıştım veremeden hamile kaldım...doğum sonrası bu kadar kolay gideceğini bilseydim zayıflar öyle hamile kalırdım ama olan oldu sempatiksalakcinni

yazgıcım senin yine hedefe 5 kilon war benim 10kilom war:(( ama 55 olsam yeter diorum 8kilo yani:(((

hesaba vurunca öylede hasret görüntü öyle demiyor.göbeğim var biraz ve basenlerim.eski kıyafetlerim olmuyorbilmiyorumkismilebirde gecede uyanık olduğumdan sürekli yiyorum.sen rahat verirsin hayat tempon yüksek canımcım:hulya:.

bende hamilelikte 16 kilo falan aldım 70 le bitirdim simdi 61 kiloyum eski kiloma daha 8 kilom falan var. bende 27 gün önce dogum yaptım

61.5 ile hamile kaldım 81.5 ile tamamladım:D 20 kilocuk aldık ama ne guzeldi hersey serbestti yaa cifter porsiyon yiyordum
suanda 1 aylık sayılırız ve 71 kiloyum

ben 76.6 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim şuan 74. üm bakalım daha ne kadar gidecek 33 günlük anneyim.

süpersin serap valla....
ben de 65 ile başladım 78 le bitirdim..toplamda 13 kilo almış oldum...şimdi 70 kiloyum..kaldı 5 kilo....bebişimde 17 günlük....ama herhalde bu uykusuzlukla veririz kiloları.zaten bizim kız tam yemek vakitleri uyanıyo ne yediğimi bile bilmiyorum....

Teşekkür ederim .yapı meselesi bence ilk hamileliğimdede kilo almamıştım bebişim yine iriydi.bebeklerim besleniyo ben fazla almıyorum şükür.emzirmek,uykusuzluk
ve hareketle hepimiz veririz emin ol.sende bence gayet iyisin moralini bozma ulaşırısn eski kilona.

Back