• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Annelerinin Kilo Kontrolü

şu hapı bi araştırsak ya.. ben hla 63kiloyum bunalımdayım:(((((((((((((((((((((((

şu hapı bi araştırsak ya.. ben hla 63kiloyum bunalımdayım:(((((((((((((((((((((((

ya hasret iyi hoşta emziriyoruz ya ben emzirmesek bi hap var bi fizyoterapist arkadaş kullanıyo bayağıı iyi yan etkisi yokmuş maurers diye çok iyi imiş. ama emzirme bitmesi gerek bu mustela nasıldır. acil kilo vermem gerek 76 yım ha bire alıyorum

kızlar size bir kaç öneride bulunayım..bende burada duyduklarımı uyguladım..
ben 20 ye yakın kilo aldım.
doğumdan hemen sonra dikkatli beslenmeye başladım..zaten süt için bol sıvı alıyoruz..su,şekresiz komposto,rezene çayı ısırgan çayı içtim şekersiz.
kahvaltılarda süt yumurta peynir mutlaka yedim..ama 1 dilim ekmekle.
ara öğünlerde 1 meyve yedim
öğlen ve akşam yemeklerimde mutlaka salata bulundurdum..sebze meyveden vitamini alayım süt de yapıyor diye
öğlen az yağlı sebze yemeği yedim,sebze varsa yoğurt vardı
ama ızgara et yiyorsam yoğurt yemiyordum yoğurt demiri emmesin diye
akşamları hafif bir çorba içiyordum sadece tabi yanında salata..
normal doğum yapmıştım hemen yürüyüşe ve mekik çekmeye başladım..göbeğim hemen toparlandı..4 ayda bütün kilolarımı vermiştim..

ama kahvaltı dışında ekmek yemedim,hamur işi,tatlı,aburcubur bu süre zarfında yemedim
kilomuda herhafta tartılarak kontrol ettim.eğer 1 kilo aldıysam öteki hafta hemen müdahele ettim.
aylardı aynıyım..şuan 14 aylık...hatta ortaokuldaki kiloma inmeye çalışıyorum şuan

hiçbirşeyim olmuyor ya ben hamileyken daha zayıftım sanki şimdi daha kilolu gibiyim korkumdan tartıya çıkamıyorum valla off off

nasıl başardın yaaaa bn 52---74--- doğumdanm sonra 63e düştüm şuan 65:gitme:

kıyamam sana yaa darısı sana inşallah.. nasıl başardım mert beni okadar yoruyorki hep hareket halindeyim.çok sık emziriyorum ve az yiyorum ama bunu bilerek yapmıyorum iştahım yok. sende verirsin merak etme canım

20 kilo 500 gr verdim 62 kiloyum8 kilo daha verdimmi tamam 54 kilo ile hamile kaldim okuz gibi oldum 3 kg bebe dogurdum ortalama 10 kg bebe 1 kg aldi

kızlar sözde spor yapacaktım zayıflıycaktım falan filan derken oğluşumun kilo alamaması derken iyi yememe rağmen 55 kg olmuşuuummkaydirigubbakcemile2ha bu arada 50 kg ile hamile kaldım 69 kg ile doğurdum hastaneden eve geldiğimde 61 kgydim.oğlum tam 3 aylık.hihoyyyt

Bende 76 dan 68 e inmiştim doğumla birlikte
Şimdi 66 yım şükür
Gayette iyi götürüyorum tatlıları :)))

Bende hamile kalmadan once 63 kiloydum,doguma gittigim gun 71 kiloydum.
Dogumdan bir hafta sonra 60.2 kiloya dusmustum...
Yani eski kilomdan dahada zayiftim,ama dogum yaptiktan sonra ne hikmetse acayip istahim acildi herseyi yemek istiyorum,hamileyken bile asermemistim simdi herseye aseriyorum !!! Simdi geri 63 kilo olmusum.. COk degil aslinda,bana gore iyi... Yanliz gobegim tam toparlanamadi,deri sarkik duruyor gibi yaa ne zaman toparlanacaksa...

Birde kizlar benim yirtigim cok oldu ya karnimda... :((( Sizleerindde varmi?? Tedavisi varmi bunun ??

slm kızlarr bide ben yazıyımda şokkk olun başlangıç 62 senağlamadoguma gidiş95senağlamadogumdan sonra 90senağlamaşuan ise yani yaklaşık 3 haftadırda 81.5 olmuşum bu arada boyum1.60senağlama

slm kızlarr bide ben yazıyımda şokkk olun başlangıç 62 senağlamadoguma gidiş95senağlamadogumdan sonra 90senağlamaşuan ise yani yaklaşık 3 haftadırda 81.5 olmuşum bu arada boyum1.60senağlama

bu arda herkez benimle o kadar çok dalga geçiyoki beni asıl kahreden insanların dalga konusu olmam ne dışarı çıkmak istiyorum nede gezmeye özelliklede düğünlere bu arada o kadar çok düğün varki insanların aa nekadar zayıflamışındiye dalga geçmelerine aa sende bel yokki sırtınla aynı gibi sohguk espirilerine artık tahamül edemiyorumsenağlama

bu arda herkez benimle o kadar çok dalga geçiyoki beni asıl kahreden insanların dalga konusu olmam ne dışarı çıkmak istiyorum nede gezmeye özelliklede düğünlere bu arada o kadar çok düğün varki insanların aa nekadar zayıflamışındiye dalga geçmelerine aa sende bel yokki sırtınla aynı gibi sohguk espirilerine artık tahamül edemiyorumsenağlama

ÜZÜLME canım bebişleri emzirme bitsin sonra onlar ayaklanınca bu kilolardan kurtuluruz...
:1hug:

Bende de çok çatlak var
Forumda bazı arkadaşlar Krem Sera dan fayda görmüş
Ben de kullandım, sanki renginde hafifleme oldu gibi boshayallersmile

Back