2010 Mart Anneleri Sat ve Doğum Tarihleri :)

Jalecim bu arada emeğine sağlık çok iyi olmuş bu tablo....

Jale canım eline sağlık liste süper olmuş..

Amanda29 I Sat: 28 Haziran I Tdt: 23 Mart 2010 şimdilik I Sezeryen

SAT:03.06.2009
TDT:10.03.2010
doğum şekli henüz belli deil

cnm benimde sat 18 haziran, doğum şeklim epidural sezeryan dr 15 mart gibi alırız bebeği dedi bu şekilde yazabilirsin bilgilerimi..

29 mayıs 2009 sat

dogum tarihi 27 subat sezeryan günü ama erken dogum riskim var 14 subata kadar durursa o zaman alırım dedi dr

sezerryan

bende varım:)) sat 16 haziran tdt 20 mart normal istiyoruz ama kısmet inşallah normal olur burası çok iyi olmuş ellerine salık arkadaşım

babylove, gulencim, zeyneppk, cerenora, yaşamak_hayat bilgilerinizi kaydettim kızlar :lepi:

DenizveYildiz ekledim canım seni de, sen bizi bırakmadığın sürece biz de seni bırakmayız şubatta doğuracaklara naçizane fahri mart annesi ünvanı veriyorum delikafadulden :roflol: herzaman bizimlesiniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

DenizveYildiz ekledim canım seni de, sen bizi bırakmadığın sürece biz de seni bırakmayız şubatta doğuracaklara naçizane fahri mart annesi ünvanı veriyorum delikafadulden :roflol: herzaman bizimlesiniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

evet ya! sağol canim, mart'çıyım ben gönülden kaydirigubbakcemile5

tatlım benim sat 22 haziran 2009
tahmini doğumum 18 mart gibi olur sanırım
sezeryan

sat:20 haziran 2009
doğumu 27 mart olarak söyledi doktor ama bakalım kızçem ne zaman teşrif edecek..normal istiyorum ama kızım ters duruyomuş sizce düzelir mi?

X