2010 Mart Anneleri Sat ve Doğum Tarihleri :)

jalecim allahtan bişey olmazsa 4 mart perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canım belli oldu.güncelleyebilirmisin???opuyorumnanaktan

Rabbim sağlıcakla hayırla kurtarsın inş. canım artık zaman daraldı başladık hepimiz doğurmaya .... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

sat 10 haziran dogum kismetse 10 mart saat 11.30 :) epidural sezeryan(tam 39 hafta)
biz oyle karar verdik ama bakicaz bakalim rabbim de oyle kararlamismi :)

bu arada jalecim listedeki 24 ve 26 numara benim:)) eski nicklerim...
yeni nickim juliette son gelismeleri yadim yukariya eklersen sevinirim arkadasim..herkese hayirli dogumlar :ecrin_bebek:

bu arada jalecim listedeki 24 ve 26 numara benim:)) eski nicklerim...
yeni nickim juliette son gelismeleri yadim yukariya eklersen sevinirim arkadasim..herkese hayirli dogumlar :ecrin_bebek:

Düzelttim canım ama baya bi uğraştım çünkü 24 ve 26 'dakilerin sat'ları farklıydı yanlış kişiyi silmeyim dedim ama sonunda niye öyle dediğini buldum sen başka sayfaya göre söylemişsin düzenlemeleri ilk sayfadan yapıyorum ve ona göre 25-27. sıralarda olmuş oluyosun neyse sanırım yanlışsız yaptım düzenlemeyi

bende varım sat 15 haziran tdt 22 mart epidural normal doğum gibi umarım son anda değişiklik olmaz

sat 17 haziran bdt 24 mart sezaryan olucam tam tarih belli değil

sat 23 haziran beklenen doğum tarihi 30 mart şimdilik normal doğum

arkadaşlar tüm doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun yapıcak olanlarında allah yardımcısı olsun bende 16 mart tarihinde bebişimi sezeryanla dünyaya getirdim allah hepsinin şansını kaderini güzel eylesin

arkadaşlar tüm doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun yapıcak olanlarında allah yardımcısı olsun bende 16 mart tarihinde bebişimi sezeryanla dünyaya getirdim allah hepsinin şansını kaderini güzel eylesin

gözün aydın canım hihoyyyt Allah analı babalı büyütsün

10 hazırandı allah a sukur 10 martta epıdural sezeryanla dogdu bebegım
butun mart annelerı gule gule buyutelım bebeklerımızı ınsalah

X