2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada benim günümle olan arkadaşlar cinsiyetleri öğrenmiş hep
bizimkinde tık yok
dr gidince sorucam bakalım

Canım öncelikle geçmiş olsun çok güzel haberlerle gelmişsin ağlaman iyi olmuş baksana yaaa doktoruna da gitmişsin ve ERKEK yeğenimiz geliyor baksana bir tane daha 5 tane kızımız var liste de ...
Bende ikili testimin sonucunu aldım bir sorun yok şimdilik hersey yolunda ama diğer arkadaslarımıza da elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum...İnşallah hayırlısı olur ve bu günleri birlikte atlattık diyeceğiz....
Kendine iyi bak özledik seni evet birilerin eksikliği belli oluyor olmayınca...

çok güzel bir haber Yiğit yani artık yeğenimizzz..........Kendine dikkat et geçmiş olsun tekrardan

yiğit bebek gelecek:dance:sağlıklı olmanıza sevindim inş herkesin hamileliği böyle geçer

günaydın kızlar nasılsınız?

demek yiğitimiz geliyor iyi hadi canım,gözün aydın,keretaya bak sen çabuçak büyümüş,inşallah kanamalarda geçer,benim bir süredir gelmiyor,bayramdan sonra dr ye gideçeğim bakalım ne diyeek inşallah benim yarada geçmiştir....

çnım gözün aydın bir erkeke daha geliyor demek,bak bebeğin gayet iyimiş,ağlayıp durma öyle,inşallah ilaçta işe yarar bol bol yersin artık....çok ta zayifmişsin yaaa....

Arkadaşlar Günaydın bayadir giremiyordum işlerim çok youn akşamda bayılıyorum eve gidince beni unutmadınıs dimi ....Biz 13. haftamızdayız 80gr. ve 80mm olmuşuz :) Doktorumuz göstermiyor ama galiba erkek bu dedi sadece bu kadar ... Kesin söylemedi.. 2li testin kan sonucunu yarın alicaz... Ense kalınlığı iyi çıktı... Karnım baya büyüdü halen mide bulantısı felan yok allaha şükür eskiyi okumaya çalışıcam ama 2 hafta kadar zaman oldu yetişemem Chicco'nun mağazasına giden varmı? bana msj gelmedi...
Çok öpüyorum hepiniziiiiiii

ohh bitane dehe cinsiyeti kesin belli olan daha darısı bşıma ama benim daha erken daha 10. haftadayım kendini üzme tatalım zaten ilk 3 ay bebek fazla beslenmiyomuş küçük yaa uzmn tv de öle diyo şimdi baktım sen üzülürsen oğlunda üzülür unutma

bu arada günaydın kızlar uysnıyom kendimi burda buluyom yaa tv ye hiç bakmıyom bile bağımlısı olcam galiba

günaydın hepinize kızlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım gözün aydın.artık yeğenimiz kesin olarak bir erkek demek yiğit geliyoooooooo

iyi olmanıza sevindim canım evet özlettin kendini.ama ağlama lütfen bak senin bızdık gayet iyi.ne güzel güne güzel haberlerle başladık inşaallah herzaman böyle güzel haberler duyarız herkesten.erkek bereketi devam desenize.

GÜNAYDIIIINNN!!!

çok güzel bir haber Yiğit yani artık yeğenimizzz..........Kendine dikkat et geçmiş olsun tekrardan

yiğit bebek gelecek:dance:sağlıklı olmanıza sevindim inş herkesin hamileliği böyle geçer

Çok teşekkür ederim kızlar, inşallah bundan sonra herhangi bir sorun yaşamayız...

bu arada günaydın kızlar uysnıyom kendimi burda buluyom yaa tv ye hiç bakmıyom bile bağımlısı olcam galiba

Bağımlısı olacağım diye düşünüyor musun hala, oldun bile... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

Bosnacım haberini aldığıma sevindim. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer. Dınlenmeye devam et. :) Oğlunun sağlıklı olmasıysa harika, inşallah hep böyle sorunsuz devam eder.

Edebiyatçı demek oğlun oluyor... Hadi gözün aydın, cinsiyeti de öğrendin...

Bosna, iyi olduğunu duyduğuma sevindim... Gözün aydın oğlun oluyormuş, cinsiyeti öğrenmişsin... Doktor midene nasıl bir ilaç verdi?

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
canancım tebrik ederim canım erkek annesi oluyormuşsun yiğit ismi çok güzel çok severim bizim sülale yiğit dolu o yüzden ben bebikime koyamıcam kaydirigubbakcemile3
bosnacım sende mi erkek annesi oluyosun çok sevindim canım sositososito allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: AMİN
yazcım içime doğuyor senin kızın olucak sanki :sm_confused:

günaydın arkadişlerr:lepi:inşallah güzel bi gün geçiririz,.kötü haberler almayız,.hayatımızda üzüntüye yer yokkzemuszemus hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu arada canancım yiğitinle güzel bi hayat geçirmen temennisiyle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

of bosna çok zayıfsın yaaa..ama merak etme ilk zamanlar kemiklerinden besin alıyo şimdide yediklerinden...aç kalmıyolar zaten emin ol...
edebiyatçı canım adı gibi olur inşallahhhh...sağlıkla sıhhatle gelsin oğlumuz...
herkese bayram öncesi bu son günde günaydınnnnn...şeker gibi geçer inşallah tatilimiz gerçi tatilin kötüsü olmazmış ohhh...

günaydın tatlım bencede inş güzel haberler alırız dün çok kötüydü yaa bütüngün onları düşündüm tahlil sonuçları kötü çıkanları,gül gibi karrısını aldatanları yazık yaaa

canım yaa bakalıım tutacakmı hislerin.bu kadar erkeğe kız lazım zaten tatlım:hulya:.hamile kalmadan önce erkek istiyordum.tabi bunda etrafımdaki bebeklerin erkek olmasının etkiside olabilir.ama şimdi ne erkek diyorum ne kız tabii en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması.ikiside yok nasılsa farketmezzemuszemus.tüm takvim metodlarına göre erkek çıkıyor.bıçak-makas yaptılar taa gittim ikisinin ortasına oturdumakannehir

Günaydın :enbuyukkk: İnşallah temennimiz bu güzel haberler almak ...Bugün doktoruna gidecek olanlara şimdiden güzel haberlerle dönmelerini diliyorumm...Bol bol kız ve erkek yeğen gelsin....:teytey::teytey::teytey:[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…