2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
arkadaslar benim yasim 32

birde bu linki okumanı isterim canım

Doc. Dr. Ramazan Mercan - İLERİ YAŞ GEBELİĞİ

kan sonuclarim PAPP A 190 mU/I 0.15,freies B-HCG 565.0 ug/I 10.96 riziko 1:482

Canım Allah kolaylık versin:Saruboceq:

Doktorumla konuşurken anlatmıştı... CVS yurtdışında daha yaygınmış... Amniyosentezi beklemedn CVS yapıyorlarmış, eşinden alınıyormuş örnek...
Bir de şey demişti doktorum CVS'nin bebek kayıp oranı Amniyosentezden daha yüksek... Bundan dolayı en usta eli bulmak gerekiyor demişti...

arkadasim testten yazanlar almanca senin dedigin icin neye bakacagimi bilmiyorum

canım benim anladığım kadarıyla yaşından dolayı risk çıkmış heralde gönlünü ferah tut inşallah sonuçlarımız temiz çıkar ben bu siteden çok araştırdım ense kalınlığı 6 olup kan değerleri çok riskli olupta temiz sonuçlar alanı inşallah bizde güzel sonuçlarla gelicez buraya...

arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm

Canım moralini bozma. Bu kan sonuçlarının kötü çıkması kesin bebekte bi anormallik olduğu anlamına gelmiyomuş. Sadece böyle bir ihtimal var demekmiş.
Sıkma canını. Allah hayırlısını versin..

kızlar ben dün gene başka dr gittim dru çok beğendim içimi rahatlattı senin herşeyin normal tek kan değerin biraz riskli çıkmış dedi yani senin bebğin down sendromu olamaz dedi bilmiyorum allahım inş. öyledir amniyosentez yaptırmana gerek yok dedi cinsiyetide %99 erkek dedi bir kızım vardı inş.birde oğlum olcak sağlıklı inş.

Dün yalnış hatırlamıyorsam sana demiştim değil mi? erkek olma durumu var diye çok sevindim iyi haber olman başka doktora da gidip değerlerini gösterip sana anlatmasına

Hadi hayırlısı canım..
İnan o kadar yakın hissediyorum ki sizi kendime..Bişey olsa bana olmuş gibi üzülüyorum..
Günlerce aklıma takılıyo bazen bi arkadaşımızın yazdığı bir sorunu..
Şimdi de bebeğinin sağlıklı olmasına çok mutlu oldum.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

sağol canım allah hepinizden razı olsun allahım inş.yavrularımızı sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızla imtihan etmesin...

yok canım bana dememiştin erkek olcak diye,arkadaşlar kesinlikle kötü sonuç aldığınızda başka dr'lara gidin

benim gittiğim yer daha önceki 2000 yıllarında labratuvarda çalıştığım hastane orada Dahiliye doktorum ,kadın doğum doktorum hep aynıdır hiç değiştirmedim.Kadın dpğum doktoruma 2 yıldan beri giderim onun söyledikleri beni rahatlatır emin olmasa kendisi direk hocasını arar yada aminosentez yaptırdığı kliniğe sorar ..Ablamda çok memnun ondan Çünkü daha önceki doktoru sakat doğma durumu var demişti..Aminosentez yapıldı hersey yolunda bak şimdi gün sayıyoruz.

CANLARIM BUGÜN MELEĞİMİN İKİLİ TEST SONUÇLARI İÇİN ARAYACAKLAR VE SONUÇLARI BİLDİRECEKELR ÇOOOKKK HEYCANLIYIMMMM zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…