- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.781
Pardon canımm yaaa skorpion'a yazacaktımmm27 canım...
kan sonuclarim PAPP A 190 mU/I 0.15,freies B-HCG 565.0 ug/I 10.96 riziko 1:482
canım peki ikili test ve kombine testin kaç çıktı onlar yazmıyomu
arkadaslar benim yasim 32
Pardon canımm yaaa skorpion'a yazacaktımmm
skorpion74 canım yaşın kaç senin
yaşın çok erken sana link gönderiyorum burada 35 yaş üstü için tercih edilir diyor o yüzden iyi düşün ve başka doktora da gitmeni tavsiye ederim
http://www.thewomens.org.au/uploads/downloads/HealthInformation/FactSheets/Turkish/CVS_turkish.pdf
kan sonuclarim PAPP A 190 mU/I 0.15,freies B-HCG 565.0 ug/I 10.96 riziko 1:482
arkadasim testten yazanlar almanca senin dedigin icin neye bakacagimi bilmiyorum
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm
arkadasim testten yazanlar almanca senin dedigin icin neye bakacagimi bilmiyorum
kızlar ben dün gene başka dr gittim dru çok beğendim içimi rahatlattı senin herşeyin normal tek kan değerin biraz riskli çıkmış dedi yani senin bebğin down sendromu olamaz dedi bilmiyorum allahım inş. öyledir amniyosentez yaptırmana gerek yok dedi cinsiyetide %99 erkek dedi bir kızım vardı inş.birde oğlum olcak sağlıklı inş.
kızlar ben dün gene başka dr gittim dru çok beğendim içimi rahatlattı senin herşeyin normal tek kan değerin biraz riskli çıkmış dedi yani senin bebğin down sendromu olamaz dedi bilmiyorum allahım inş. öyledir amniyosentez yaptırmana gerek yok dedi cinsiyetide %99 erkek dedi bir kızım vardı inş.birde oğlum olcak sağlıklı inş.
Hintergrund Risiko (Gefahr)
Ultraschall Risiko (Gefahr)
Biochemie Risiko (Gefarh)
karşısında ne yazıyor?
Dün yalnış hatırlamıyorsam sana demiştim değil mi? erkek olma durumu var diye çok sevindim iyi haber olman başka doktora da gidip değerlerini gösterip sana anlatmasına
Hadi hayırlısı canım..
İnan o kadar yakın hissediyorum ki sizi kendime..Bişey olsa bana olmuş gibi üzülüyorum..
Günlerce aklıma takılıyo bazen bi arkadaşımızın yazdığı bir sorunu..
Şimdi de bebeğinin sağlıklı olmasına çok mutlu oldum.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
yok canım bana dememiştin erkek olcak diye,arkadaşlar kesinlikle kötü sonuç aldığınızda başka dr'lara gidin
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm