2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben size bir proğram adı vereyim onu kullanın casus proğram 007 ,,,2 hafta kullanıyorsunuz,bilgisayarda belli olmuyor,klavyeden ne geçerse nereye girilirse girilsin kaydediyor...bende aldatıldım,psikolojini çok iyi bilirim...merak ederseniz çtığım bir konu var meltem hanıma ona bakabilirsiniz?onu okuduktan sonra bana niye 2.yi yaptın diye sorabilirsiniz?ama ben 2.çocuğu gerçekten istediğim için yaptım....

Son düzenleme:
arkadaşlar ben size bir proğram adı vereyim onu kullanın casus proğram 007 ,,,2 hafta kullanıyorsunuz,bilgisayarda belli olmuyor,klavyeden ne geçerse nereye girilirse girilsin kaydediyor...

Seni selkie seni....
Nereden bulacağız bu programı...
Ben de benim laptopa kurayım...
Arada benim bey de kullanıyor, o zmaan yakalarım...
Kendi laptopu her sisteme bağlandığında taranıyor, kesin yakalar sonra da canıma okur...

googledan aratırsan verdiğim isimle bulursun kolaylıkla,tamindirden indirmiştim ben deneme sürümünü!

Selkie sen niye çalışmıyorsun?
Oğluna bakmak istediğin için mi?

hem çocuğuma bakmak için,hem lise mezunuyum,bu şekilde alacağım maaşla geçinemem....aldığım maaş bakıcıya gider zaten..birde burda çocuğuma bakaçak kimsem yok,yakınımda annem falan olsaydı çocuğa bakaçak yinede çalışırdım.....

yok amniysentezi beklemiyecegiz daha erken yapilan bir test var CVS koriyonik villus örnekleme diye bebegin esinden parca alinacak karnimdan igne batirarak önümüzdeki sali günü yapilacak

ay zor bir test sanırım,inşallah onun şonucu güzel çıkar,Allah yardımcın olsun,Çok zor bir süreç başlıyor senin için...dualarım seninle olacak....

ay zor bir test sanırım,inşallah onun şonucu güzel çıkar,Allah yardımcın olsun,Çok zor bir süreç başlıyor senin için...dualarım seninle olacak....

bebegin suyuna inmeden bir önceki parcadan alacaklar böylece bebek sagliklimi kesin belli olacak su almak icin 16. haftaya kadar beklemek gerekiyo o zamanda bebek dahada büyüyo. sonuc olumsuz cikarsa ki insallah cikmaz alinmasi icin daha tehlike arzediyo bu erken tani testi bakalim hayirlisi artik

yok amniyosentezi beklemiyecegiz daha erken yapilan bir test var CVS koriyonik villus örnekleme diye bebegin esinden parca alinacak karnimdan igne batirarak önümüzdeki sali günü yapilacak

selam canım çok çok geçmiş olsun seni en iyi anlayanlardan biri benim bende bayramdan sonrayı bekliyorum amniyosentez yaptırıcam amniyosentezi yapacak olan doktor bana koriyonik villusu dedi ama seni korkutmak istemem ama doktor bu biraz daha riskli amniyosentezi bekleyelim dedi sen niye amniyosentezi beklemiyosun...kan değerlerin kaç çıktı yazarmısın inşallah Rabbimin verdiği bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız ilk zamanlar bende çok ağladım ama ağlamanın bir çare olmayacağını anladım Rabbime bol bol dua ediyorum ondan gelen herşeye razıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…