- 12 Ağustos 2009
- 1.123
- 2
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.761
arkadaşlar ben size bir proğram adı vereyim onu kullanın casus proğram 007 ,,,2 hafta kullanıyorsunuz,bilgisayarda belli olmuyor,klavyeden ne geçerse nereye girilirse girilsin kaydediyor...
Seni selkie seni....
Nereden bulacağız bu programı...
Ben de benim laptopa kurayım...
Arada benim bey de kullanıyor, o zmaan yakalarım...
Kendi laptopu her sisteme bağlandığında taranıyor, kesin yakalar sonra da canıma okur...
Selkie sen niye çalışmıyorsun?
Oğluna bakmak istediğin için mi?
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm
canım,çok üzüldüm,şimdi amniyosentezmi yaptıracaksın?inşallah o temiz çıkar.....
yok amniysentezi beklemiyecegiz daha erken yapilan bir test var CVS koriyonik villus örnekleme diye bebegin esinden parca alinacak karnimdan igne batirarak önümüzdeki sali günü yapilacak
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm
ay zor bir test sanırım,inşallah onun şonucu güzel çıkar,Allah yardımcın olsun,Çok zor bir süreç başlıyor senin için...dualarım seninle olacak....
ay zor bir test sanırım,inşallah onun şonucu güzel çıkar,Allah yardımcın olsun,Çok zor bir süreç başlıyor senin için...dualarım seninle olacak....
yok amniyosentezi beklemiyecegiz daha erken yapilan bir test var CVS koriyonik villus örnekleme diye bebegin esinden parca alinacak karnimdan igne batirarak önümüzdeki sali günü yapilacak
buarada yaşın kaç senin canım?
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm[/Q
canım yaa allah yardımcın olsun çok üzüldüm inş yapacağın testin sonuçları temiz çıkar