2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim gittiğim yer daha önceki 2000 yıllarında labratuvarda çalıştığım hastane orada Dahiliye doktorum ,kadın doğum doktorum hep aynıdır hiç değiştirmedim.Kadın dpğum doktoruma 2 yıldan beri giderim onun söyledikleri beni rahatlatır emin olmasa kendisi direk hocasını arar yada aminosentez yaptırdığı kliniğe sorar ..Ablamda çok memnun ondan Çünkü daha önceki doktoru sakat doğma durumu var demişti..Aminosentez yapıldı hersey yolunda bak şimdi gün sayıyoruz.

canım nerde o drun? şuan onamı muane oluyorsun

Skorpion,
Geçmiş olsun...
Ne dedi doktor?

arkadasim doktorun dedigi bu bir risk sadece bebegin öyle olacagi anlamina gelmiyo dedi. bendeki oran 482 kiside 1 kiside görülme olasiligi varmis o ben olmaya bilirmisim kan testleri garanti vermiyo sadece riski belirliyomus bu yapacaklari testte kesin garanti bebegin durumu hakkinda bilgi verilecek

Son düzenleme:
arkadasim doktorun dedigi bu bir risk sadece b bebegin öyle olacagi anlamina gelmiyo dedi. bendeki oran 482 kiside 1 kiside görülme olasiligi varmis o ben olmaya bilirmisim kan testleri garanti vermiyo sadece riski belirliyomus bu yapacaklari testte kesin garanti bebegin durumu hakkinda bilgi verilecek iyi veya kötü. yapilan testin rizikosu % 1 zaten normaldede herzaman icin bebegi kaybetme rizikomuz %2 mis kolay bir test dedi birde zaten hastanede uzmani tarafindan yapilacak 22 sinde sali günü sonrada cumartesi sonucu ögrenecegiz

Allah yardımcın olsun Skorpion...:Saruboceq:
İyi haberlerle gel bize...

2,5 saat sonra randevum var benim de. Kasıklarımın ağrısını bahane ettim. Ekime kadar ekleyemem yoksa :) Küüütt küüütt atıyor kalbim...

kızlar ben dün gene başka dr gittim dru çok beğendim içimi rahatlattı senin herşeyin normal tek kan değerin biraz riskli çıkmış dedi yani senin bebğin down sendromu olamaz dedi bilmiyorum allahım inş. öyledir amniyosentez yaptırmana gerek yok dedi cinsiyetide %99 erkek dedi bir kızım vardı inş.birde oğlum olcak sağlıklı inş.

çok sevindim serifemre'cim bir sorun çıkmadığına inş oğlunu sağlıklıca kucana alırsın

merhabalar 2010 mart anneleri

bende geldim araya araya bi hal oldum ama burdaymışsınız bende hamileyim şu an hatta bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim doğum zamanı tahmini olarak 19 mart diyor doktor bakalım hayırlısı bu bebğim benim 2,bebğim olacak 8 yaşında bir kızım var kısmet ise 2. bebeğimizi de bekliyoruz doğum zamanı ve sonrası yaşananlar üzerine her zaman için sizlerle sohbet etmek isterim hatta ankaradan olan arkadaşlardan gittikleri doktor ve hastaneler üzerine de konuşmak isterim şu an için tam karar veremiyorum aklım çok karışık hastane için en son fatih üniversitesine muayene olmaya gittim gecen hafta doktor aylin hanima kendisi çok tatlı süper güler yüzlü bir bayan çok sevdim ama fatih hastanesinde doğum nasıl olur onu bilemiyorum ne yazıkki
gecen hafta 2 li tarama yapılması için gittim ama doktor hanım 2 li taramaya gerek durmadı benim için nedeni ise bebeğin ense kalınlığı çok iyi imiş yani 2 li taramayı gerektiren hiç bir durum yok dedi ve tarama yapılmadı her şey şu an için iyi gidiyor bakalaım hepimiz için hayırlı arkadaşlar

canım ben ona sonuçlarım fax'lasam olurmu acaba

sen bana faxla diyeceğim ama 10 ekimde kontrolüm var istersen telefon numarasını vereyim sana bir hastanızın yakınıyım gelmen zor ama bana yardımcı olabileceğinizi söylediler de... Sonuçlar bizi karamsar yaptı dersin..Fikrinizi almak istiyorum de..
Özeline yazıyorum telefonu

merhaba hanımlar ben yokken baya kaynatmışsınız.testler yapılmış sonuçlar alınmış.bende yaptırdım sonuç güzel çıktı.Cumartesi randevum var çok heyecenlıyım cinsiyetini söylececek.
bu arada baş ağrısı çeken varmı?Benim migrenim var bir aydır çekiyorum ağrıyı acile gidiyorum geri gönderiyorlar.sadece parol verdi dr.Kullanan varmı acaba bu ilacı içmek istemiyorum ama ağrılar dayanılmaz oluyor.Umarım bebğime bişey yapmaz.

merhabalar 2010 mart anneleri

bende geldim araya araya bi hal oldum ama burdaymışsınız bende hamileyim şu an hatta bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim doğum zamanı tahmini olarak 19 mart diyor doktor bakalım hayırlısı bu bebğim benim 2,bebğim olacak 8 yaşında bir kızım var kısmet ise 2. bebeğimizi de bekliyoruz doğum zamanı ve sonrası yaşananlar üzerine her zaman için sizlerle sohbet etmek isterim hatta ankaradan olan arkadaşlardan gittikleri doktor ve hastaneler üzerine de konuşmak isterim şu an için tam karar veremiyorum aklım çok karışık hastane için en son fatih üniversitesine muayene olmaya gittim gecen hafta doktor aylin hanima kendisi çok tatlı süper güler yüzlü bir bayan çok sevdim ama fatih hastanesinde doğum nasıl olur onu bilemiyorum ne yazıkki
gecen hafta 2 li tarama yapılması için gittim ama doktor hanım 2 li taramaya gerek durmadı benim için nedeni ise bebeğin ense kalınlığı çok iyi imiş yani 2 li taramayı gerektiren hiç bir durum yok dedi ve tarama yapılmadı her şey şu an için iyi gidiyor bakalaım hepimiz için hayırlı arkadaşlar

hoş geldin :1hug:

böyle bir durum gercekten cok kötü allahim kimselere vermesin.bazen güclü olabiliyorum ama bazense hic olamiyorum yinede kendimi teselli ediyorum iyiyki ilk hamileligim degil diye belki dahada kötü olurdum o zaman allahim bana saglikli bir evlat verdi allah sükür tabiki buda evlat psikolojim bozuldu resmen bazende herseyde bir hayir vardir diyorum demekki yasanmasi gerekiyodu

merhaba hanımlar ben yokken baya kaynatmışsınız.testler yapılmış sonuçlar alınmış.bende yaptırdım sonuç güzel çıktı.Cumartesi randevum var çok heyecenlıyım cinsiyetini söylececek.
bu arada baş ağrısı çeken varmı?Benim migrenim var bir aydır çekiyorum ağrıyı acile gidiyorum geri gönderiyorlar.sadece parol verdi dr.Kullanan varmı acaba bu ilacı içmek istemiyorum ama ağrılar dayanılmaz oluyor.Umarım bebğime bişey yapmaz.

baş ağrısı bendede var hamilelikte parol ve minoset veriyolar doktorum mecbur kaldığında kullan dedi dayanamıycak gibiysen kullan sonuçta ilaç yani nekadar zararsız olabilirki

X