2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende asla çocuğumu aldırmayı düşünmüyorum...çok güveniyordum ama allah gösterdi tesadüf gördüm mailini açık unutmuş bende baktım eski sevgilisine mail atmış göz göre göre bide bunu hala kabul etmiyor binbir yalan söylüyor

Arkadaşım olay sadece maille kalmışsa kendini üzme ama Dila'nın da dediği gibi burnundan getir. Ben dün rüyamda aldatıldığımı gördüm ve dünü eşime zehir ettim. Böyle bir durumda daha kötüsünü yaparım. Ayrılacağım falan diye gözünü korkut. Ama lütfen kendini ve bebeğini üzme..

bilmiyorum neden ama ben oğluma hamile kaldığımda (çok sık hasta olduğum halde normalde) hiç hasta olmadım..pekmez tahinn yiyin bol bol,vüüdünüz kuvvetli olsun,bebeğinizde....yerimseniben ben oğlanda çok yiyiyordum pekmez_tahin,erken doğduğu için kilo bakımından zayıftı ama çevik gibiydi,kafasını falan dimdik tutup kaldırıyordu yardımsız,çokta çabuk toparladı kendini,,,,pekmez kan yaptığı için kansızlıkta çekmezsiniz...
evet bencede kuvvetli beslenmek lazım yaa bende oğlumda çok yemiştim şimdi bi dirençliki çabuk hastalanmıyor ama çok kilo yapıyo yaa balda zaten çay gibi ılık olması lazım çok sıcak içimiyo zaten ama vücüda çok ii geliyor
günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum çok kötü günler geçiriyorum eşimin beni aldattığını öğrendim çok zor üzüntülü günler geçiriyorum.. boşanmayı düşünüyorum ama yavrum ne olacak çıkamıyorum işin içinden delirmek üzereyim

canım üzme kendini diyecem ama insan böyle durumda nasıl üzülmez biraz sakinleş sakin bi şekilde düşün aklı başına gelecek pişmn olcak yabu erkekler neden böyle yaa bi boş bırakmaya gelmiyo hep gözü dışarda biraz ilgilenmedinmi canını derdine düştünmü böyle oluyo seni suçlamıyorum genel konuşuyom sakın yanlış anlama
:1hug::eek:lmaz::eek:klava:

sadece bi mail ama mailin içeriğini yediremiyorum zaten kendime özlediğini görüşmek istediğini falan yazıyordu

Eseda,
Şu anda bütün kozlar senin elinde, sakın ha ağzına ayrılıcam gibi bir laf getirme....
Adamı süründüre süründüre pişman edebilmen için herşey senin elinde...
Kocanın ailesi nerede yaşıyor? Sana yakın mı?
Bu hatunu sen tanıyor musun, eşinin mail attığını, ona kolayca ulaşabilmek için elinde mail haricinde ne var?
Eşinin bu hatuna ulaşabileceği başka ne gibi yollar var?

Arkadaşım olay sadece maille kalmışsa kendini üzme ama Dila'nın da dediği gibi burnundan getir. Ben dün rüyamda aldatıldığımı gördüm ve dünü eşime zehir ettim. Böyle bir durumda daha kötüsünü yaparım. Ayrılacağım falan diye gözünü korkut. Ama lütfen kendini ve bebeğini üzme..

yaa ama özlediğini görüşmek istediğini falan yazıyordu mailde..günlerdir zaten bende bebeğimde perişan olduk bu kadar üzüntüden inşallah ona bişey olmasın mafoldumbenmafoldumben

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.Pancuben free beta hcgye ben de bakmıştım bir de ense kalınlığı ama kk da daha önce açılan konuda karşılaştırmışlardı pek tutmuyor gibiydi mesela 14 çıkanın kızı olmuştu.Bu arada bizimki de 41 ense de 1.4. Kız mı erkek mi? Bu arada daha önce yazmıştım burnuna baktı bbakmadı mı diye bu sefer gittiğimde baktırdım burnuna.Normalmiş :)

Sanırım sizlerde de ishallik durum varmış.Kızlar benim uykumu bölünerek sahaba karşı bir gittim tuvalete aynı durum bende de vardı.Demir hapı vitamin kabızlık hapı derken bugun doktoruma sordum bu dönemlerde ishal kabızlık normal dedi.Bağısaklar anne karnının genişlemesi yüzünden baskı yapabilir dedi bol bol sıvı al dedi.Ve ilaçların özlelikle vitaminin ishal yapma olasılığı vardır dedi.

Eseda,
Şu anda bütün kozlar senin elinde, sakın ha ağzına ayrılıcam gibi bir laf getirme....
Adamı süründüre süründüre pişman edebilmen için herşey senin elinde...
Kocanın ailesi nerede yaşıyor? Sana yakın mı?
Bu hatunu sen tanıyor musun, eşinin mail attığını, ona kolayca ulaşabilmek için elinde mail haricinde ne var?
Eşinin bu hatuna ulaşabileceği başka ne gibi yollar var?

ailesi yakın değil kendi ailemde değil...kadını tanımıyorum sadece mail adresi var bide isim soyisim bunlarda ulaşmak için yeterli değil malesef :KK43:(

esedacım sen o kızın burnundan fitil fitil getir benim başıma böyle bişey oğluma hamile kalmadan önce başıma geldi arkadaşım deyip evimi açtığım insan kocama akşam 8 den 9 dan sonra mesaj yolluyo eşimin cep faturası elime geçti normalde açmam ama şeytan işte dürttü açtım bir ayda nerdeyse hergün mesajlaşmışlar ben faturayı aldığım gibi eczaneyi bastım sen benim kocamla ne görüşüyosun bu konuşmalardan benim niye haberim yok kızın burnundan getirdim hayır yandığım eczacı bayanla yapsa neyse o çok güzeldi onun yanında çalışan bi kız güzel bile değil o akşamda kocamın beynini yersin 10 gün hiç konuşmadım o kızda işi burakmak zorunda kaldı sen kocandan önce o kızı hallet eşin nekadar ciddi olduğunu ozaman anlar :eek:klava:

ailesi yakın değil kendi ailemde değil...kadını tanımıyorum sadece mail adresi var bide isim soyisim bunlarda ulaşmak için yeterli değil malesef :KK43:(

Eseda,
Öncelikle asla aklına ayrılmak gibi birşey getirme; kocanın da aklına sokma...
Eşin bu durumu sonuna kadar inkar etti değil mi?

Eşin bu kişi ile görüşmek isterse bunu sence hangi zaman diliminde yapar? O zaman diliminde eşini hiç rahat bırakma, cepten ara... Açınca da, akşama ne pişirmemi istersin aşkım falan de....

Eşine önceden davranmadığın kadar iyi davran... Aşkım, sevgilim falan diye hitap et... Bir de bebekle ilgili hayal kurdur, bebek mağazasına götürüp küçük çoraplara falan baktır...

Bir yandan da eşinin mail şiftresini bulmya çalış ki, hatunla yazışmalarını kontrol edebil...

Bu arada eşin chat yapmıyor değil mi?

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.Pancuben free beta hcgye ben de bakmıştım bir de ense kalınlığı ama kk da daha önce açılan konuda karşılaştırmışlardı pek tutmuyor gibiydi mesela 14 çıkanın kızı olmuştu.Bu arada bizimki de 41 ense de 1.4. Kız mı erkek mi? Bu arada daha önce yazmıştım burnuna baktı bbakmadı mı diye bu sefer gittiğimde baktırdım burnuna.Normalmiş :)

ben buradaki topiklerde hiç bakmadım ve internette hep araştırdıklarım vardı ve dünde atmıştım tekrarını ensen kalınlığı değilde daha çok fbhcg değerine göre yorumlanıyor.Aminosentez yapıldığında da cinsiyet %99 netleşiyor.Ablamda mesela ikili testi riskli çıkmıştı ve aminosentez yapıldı ikili testi 48 di ve erkek yeğenim olacak şimdi

Eseda,
Öncelikle asla aklına ayrılmak gibi birşey getirme; kocanın da aklına sokma...
Eşin bu durumu sonuna kadar inkar etti değil mi?

Eşin bu kişi ile görüşmek isterse bunu sence hangi zaman diliminde yapar? O zaman diliminde eşini hiç rahat bırakma, cepten ara... Açınca da, akşama ne pişirmemi istersin aşkım falan de....

Eşine önceden davranmadığın kadar iyi davran... Aşkım, sevgilim falan diye hitap et... Bir de bebekle ilgili hayal kurdur, bebek mağazasına götürüp küçük çoraplara falan baktır...

Bir yandan da eşinin mail şiftresini bulmya çalış ki, hatunla yazışmalarını kontrol edebil...

Bu arada eşin chat yapmıyor değil mi?

hayır chat yapmıyor...mail adresinin şifresini bulabilsem zaten nasıl bulurum bilgisi olan varmı??

eseda
canım gerçekten çok üzüldüm.sakın boşanmayı düşünme biar anlık bir hata yapmış belliki sana hala itiraf edemiyor korkuyor tabiki ehem affetme ama süründür burnu sürtülsün boşanıcam de.çocuğunuda göstermiycem de.bak neler oluyor.bu durumda yapması gerçekten çok kötü ama erkekler aptal oluyorlar canım.unutman zaman alıcak her gördüğünde kocanı sinirleniceksin sana tavsiyem mümkün olduğunca içinde tutma öfeni bağır çağır ama söyle.ve bebeğini düşün o şu anda sana muhtaç
çok zor biliyorum.nerden biliyosun dersen bende yaşadımda o yüzden.

esedacım sen o kızın burnundan fitil fitil getir benim başıma böyle bişey oğluma hamile kalmadan önce başıma geldi arkadaşım deyip evimi açtığım insan kocama akşam 8 den 9 dan sonra mesaj yolluyo eşimin cep faturası elime geçti normalde açmam ama şeytan işte dürttü açtım bir ayda nerdeyse hergün mesajlaşmışlar ben faturayı aldığım gibi eczaneyi bastım sen benim kocamla ne görüşüyosun bu konuşmalardan benim niye haberim yok kızın burnundan getirdim hayır yandığım eczacı bayanla yapsa neyse o çok güzeldi onun yanında çalışan bi kız güzel bile değil o akşamda kocamın beynini yersin 10 gün hiç konuşmadım o kızda işi burakmak zorunda kaldı sen kocandan önce o kızı hallet eşin nekadar ciddi olduğunu ozaman anlar :eek:klava:

kızı tanımıyorum ulaşabilsem halledicem de şuan ayrılmaktan başka hiç bişey düşünemiyorummafoldumbenmafoldumben insanın canını çok acıtıyor allah kimseye yaşatmasınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızı tanımıyorum ulaşabilsem halledicem de şuan ayrılmaktan başka hiç bişey düşünemiyorummafoldumbenmafoldumben insanın canını çok acıtıyor allah kimseye yaşatmasınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sakın ha sakın ayrılma.ekmeğine yağ sürme.o kızı bulmaya çalış bulamıyorsanda ayrılmayı bir an bile düşünme.

X