2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum çok kötü günler geçiriyorum eşimin beni aldattığını öğrendim çok zor üzüntülü günler geçiriyorum.. boşanmayı düşünüyorum ama yavrum ne olacak çıkamıyorum işin içinden delirmek üzereyim

Tam zamanı yani. Canım çok üzüldüm şimdi ben de. Ne desem bilmiyorum. Anlaşma ihtimaliniz yok mu? Dediğin gibi dünyaya gelecek bir bebek var.

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum çok kötü günler geçiriyorum eşimin beni aldattığını öğrendim çok zor üzüntülü günler geçiriyorum.. boşanmayı düşünüyorum ama yavrum ne olacak çıkamıyorum işin içinden delirmek üzereyim
günaydın esedacım
çok kötü bir zamanda çok zor birşey yaşamışsın :çok üzgünüm:
Allah hayırlısı ile bu günleri atlatmanı nasip etsin

ay inanmıyorum yaa şok oldum şokkkk....
hiç üzülme ben böyle ilişkilerde eğer kadının maddi gücü varsa çocuğun doğurulmasından yanayım her zaman bir arkadaş aldırdı biraz ağır eleştirdim ben ceza alıyordum nerdeyse...
eğer seni üzmezse biraz anlatırmısın nasıl yakaladın gerçekten doğrumu ona güvenmiyomusun?

canımcımm,şoktayım ..moralim bozuldu şimdiakannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir durum...Şuanda bana göre biraz uzaklaşman iyi düşünüp taşınmam çünkü bebeğini de düşünmelisin...Biraz zaman en iyi çözüm

ay inanmıyorum yaa şok oldum şokkkk....
hiç üzülme ben böyle ilişkilerde eğer kadının maddi gücü varsa çocuğun doğurulmasından yanayım her zaman bir arkadaş aldırdı biraz ağır eleştirdim ben ceza alıyordum nerdeyse...
eğer seni üzmezse biraz anlatırmısın nasıl yakaladın gerçekten doğrumu ona güvenmiyomusun?

bende asla çocuğumu aldırmayı düşünmüyorum...çok güveniyordum ama allah gösterdi tesadüf gördüm mailini açık unutmuş bende baktım eski sevgilisine mail atmış göz göre göre bide bunu hala kabul etmiyor binbir yalan söylüyor

Eseda dur, sakin ol...
Hayırdır, ne oldu?
Emin misin?
Herşeyin bir yolu vardır...
süprizzzzz

Günaydın ,
Bugün doktorumdan geldim ve ikili testim de bir sorun yok süper...Şimdi diğer ikili testini bekleyen arkadaslarımda herşey güzel olucak....
Ve tahminime göre fbhcg değerim 23 çıkmış sanırım erkek kesin olmamakla beraber 10Ekimdeki kontrolümde meleğim inşallah cinsiyetini gösterir

Merhaba kızlar.ıkili test sonuçlarımızı doktora gösterdik.Bir problem yok şimdilik.Darısı diğer arkadaşlara inşaallah.Cinsiyeti öğrenemedik.Neyse eseda gerçekten çok üzüldüm.Ani karar verme sakın,biraz sakinleş.Bir de olayın boyutunu öğrenmeye çalış.Yani sadece mail mi yazmış,ona göre hem kendini hem bebeğini düşünerek karar ver.hayırlısı ile bugünleri atlatırsın inşaallah

bende asla çocuğumu aldırmayı düşünmüyorum...çok güveniyordum ama allah gösterdi tesadüf gördüm mailini açık unutmuş bende baktım eski sevgilisine mail atmış göz göre göre bide bunu hala kabul etmiyor binbir yalan söylüyor

tatlım hamilelik döneminde biz hassasız onlarda aldatmaya meyilli ha gerçekten seven yaparmı yapmaz ama onlar bizim gibi olamadıkları için ufak bir bakışla yada söze kanabilirler...
hiç üzülme ben birlikte gördün falan zannettim..maili problem yapma unut demiyorum burnundan fitil fitil getir yüz verme boşanıcam de korkut yani biraz göz dağı ama bence çok ciddi bişey değil bu...sende eski sevgiline mesaj at...
benim kocam bu konuda biraz hassastır benim inadımda çok pistir aynısını yaparım en adiyim yani...

Günaydın ,
Bugün doktorumdan geldim ve ikili testim de bir sorun yok süper...Şimdi diğer ikili testini bekleyen arkadaslarımda herşey güzel olucak....
Ve tahminime göre fbhcg değerim 23 çıkmış sanırım erkek kesin olmamakla beraber 10Ekimdeki kontrolümde meleğim inşallah cinsiyetini gösterir

Merhaba kızlar.İkili test sonuçlarımızı doktora gösterdik.Bir problem yok şimdilik.Darısı diğer arkadaşlara inşaallah.Cinsiyeti öğrenemedik.Neyse eseda gerçekten çok üzüldüm.Ani karar verme sakın,biraz sakinleş.Bir de olayın boyutunu öğrenmeye çalış.Yani sadece mail mi yazmış,ona göre hem kendini hem bebeğini düşünerek karar ver.hayırlısı ile bugünleri atlatırsın inşaallah

Gözünüz aydın arkadaşlar.

edebiyatcı benide ekle lütfen sat:12.06.2009
doğum 10,03,2009 tahmini erkek bebek
ense kalınlığı:2,5
ama kan değerlerim normal.

Günaydın ,

Pancuben tebrik ederim
free beta hcg 23 çıkarsa erkek olduğunu mu gösteriyor?

Merhaba kızlar.İkili test sonuçlarımızı doktora gösterdik.Bir problem yok şimdilik.Darısı diğer arkadaşlara inşaallah.Cinsiyeti öğrenemedik.Neyse eseda gerçekten çok üzüldüm.Ani karar verme sakın,biraz sakinleş.Bir de olayın boyutunu öğrenmeye çalış.Yani sadece mail mi yazmış,ona göre hem kendini hem bebeğini düşünerek karar ver.hayırlısı ile bugünleri atlatırsın inşaallah

Günaydın ,

hadi gözünüz aydın mesajlarınız peşpeşe olmuş darısı üçlülere inşallaahhhhh

tatlım hamilelik döneminde biz hassasız onlarda aldatmaya meyilli ha gerçekten seven yaparmı yapmaz ama onlar bizim gibi olamadıkları için ufak bir bakışla yada söze kanabilirler...
hiç üzülme ben birlikte gördün falan zannettim..maili problem yapma unut demiyorum burnundan fitil fitil getir yüz verme boşanıcam de korkut yani biraz göz dağı ama bence çok ciddi bişey değil bu...sende eski sevgiline mesaj at...
benim kocam bu konuda biraz hassastır benim inadımda çok pistir aynısını yaparım en adiyim yani...

sadece bi mail ama mailin içeriğini yediremiyorum zaten kendime özlediğini görüşmek istediğini falan yazıyordu

inanamıyorum şok geçiriyorum şuanda allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum
eminmisin peki gördün mü canım yaaa

Pancuben tebrik ederim
free beta hcg 23 çıkarsa erkek olduğunu mu gösteriyor?

free beta hcg 50 den yukarıysa genelde hep kız çıktı ve ben size daha önce de göndermiştim bir yazı orda da aynısını diyor.Kandaki progesteron hormonunun azalması sonucunda gösteren bir değer...Benimki sadece tahmin ama nette araştırma yaptığım zaman ki burda erkek olan anne adaylarıda bana bhcglerini söylerse sende görmüş olursun canımmm....:nazar:B sadece benim tahminim

X