2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hadi hayırlı olsun kızın...çok sevindim..Allah tamamına erdirsin hepimizinkini...
ama şaşırdım bende seninkini erkek tahmin etmiştimsositososito..ense kalınlığı kaçtı seninkinin (bu aralar ben ense kalınlığına takmış durumdayım zemuszemus

teşekkür ederim :) herkes erkek bekliyordu bilmem neden...bende de erkek belirtileri vardı...inanmasam da çin takvimine bile bakmıştım herşey erkek diyordu ama tutmadı...ense kalınlığı 0,7ydi.

ya bn ilk okulada orda vereeğimde o nedenle anaokulunada orda başlattım,birazda eşime inat oldu,ben heryerden tutumlu olmaya çalışıyorum,eşim gitti kardeşine hediye ev aldı bana sormadan,bende kızdım açıkçası,ben o kadar herşeyin hesabını yapayım beni hiç arayıp sormayan bir insana benim eşim bizim zorla biriktidiğimiz parayı düşünmeden versin.sanki her ay yollamıyormuş gibi hadi ona sesim çıkmıyordu ama biraz fazla oldu bu.ki görümem bekar ve çalışan bir kadın aldığı maaşta kendine yetecek güçte ama biraz lüksü seviyor.bende madem öyle çocukların okuluna çalış bundan sonra dedim..

Ohhh canıma deysin çok iyi yapmışın ozaman kaydirigubbakcemile5

ıyi bir eğitim için harcanan bütün paralara değer diye düşünüyorum. ınşallah imkanlarım olur da çocuğumu iyi bir özel okulda okuturum.

benim hiç bişeyde gözüm yok,ama çoçuklarım güzel eğitim alsın bana yeter.ben çok istiyordum üniversite okumayı ama benim ailem beni imkanları olduğu halde göndermedi,sınavıda kazandığım halde,,,,ama ben çocuklarımı sonuna kadar elimden geldiği kadarıyla en iyi imkanlarda okutmak istiyorum....inşallah canım gücümüz yeterde okuturuz sonuna kadar...

mede,sinpac,nılufersahh teşekkür ederim kızlar.
selkie geçmiş olsun
snowwhite,hayırlı olsun

serifemre canım üzülme ve tek doktorla sınırlı kalma.umarım herşey yolunda gider

sizde ikili test değeri kaç çıktı neolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum

canım yüreğini ferah tut...Allahın izniyle hiçbir şey olmaz...çok kötü değerleri olup sapasağlam bebekleri olan tanıdıklarım var...amniyosentez yaptırabilirsin içinin rahatlaması için...ense kalınlığı iyi maşallah..değerler yaştan ya da varsa sigara kullanımından riskli çıkmış olabilir bence testi tekrarla olmazsa amniyosentez yaptırırsın ama kendini helak etme...

sizde ikili test değeri kaç çıktı neolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum
valla canım ağlama lütfen yaaa,eminim bişey yok bebeğinde,ben değerimi bilmiyorum ama ense1.8 çıkmıştı,12+4 gündü ölçtürdüğümde

Ohhh canıma deysin çok iyi yapmışın ozaman kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 bençede...

bugün gittiğim doktor bana ikili test yaptırıp yaptırmadığımı sordu sonuçları söyledim konuşurken bunlar Türkiyede çok yeni --ikili test ve burun kemiğinin kontrolü-- yaptırmış olman sonuçların güzel ama yanılma payı var 16. haftada tüm test sonuçlarıma bakıp 3lü test yaparız dedi...gerekmeyebilir de dedi...ki bazıları hiç yaptırmıyor bu testleri..çok önemli değildir...zor elbet emin olamamak ama belki de hiçbir şey yokken hem kendini hem bebeğini üzüyorsundur...Rabbim hepimize yardım etsin.

kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım
canım benim üzülme dur bakalım yapılsa bile sonuçlarda riskli çıksa biel allah esirgesin bebişlerde bir problem olmuyormuş.korkma nolur allah yardımcın olsun.

benimde 100000 çıktı bütün test sonuclarım sadece yaş riski 1032demi 1 ne 250den aşası riskliymiş diuyolar diyolr ama ben düşünüyorumda ikizlere hiç yapılmıyor mesela o zamanda buda bir ihmaldir .. ense kalınlı benimde 1.1
burun kemiğide varsa allahın izniyle inşallah

kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım

kaç çıktı canım değerin neden hemen öyle dediler yapmak ve yaptırmamak senin elinde üzülme 16 hafta da 3 lü test yapılıyor orada sonucu belki daha iyi çıkar ...Bebeğinde fiziksel bisey görmemişse doktorun kendini üzmeye değmez

X