2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilüferşahh,msj attım sana msj kutun doluymuş:)
gülencim,hoşgeldin:)

kadir geceniz mübarek olsun,Allah herkesin gönlüne göre versin.

hamile pant almak istiyorum ama ne kadar pahalı yaw bu pantolonlar 90 tl.bi kumaş bi kot alsam 180 tl:bbo: o parayla park yatak alırım bekaydirigubbakcemile3

mERHABA arkadaslar

Hepınızın kadır gecesı mubarek olsun...Tum dualarımız kabul olur ınsaallah..

Bosnacım uzuldum ınsaallah ılerde bunalr tatlı bır anı olarak kalır. Sabah tuzlu kraker ıle gune baslamak da bulantını hafıfletebılır ...Bu arada yenı bır sey ogrendım Demır hapı da mıde bulantısı yaparmıs. Hatırlarmısınız benım mıdem bulanmaya baslamıstı sıkayetcıydım. Meger demır hapı da yaparmıs. Artık demır hapını aksam 10 dayemek yemeyı bırakıp yatarken hemen hemen 12 gıbı alarak uyuyorum. Sıkıntısı olan deneyebılır. Bana yaradı gıbı..

bu arada hamıle kıyafetlerı alınmaya baslamıs hadı bakalım hayırlı olsun:)

ben demir hapı yerine demir surubunu istedim tadıda çok güzel karamel tadı var ve ara öğün olarak sabah ve akşam alıyorum...

mERHABA arkadaslar

Hepınızın kadır gecesı mubarek olsun...Tum dualarımız kabul olur ınsaallah..

Bosnacım uzuldum ınsaallah ılerde bunalr tatlı bır anı olarak kalır. Sabah tuzlu kraker ıle gune baslamak da bulantını hafıfletebılır ...Bu arada yenı bır sey ogrendım Demır hapı da mıde bulantısı yaparmıs. Hatırlarmısınız benım mıdem bulanmaya baslamıstı sıkayetcıydım. Meger demır hapı da yaparmıs. Artık demır hapını aksam 10 dayemek yemeyı bırakıp yatarken hemen hemen 12 gıbı alarak uyuyorum. Sıkıntısı olan deneyebılır. Bana yaradı gıbı..

bu arada hamıle kıyafetlerı alınmaya baslamıs hadı bakalım hayırlı olsun:)

hoşgeldin canım.bendede demir hapı acayip mide bulantısı yapmıştı,artı kabızlık,.doktor istersen bırak dedi,.bende hemen bıraktım.akannehir
nilü canım çok teşekkürler listede düzeltme yapmışsın.
nidemek ricalardan bir demet:1hug:

Arkadaşım ben netten aldım ama aldığım sitenin mağazası Eskişehir'de Tutku giyimde. Hamamyolunun arasında (İş Bankasının yanı.) Eskişehir'de başka hamile kıyafeti satan yer var mı? Bursa'dansa Eskişhir'de alışveriş yapmayı seviyorum.

Gülencim nerede cidden?

canım y&y mağazası var süleyman çakır lisesi karşı sırasında bide oraya bak istersen bende tutkudan aldım bikaç bişi..

o acil meselesinden sonra girmeme kararı almıştım ya.. ama merak etmeyin benim peşimi bırakmaz şansızlıklar .. gecen haftamı olmuştu ne neyse çarşamba akşamı beşiktaja gittik akşam hamile kıyafeti almaya biraz ayakta kaldım hızlı yürüdüm vs eve geldiğimde camaşırım turkuaz mavi idi çizgi çeklinde bi renk vardı ama kahve rengiydi sanırım bilemiyorum ama sonra hiç gelmedi bende kafama takmadım dr gidecek halim yoktu özellikle tekrarlarsa dr arayacaktım çünkü dilim gecende gittiğim acil dr oldukca yanmıştı.. sonraki gün hayatıma gayet devam ettim öğlen 12 civarında tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken ---- şu kadar boyutta ince iplikimsi birşey gördüm anlıyamadım çünkü kahve rengiydi ve sertti elime aldım ikiye böldüm ishaldim her zamanki gibi acaba ordanmı bulaştı diye düşündüm acıkcası ama içim rahat etmedi dr aradım gel bakalım dedi gittim rahim agzı acılmışmı diye baktılar öaşallah acılmamıştı rahim uzunlupğunu ölçtüler oda gayet normaldi dr dediki bazen bebeklerin burnunda bile sümük-mukus olur kurur ve kabuk tutar belki öyle bişi dir ama bebekten değil dedi görünen bi sebeb bulunmadı eve git duş al o bölgeni her zaman temiz tut tekrarlamıcaktır dedi.. o gelen neydi bilemiyorum ama bugünden beri motivasyonum düşük yani.. cuma günü kontrolüm var bakalım tekrar ne olabileceğini soracağım buarada ben hissetmeye başladım artık ufak ufak 17 haftaya girdim

hoşgeldin canım.bendede demir hapı acayip mide bulantısı yapmıştı,artı kabızlık,.doktor istersen bırak dedi,.bende hemen bıraktım.akannehir

nidemek ricalardan bir demet:1hug:

ben doktorumdan kabızlık için ilaçta aldım dünden beri çok iyiyim hemoroidde var bende zaten bir de merhem aldım...Düm çok ama çok afadersiniz tuvalete rahat çıktım .Doktorunla konuş sana da versin ilaçtan

nilüferşahh,msj attım sana msj kutun doluymuş:)
gülencim,hoşgeldin:)

kadir geceniz mübarek olsun,Allah herkesin gönlüne göre versin.

hamile pant almak istiyorum ama ne kadar pahalı yaw bu pantolonlar 90 tl.bi kumaş bi kot alsam 180 tl:bbo: o parayla park yatak alırım bekaydirigubbakcemile3

canımcım hemencik mesajlarımı boşaltayım.zemuszemus

ben beşiktaş çarşısından hamil kıyafetleri aldım gayet uygundu istanbuldakilere tavsiye ederim motherland mıydı neydi adı

Maşallah Allah nazarlardan saklasın...Gülencim içini ferah tut akıntının bazen renkleri bile değişik oluyor sert olması da normal süt rengi kahverengimsi akıntıların olması normal demişti doktorum ...Bazen bende unutuyorum hızlı yürüyüp yada koşar adımlarla o ara kasıklarıma ağrı girdi ve eve geldiğimde dinlenmeden de geçmedi. Umarım bisey olmaz Cuma günü güzel sonuç alırsın bebeğin iyiyse bozma moralini

o acil meselesinden sonra girmeme kararı almıştım ya.. ama merak etmeyin benim peşimi bırakmaz şansızlıklar .. gecen haftamı olmuştu ne neyse çarşamba akşamı beşiktaja gittik akşam hamile kıyafeti almaya biraz ayakta kaldım hızlı yürüdüm vs eve geldiğimde camaşırım turkuaz mavi idi çizgi çeklinde bi renk vardı ama kahve rengiydi sanırım bilemiyorum ama sonra hiç gelmedi bende kafama takmadım dr gidecek halim yoktu özellikle tekrarlarsa dr arayacaktım çünkü dilim gecende gittiğim acil dr oldukca yanmıştı.. sonraki gün hayatıma gayet devam ettim öğlen 12 civarında tuvalete gittiğimde kendimi temizlerken ---- şu kadar boyutta ince iplikimsi birşey gördüm anlıyamadım çünkü kahve rengiydi ve sertti elime aldım ikiye böldüm ishaldim her zamanki gibi acaba ordanmı bulaştı diye düşündüm acıkcası ama içim rahat etmedi dr aradım gel bakalım dedi gittim rahim agzı acılmışmı diye baktılar öaşallah acılmamıştı rahim uzunlupğunu ölçtüler oda gayet normaldi dr dediki bazen bebeklerin burnunda bile sümük-mukus olur kurur ve kabuk tutar belki öyle bişi dir ama bebekten değil dedi görünen bi sebeb bulunmadı eve git duş al o bölgeni her zaman temiz tut tekrarlamıcaktır dedi.. o gelen neydi bilemiyorum ama bugünden beri motivasyonum düşük yani.. cuma günü kontrolüm var bakalım tekrar ne olabileceğini soracağım buarada ben hissetmeye başladım artık ufak ufak 17 haftaya girdim

gülencim hoşgeldin ve geçmiş olsun.bosna ve miğde bulantısı çeken arkadaşlar yoğurt miğde bulantısına iyi geliyormuş bi deneyin derim.ben düzenli olarak hergün yiyorum ve daha iyi gibiyim.bir de demir ilacı kullananlar 2 değerlik ve 3 değerlik diye bişi varmış bu demir ilaçlarında 2 değerlik olanlar tercih edilmeliymiş.diğeri demir ihtiyacını maalesef karşılamıyormuş.bu sitede okumuştum bunuda bilginize kızlar.dikkatli olun

tabi ilk kez böyle bişi oldu ve gebelik haftamda küçük değil morelim oldukca bozuldu benimde ama bebek gayet rahattı eli alnımda bacakları acık yatıyordu

bu arada ikili test sonuçlarımız için az önce aradılar çok şükür herşey yolundaymış darısı sonuç bekleyen meraklı hamiş annelere

buardaa benimde hala midem bulanıyor .. öğürmeye devam ediyorum sanki ömrüm boyunca bnulanacak gibi

otarz şeyler ara sıra olur benim ilk hamileliğimde olurdu dert etme.bebişinde hareketlenmiş yakında geceleri tekmelenmeye başlarsın bi dursada uyusam dersin gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
X