2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen git avatarı alakasız birşeye değiştir...
Seni tanıyana aşkolsun!!!!
Bu ne resim Mutlu, bu ne resim????
Kimse sen, tanıyamamıştır ki...

bu hamile kalınca nasıl güzelleştiğimi anlatan resim :dance: :CüvCüv:

ya bu tişörtleri seviyorumda o yüzden koydum ama işyerim resmi kurum olunca

ama kendime çok rahat pantolanlar aldım ilk defa bugün giydim çok iyi ya

Kızlar merhaba.Bana mothercare den mesaj geldi , bugün sonbahar kış bebek ürünlerinde %50 indirim varmış...Bilginize...

selam kızlar kaç gündür girmiyodum nasılsınız kadir geceniz mübarek olsun şu sıra çok hareketliyim sizleri çok özledim opuyorumnanaktan

arkadaşlar sayfaları fazla okumadım ama doktora gidicek arkadaşlar varmış hayırlı haberlerdle dönersiniz inşallah

edebiyatçı hemşerim kıyafetlerin çok güzel eskişehirdenmi aldın

gülenden haberiniz varmı merak ediyorum ne durumda

ya bu tişörtleri seviyorumda o yüzden koydum bu avatarı ama işyerim resmi kurum alıp giymedim

geliceksin bebikim mecbursun haha beni tanımamış olmak hıh ne büyük kayıp..naz yapma getirme beni oraya haaa...
ben gidince hiç biriniz yazmıyo öğle tatili çıkınca para harcıyorm oturdum totomun üstüne.

geliceksin bebikim mecbursun haha beni tanımamış olmak hıh ne büyük kayıp..naz yapma getirme beni oraya haaa...
ben gidince hiç biriniz yazmıyo öğle tatili çıkınca para harcıyorm oturdum totomun üstüne.

He he öğle tatilinde çıkınca para mı harcıyorsun?
Bak sen baaaaaaaaakkkk....

kızlar merhaba hepinizze biz geldik.kaç gündür giremedim özledim ben sizi.
geçmişi bitirdim.buluşma varmış buluşun tabi ben burda bir başıma yazıcık:gitme:
doktora gidecek olan arkadaşlar sinpac kussebfilal snowwhitequeen ve adını yazmayı unuttuğum arkadşalr varsa hepiniz güzel haberlerle gelin inşaallah:Saruboceq:..
doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlar sizinde gözünüz aydınhihoyyyt
yeni gelen herkesede hoşgeldiniz diyorum.

ve kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.Allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin.bebişlerimize sağlık versin.

sabay06kadirgeceniz.jpg

1222438780kadir1.jpg

hayırlı olsun cnm ..hoş geldin..

Tesekkürler kuusuum hoşbulduk:)

Arkadaşlar,bu benim ikinci bebeğim,bebeğim diyorum cünkü kızım henüz 16 aylık...o yüzden yatak konusmalarınıza istinaden,bende ilk zamanlar yanınızda kalması için park yatak almanızı öneririm,tabi oda yapacaksanız o ayrı..
ben süsüne kapılıp bambu beşiklerden almıştım,kızım doğduğunda melekler gibi olsun ,görünsün diye..ama en fazla 6 ay yatırabildim,belli bir zaman sonra dönmeye yatak kenarına tutunmaya calışıyorlar,böyle olunca düşme tehlikesiyle daha cok karşılaşılıyor..
Park yatak cok kullanışlı içinde yatırma kademesi var,biraz büyüyüp hareketlenince,en üst kademeden, en alt kademeye getirebiliyorsunuz ve daha sonra odasına bebeğinizi geçirdiğinizde,başka bir odada oyun alanı olarak kullanabiliyorsunuz,hatta baş kısımlarında acılır fermuarları var ,actığınızda girip cıkıp oyun oynayabiliyorlar,tatile gittiğinizde kolay katlanıyor ve taşınabiliyor..ben daha sonra aldım ve hakikaten rahat ettim..a.s

ayperin ne güzel iki bebik peşpeşe :) maşallah...
bende park yatak almayı düşünüyorum... böyle duydukçada bir an önce gidip alasım geliyor ama tutuyorum kendimi daha çok vakit var ne de olsa
sositososito

iyi akşamlar arkadaşlar benim iki yanımda çok büyük kasılmalar sancılar oluyo sizlerdede varmı böyle bir şikayet henüz 12+4 deyim..

Benimde oluyor,özellikle sağ tarafımda daha cok oluyor,dinlenmek ,ağır kaldırmamak,yorulmamak lazım,
çok şiddetli ,duramayacak gibi değilse normal canım,ama için rahat değilse dr a sormanda fayda var.

ayperin ne güzel iki bebik peşpeşe :) maşallah...
bende park yatak almayı düşünüyorum... böyle duydukçada bir an önce gidip alasım geliyor ama tutuyorum kendimi daha çok vakit var ne de olsa
sositososito

Teşekkürler,hijyenim:)evet peşpeşe oldu,fakat süpriz oldu...
şuan hiç düşünmüyordum,neyseki şimdi bu durumuma alıştırdım kendimi:)

Bencede yatak konusunda ve başka şeylerdede acele etmemek lazım,park yatakların, herşeyin, birçok ceşitleri var,herşeyi almak istiyorsun,ev doluyor gerkesizce, sonra başka birşey beğenince aklında kalıyora.s

dilacım sen zaten kızılaydaydın galiba hadi çık gel bahçede otururuz meyve yeriz çay içemeyiz yasak bende çıkmak istemiyorum gerçekten hergün birşeyler alıyoruz geçen gün kızılaydan izgimi ne varya oraya gidecektim pantolon almaya döndüm karşı tarafa 1 pantolon fiyatına 3 pantolon ve 2 badi aldım çok güzel artık sıcacık pantolonumu giyiyorum artık totolorun üstüne oturmak gerekiyor

papatyam teşekkür ederiz hepimiz için hayırlı olsun

hayırlı olsun cnm ..hoş geldin..

Tesekkürler kuusuum hoşbulduk:)

Arkadaşlar,bu benim ikinci bebeğim,bebeğim diyorum cünkü kızım henüz 16 aylık...o yüzden yatak konusmalarınıza istinaden,bende ilk zamanlar yanınızda kalması için park yatak almanızı öneririm,tabi oda yapacaksanız o ayrı..
ben süsüne kapılıp bambu beşiklerden almıştım,kızım doğduğunda melekler gibi olsun ,görünsün diye..ama en fazla 6 ay yatırabildim,belli bir zaman sonra dönmeye yatak kenarına tutunmaya calışıyorlar,böyle olunca düşme tehlikesiyle daha cok karşılaşılıyor..
Park yatak cok kullanışlı içinde yatırma kademesi var,biraz büyüyüp hareketlenince,en üst kademeden, en alt kademeye getirebiliyorsunuz ve daha sonra odasına bebeğinizi geçirdiğinizde,başka bir odada oyun alanı olarak kullanabiliyorsunuz,hatta baş kısımlarında acılır fermuarları var ,actığınızda girip cıkıp oyun oynayabiliyorlar,tatile gittiğinizde kolay katlanıyor ve taşınabiliyor..ben daha sonra aldım ve hakikaten rahat ettim..a.s

hayırlı olsun ikinci bebişin inşallah kızın kıskanmazda kolaylıkla büyütürsün, bende park yatak almayı düşünüyorum taşınması kolay sonra bebişlere odada yaparız

Günaydın herkese,

Bu akşam 2 li test sonucunu öğreneceğim...akannehir

Dün akşam bu konuyla ilgili türlü türlü felaket kabusu gördüm....:1no2:

Allahım sen bana HAYIRLISINI NASİP EYLE RABBİM...

ben de yarın alacağım. hayırlı haberler olsun inşallah. yüreğini ferah tut.

ANNE KıMDıR / NEDıR?

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar ınsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda.
Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla
vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...

arkadaşlar buna bayıldım erkek anneleri okuyun

X