- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.141
ben de yarın alacağım. hayırlı haberler olsun inşallah. yüreğini ferah tut.
İnşallah kardeş...
Umutla bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yarın alacağım. hayırlı haberler olsun inşallah. yüreğini ferah tut.
ANNE KİMDİR / NEDİR?
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda.
Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla
vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...
arkadaşlar buna bayıldım erkek anneleri okuyun
merhaba arkadaşlar,
bu hafta evdeyim, bilenleriniz vardır. sayfalar çok hızlı ilerlemiş, geçmişi okuyamadım.
umarım herkes iyidir herkesten güzel güzel haberler gelmektedir :)
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, Allahım bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul etsin, yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
evde olmama rağmen bugün hiç iyi değilim ben yine. gece midem çok bulandı, hiç birşey yiyemedim, hiç uyuyamadım. ben bu kadar zorlanırken, beslenemezken içerde bebeğim ne halde diye düşünüp iyice delirttim kendimi. bugün de hem canım sıkkın aynı duygularla, hem uykusuzluktan sersem gibiyim. doktora gitmeme de 10 gün var daha ama bebeğimin kal atışlarını duymaya, iyi olduğunu görmeye öyle ihtiyacım var ki...
işte böyle...
arkadaşlar sayfaları fazla okumadım ama doktora gidicek arkadaşlar varmış hayırlı haberlerdle dönersiniz inşallah
edebiyatçı hemşerim kıyafetlerin çok güzel eskişehirdenmi aldın
gülenden haberiniz varmı merak ediyorum ne durumda
hoşgeldin bosnacım bugün bizimde ikili test sonuçları belli olcaktı hala arayan soran yok.gerginlik içinde bekliyorum benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.bu arada herkesin kandili mübarek olsun
Bosna,
Allah yardımcın olsun...
Haşlanmış patatesi denedin mi? Bir de galeta... Bana iyi gelen iki mucize...
Bu günler de geçecek kardeş...:teselli:
Yemek yediğin, bebeğinle beraber oyun oynadığınız günler de gelecek...
[Dikkat et canım kendine perşembe günü bende alıcam ikili sonucumu ve 10 ekimde meleğimi görmek için kontrolüm var ama insan bekleye bekleye sabredecek ne yapalım..Ekmek içide mi yiyemiyorsun gece bulandığınde yesen benim miğdem yandığında ekmek içi yiyiyorum iyi geliyor ....
Seninde Kadir gecen Mübarek olsun canım hakkımızda hayırlısı
Canım senin de hayırlısıyla güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah. Yiyemiyorum valla, geçecek diye bekledikçe, değişik versiyonlarda devam ediyor bulantılar :) Zorlayıp yersem çıkarıyorum, o zaman daha beter oluyor. Hakkımızda hayırlısı...
tam üstünemi geldim acaba :)