- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.921
Verirsiniz canım ya.Bi kısmı su ve bebek olucak zaten kilomuzun bir kısmı doğumda gider bir kısmıda emzirirken.:CüvCüv:
Iggghhh, Peki ya bataryayı çıkarmadan prize takarsak, oyle kullanırsak :bbo::bbo:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:) ben de fazla kilo almak istemiyorum çünkü kilo almaya çok elverişli yapım ve kolay kolay veremiyorum diyet zaten yapamıyorumkiloyu da doğumu zorlaştırır diye istemiyorum daha çok kendimden geçtim yani şimdilik....yemesem olmaz içim rahat etmez Allahtan sık sık acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum abur cuburu kestim sağlıklı olan ne varsa yemeye çalışıyorum artık gerisi Allah'a kalmış.....canını sıkma elbet vardır bir çözümü.
daha kısayım derken??? sanmam ...benim yerden yüksekliğim 1 buçuk metre öğrencilerim takılıyor bazen öğretmenim ben sizden uzunum diye
Iggghhh, Peki ya bataryayı çıkarmadan prize takarsak, oyle kullanırsak :bbo::bbo:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bataryanın ömrünü azaltırsın canım ve de çok ısınır
ağzına sağlık...veririz di mi :lepi:
Canım benim, kafayı hiçbir dolmuş kapısına çarpmamış olmalısın,
Kıyafetlerinin boy sorunu yoktur...
T-shirtlerini yıkasan bile göbeğini kapatıyordur...
Ne kadar şanslısın:içelim:
hıı,bende öyle yapıyorum bozuluyormu o zaman batarya....
Verirz veririz canım sen hiç merak etme.Hele bide büyüsünler arkalarında önlerinde koştururken bir deri bir kemik kalırız.
Canım benim, kafayı hiçbir dolmuş kapısına çarpmamış olmalısın,
Kıyafetlerinin boy sorunu yoktur...
T-shirtlerini yıkasan bile göbeğini kapatıyordur...
Ne kadar şanslısın:içelim:
ben çıkıyorum arkadaslar yarın görüşmek dilegiyleee güzel bir geceniz olsun şimdiden
walla moral oldu ama bi 10 santimin daha zararı olmazdı hani.....olsun kuzucum uzun olsun inşallah:Saruboceq:
Ömrünü yiyormuşuz kardeş
Zaten ben teknoloji özürlüyüm, bırak ömrünü kendisini yesem ruhum duymaz
Yemek dedim de acıktımcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ben çıkıyorum arkadaslar yarın görüşmek dilegiyleee güzel bir geceniz olsun şimdiden
Bence uzun olur, anne baba boy ortalaması +10 cm kız için
anne baba boy ortalaması +15 cm erkek için benim yeni nesil için gözlemim...