- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.961
Edebiyatci222 sen öğretmensin ne diyosun soruma sanırım SnowWhiteQueen sende öğretmensin
Yuhhhhh
Yani uzunmuşsun be Selkiesositososito
ben çekip koysam gülersiniz herhalde en tıfıl ben miyim sizi gördükçe şaşırıyorum benim göbüş minik bir fındık kadar :kedi:
Ben şimdi prizden çıkardım.Bugün minikler okula başladı benimkide bir hevesli sormayın gitsin ama daha 1 aralıkta 4 yaşına giricek.Bebekte tam zamanında olacak kızım okula giderken o allah izin verirse tabii oyuncaklarıyla oynacak duruma gelicek böylece kızımlada ilgilenicem.
Şimdi benim sormak istediğim aramızda birkaç öğretmen var fikirlerini almak istiyorum eğer ilgilenirlerse.Ben erken okula gönderme taraftarı değilim yani çoçuğu okulla sıkmak istemiyorum zaten ömürleri okumakla geçicek.Zaten kolejide düşünmüyorum devlet okuluna yazdırıcam.Sormak istediğim şuki kızım 1 aralık 2005 li.2005lilerlemi göndersem 2006 lılarlamı?
Bu arada kızlar çok teessüf ederim. Dolmaları yazın yazın. Yaaa bu kadar acımasızlık olmaz ama ühühühü. Bulanı var bulamayanı var. Yapabileni var yapamayanı var canı çekeni varr........... ühühühüh
Ben etli yaprak sarma istiyorum.
Farkındamısınız arkadaşlar bu forumu açan arkadaş hamile kalamamış bu ayda inşallah en kısa zamanda hamile kalır oda.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baba tarafına çekmişim....kaydirigubbakcemile3 babam en kısa kardeşlerin arasında oda 1.85 di,bizde erkeklerin ortalama boyu 1.85 .198 arası,,,kızlarda 1.70 -1.80 arası...kaydirigubbakcemile3
evet çanım ya inşallah hamile kalır bu ay!Farkındamısınız arkadaşlar bu forumu açan arkadaş hamile kalamamış bu ayda inşallah en kısa zamanda hamile kalır oda.
Göbüşün fındığı, bebeğin ağrısız, sıkıntısızı makbuldur derler...
Kim der diye sorarsan; Sinpac der -tatlicadiarzu-
Ezgim kusura bakma ya atlamışın sorum tüm öğretmenlere canım kusura bakma
Farkındamısınız arkadaşlar bu forumu açan arkadaş hamile kalamamış bu ayda inşallah en kısa zamanda hamile kalır oda.
Göbüşün fındığı, bebeğin ağrısız, sıkıntısızı makbuldur derler...
Kim der diye sorarsan; Sinpac der -tatlicadiarzu-
Bizde herkes münük münük münücükkk miniminnacıkkk
Şirinler gibiyiz biz böyle :)
Eşim tarafı normal sayılır. Bebek en azından boy bakımında o tarafa benzer inşallah.
Ezgim kusura bakma ya atlamışın sorum tüm öğretmenlere canım kusura bakma
Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah o da anne olur.
pehehehe finduk göbüş kim kaybetmiş ben bulayım. Karpuz kavun olsa olmaz mı.