2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar çok teessüf ederim. Dolmaları yazın yazın. Yaaa bu kadar acımasızlık olmaz ama ühühühü. Bulanı var bulamayanı var. Yapabileni var yapamayanı var canı çekeni varr........... ühühühüh
Ben etli yaprak sarma istiyorum.

Farkındamısınız arkadaşlar bu forumu açan arkadaş hamile kalamamış bu ayda inşallah en kısa zamanda hamile kalır oda.

Canım ben ilköğretim birinci kademeden anlamam. Eşim sınıf öğretmeni, diyor ki: kendi mahalllenizdeki okula otomatik olarak kaydediliyormuş. Yaşı da onlar belirliyormuş. Bu yıl anasınıfı 2004 doğumluları alıyormuş.

sorma aynı sıkıntıyı az öne bende yaşadım ama geçti,,,bana yapıp getireek kimsede yok,kendimde bu saatte artık uğraşamam...

Farkındamısınız arkadaşlar bu forumu açan arkadaş hamile kalamamış bu ayda inşallah en kısa zamanda hamile kalır oda.

İnşallah kalır,
Bir de inşallah avatarını değiştirir,
Her açtığımda zıplıyorum....
Gerçi önceki daha fena idi....
Ben pek göz fetişisti değilim belki ondandır...
:bbo::bbo::bbo:

Bizde herkes münük münük münücükkk miniminnacıkkk
Şirinler gibiyiz biz böyle :)

Eşim tarafı normal sayılır. Bebek en azından boy bakımında o tarafa benzer inşallah.

Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah o da anne olur.

Göbüşün fındığı, bebeğin ağrısız, sıkıntısızı makbuldur derler...
Kim der diye sorarsan; Sinpac der -tatlicadiarzu-

pehehehe finduk göbüş kim kaybetmiş ben bulayım. Karpuz kavun olsa olmaz mı.

Bizde herkes münük münük münücükkk miniminnacıkkk
Şirinler gibiyiz biz böyle :)

Eşim tarafı normal sayılır. Bebek en azından boy bakımında o tarafa benzer inşallah.

hiç belli olmuyor kime çekeçekleri
sana bir örnek vereyim benim kendi ablamın çoukşları ne ablama nede enişteme benzer,ablam kumral ela gözlü,eniştem kumral kahverengi gözlü,çoçuklar sarışın mavi gözlü,kime çektiklerini bizde tam olarak bilmiyoruz,bizde yok mavi gözlü,eniştelerdede yok mavi gözlü,hatta ablamla dalga konusu bile oldu bu!ablam mavi gözlü bebek isterdi hep gönlüne göre oldular,senin gönlünde nasılsa öyle olsun inşallah bebişin...

Ezgim kusura bakma ya atlamışın sorum tüm öğretmenlere canım kusura bakma

Ben de özel öğretmenlik yaptım... (Bir zamanlar işsiz ve fakirken:1no2:)
2 yıl ÖSS ve OKS ye öğrenci soktum.... Ayrıca başarısız sorunlu öğrencileri okul temposuna uydurdum... Hepsi çok başarılı oldular... MF alanı tüm dersler tüm sınıflar ve dil (Türkçe, İngilizce, Almanca) öğrettim... sengözlerimebaksanab
Beni dinle, ilkokul 1-2 ye giderken biraz daha küçük gibi gözükür gözüne ama sonra bol vakti olur, Üniversiteyi ilk yılda kazanmasa da olur, 4 yılda bitimese de olur...

Benim sorum arada kaynadı neyse ben çıkıcam kızlar yarın öğlen doktora gidicem herkesin dualarını bekliyorum ona göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…