2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Başımı sevdiğin için teşekkür ediyorum... Şu anda kasıklarım ağrıyor ve bunu okuyunca gerçekten başımı sevmişsin gibi geldi... Kendimi daha iyi hissettim...a.s.

canım yaaa...ne mutlu banaopuyorumnanaktan bi de dua edeyim ki ağrıların bi an önce geçsin...hani hamileyiz ya dualarımız tez kabul olurmuş yerimseniben

arkadaşlar maşallahınız var kaynatmışsınız yine.:smiley-cool:bugün işlerim acayip yoğundu,biton evrak işledim.akannehir akannehir ne çabuk akşam oldu anlayamadım.NOT:ankarada olan arkadaşlarımız sizleri acayip kıskandım,ne güzel bulaşacaksınız,.:kedi: ah ah :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

Aslında bende cuma gitmem lazım ama benim ekimin 1 inde yeniden gitmem lazım tiroid tahlillerimi yaptırmak için, doktora dedimki ozaman gelmemde sakınca varmı dedim yok dedi...ya 1 ekimde giderim izin alıp yada 3 ekim ctesi ne geliyo..denk gelirse yine çok süper olur :) Tamam canım sen bana hbr verirsin..Ama siz bence eşinle yüz hatları olarakta benziyosunuz..bizi fizik olarak benzetirler ama o benden daha karaböcük kaydirigubbakcemile3
Ya ben cinsiyetini belki bir ihtimal söyler diye kendimi hazırlamıştım gıcık oldum bişi demeynce...Şİmdi bişey sorucam bu ense kalınlığı teorisi kesin doğrumu yani 1mm üstü olunca büyük ihtimal erkekmi oluomuş yani??? hiç 1 in üstünde olupta kızı olan yokmunaniknanik

kıslar ben kaçar..bi tuvalete gitcem söylemesi ayıp...
lazımlık lazımmmmmmm
olmuyo böyle artık yerimden kalkmayada üşeniyom yaw...
neyse çıtır anneler öpüyorum hepicinizi...akşam meyvelerinizi yoğurtlarıızı yeyin oldumu?

işte benim bebek + göbek...:) abartmıyorum cidden büyük...e benim boyum da kısa zaten kilom da vardı ama hiiiç takmıyorum :lepi:

Canım senle ben aynı fiziksel yapıdayız sanırım. Ama ben daha kısayım. Hiç kilo almadım ama göbeğim kocaman hatta koskocamannnn kilo almadığım hald ebekim kalınlaştığı için gömlek ve pantolonlarımı giyemiyorum Ablamın hailelik pantolonlaırnı giymeye başladım. Ne yala söyleyeyim ben biraz kilo işine üzülüyorum. Allah yardımız olsun. Elbette kilo alacağız bari vermesi kolay olsun ühhüühü.

Birkaç saat ayrıldım ne hale gelmiş burası... Okuyamadım tam. Kontrolden gelen arkadaşlarım anladığım kadarıyla güzel haberlerle gelmiş, gözünüz aydın.

Yeni gelenler hoş gelmiş...

Göbekler de süper. Ben de ekleyeceğim birazdan, kıskandım. Ama korkmayın tamam mı?

SnowWhiteQueen, göbeğinin maşallahı var yaa, benim o kadar yok daha, ama bende hamile pantolonumu giymeye başladım, çok rahat bişey hakkaten

Koş koş, altına etmeden yetiş...

:) ben de fazla kilo almak istemiyorum çünkü kilo almaya çok elverişli yapım ve kolay kolay veremiyorum diyet zaten yapamıyorum kiloyu da doğumu zorlaştırır diye istemiyorum daha çok kendimden geçtim yani şimdilik....yemesem olmaz içim rahat etmez Allahtan sık sık acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum abur cuburu kestim sağlıklı olan ne varsa yemeye çalışıyorum artık gerisi Allah'a kalmış.....canını sıkma elbet vardır bir çözümü.

daha kısayım derken??? sanmam ...benim yerden yüksekliğim 1 buçuk metre öğrencilerim takılıyor bazen öğretmenim ben sizden uzunum diye

Verirsiniz canım ya.Bi kısmı su ve bebek olucak zaten kilomuzun bir kısmı doğumda gider bir kısmıda emzirirken.:CüvCüv:

iki dakka yukarı çıktım benim kız bilgisayarı kapatmış neymiş şarzı bitermiş açık unutmuşum .

Bataryasını çıkarıp normal elektirikle çalışıyor canım hemde bataryanın ömrü uzun oluyor.Ben evde öyle yapıyorum...Başka bir odaya götürsen bile elektrik prizine tak...Eşim bilgisayarcı o söyledi...Her laptop'ın bataryası çıkar :teytey:

Iggghhh, Peki ya bataryayı çıkarmadan prize takarsak, oyle kullanırsak :bbo::bbo:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…