2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KORKMAK YOOOKK!!! :)

2akixde.jpg

257lulu.jpg

değilmi çanım,?birde boy kısa olunça kilo alınsada öyle çok kötü durmuyor,toparlaçık sirin bişey olunuyor,ama boy uzun oluna hem boyuna hem enine oluyor insan...ilkine hamileyken son aylarda kapı gibi lmuştum,eşim kadar iri yarı olm uştum,hiç hoş olmuyor...bütün hatlar çok büyük oluyor...birde benim vüüdüm kilo almaya çok musait,oğlumda 36 kilo aldım bakalım bunda ne kadar alacağım,onra 4 sene uğraştım o kiloyu vermek için...

36 kilo mu?

Kardeş kaç kilo oldun sen?

Gerçi ben de o gidişattayım, şu anda 70 kilo, biraz alsam 80-90 da biter bu iş...
Üstelik eşimle aynı boylardayız... Allah korusun bana bişi olsa herhalde altımda ezilir....sırnaşık şey Şeniz

Eve gidince ona itfaiyeci pozisyonunda adam taşımayı öğreteyim dur...

Ben şimdi prizden çıkardım.Bugün minikler okula başladı benimkide bir hevesli sormayın gitsin ama daha 1 aralıkta 4 yaşına giricek.Bebekte tam zamanında olacak kızım okula giderken o allah izin verirse tabii oyuncaklarıyla oynacak duruma gelicek böylece kızımlada ilgilenicem.
Şimdi benim sormak istediğim aramızda birkaç öğretmen var fikirlerini almak istiyorum eğer ilgilenirlerse.Ben erken okula gönderme taraftarı değilim yani çoçuğu okulla sıkmak istemiyorum zaten ömürleri okumakla geçicek.Zaten kolejide düşünmüyorum devlet okuluna yazdırıcam.Sormak istediğim şuki kızım 1 aralık 2005 li.2005lilerlemi göndersem 2006 lılarlamı?

Ben şimdi prizden çıkardım.Bugün minikler okula başladı benimkide bir hevesli sormayın gitsin ama daha 1 aralıkta 4 yaşına giricek.Bebekte tam zamanında olacak kızım okula giderken o allah izin verirse tabii oyuncaklarıyla oynacak duruma gelicek böylece kızımlada ilgilenicem.
Şimdi benim sormak istediğim aramızda birkaç öğretmen var fikirlerini almak istiyorum eğer ilgilenirlerse.Ben erken okula gönderme taraftarı değilim yani çoçuğu okulla sıkmak istemiyorum zaten ömürleri okumakla geçicek.Zaten kolejide düşünmüyorum devlet okuluna yazdırıcam.Sormak istediğim şuki kızım 1 aralık 2005 li.2005lilerlemi göndersem 2006 lılarlamı?

2005 lilerle gönder, üniversitede gezecek zamanı olsunhihoyyyt

ben çekip koysam gülersiniz herhalde en tıfıl ben miyim sizi gördükçe şaşırıyorum benim göbüş minik bir fındık kadar :kedi:

:) ben de fazla kilo almak istemiyorum çünkü kilo almaya çok elverişli yapım ve kolay kolay veremiyorum diyet zaten yapamıyorum :KK43: kiloyu da doğumu zorlaştırır diye istemiyorum daha çok kendimden geçtim yani şimdilik....yemesem olmaz içim rahat etmez Allahtan sık sık acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum abur cuburu kestim sağlıklı olan ne varsa yemeye çalışıyorum artık gerisi Allah'a kalmış.....canını sıkma elbet vardır bir çözümü.

daha kısayım derken??? sanmam ...benim yerden yüksekliğim 1 buçuk metre öğrencilerim takılıyor bazen öğretmenim ben sizden uzunum diye :KK70:

1.54 cm ben de kendimi mart annelerinin en kısası zannediyordum :))
kilom 59

KORKMAK YOOOKK!!! :)

2akixde.jpg

257lulu.jpg

canım çok şeker olmuş,yeni çiçilerinde çok yakışmış,geçenlerde aldıkların değilmi bunlar,çok hoş olmuş...

36 kilo mu?

Kardeş kaç kilo oldun sen?

Gerçi ben de o gidişattayım, şu anda 70 kilo, biraz alsam 80-90 da biter bu iş...
Üstelik eşimle aynı boylardayız... Allah korusun bana bişi olsa herhalde altımda ezilir....sırnaşık şey Şeniz

Eve gidince ona itfaiyeci pozisyonunda adam taşımayı öğreteyim dur...

99 kiloyla doğuma girdim anım..doğumdan 90 kiloyla çıktım ilk haftda 10 kilosunu verdim geri kalanıda 4 senede verdim tekrar 63 kiloya düştüm...sonra yine kilo aldım 67 ye çıktım sigarayı bıraktımda hamile kalmadan öne buna...şimdide hamile kaldığımdan bu yana 4 kilo almışım....bakalım sonuuz hayır ola,ama bunda daha dikkat ediyorum...şimse 110 kilo düşün aramızda sade e 10 kilo kalmışı...kaydirigubbakcemile3 ki oğlum erken geldi birde zamanında gelseydi düşünemiyorum bile....kaydirigubbakcemile3 çok su toplamıştı vüçüdüm...

X