- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.941
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi iftarlar :) sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
görüşürüz canım :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi iftarlar :) sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
değilmi çanım,?birde boy kısa olunça kilo alınsada öyle çok kötü durmuyor,toparlaçık sirin bişey olunuyor,ama boy uzun oluna hem boyuna hem enine oluyor insan...ilkine hamileyken son aylarda kapı gibi lmuştum,eşim kadar iri yarı olm uştum,hiç hoş olmuyor...bütün hatlar çok büyük oluyor...birde benim vüüdüm kilo almaya çok musait,oğlumda 36 kilo aldım bakalım bunda ne kadar alacağım,onra 4 sene uğraştım o kiloyu vermek için...
anım benim annemin boyu 1.50 benim boyum 1.78 ,bak ne kadar minyon tipli bir kadından ne kadar uzun bir çocuk olmuş..kaydirigubbakcemile3
Ben şimdi prizden çıkardım.Bugün minikler okula başladı benimkide bir hevesli sormayın gitsin ama daha 1 aralıkta 4 yaşına giricek.Bebekte tam zamanında olacak kızım okula giderken o allah izin verirse tabii oyuncaklarıyla oynacak duruma gelicek böylece kızımlada ilgilenicem.
Şimdi benim sormak istediğim aramızda birkaç öğretmen var fikirlerini almak istiyorum eğer ilgilenirlerse.Ben erken okula gönderme taraftarı değilim yani çoçuğu okulla sıkmak istemiyorum zaten ömürleri okumakla geçicek.Zaten kolejide düşünmüyorum devlet okuluna yazdırıcam.Sormak istediğim şuki kızım 1 aralık 2005 li.2005lilerlemi göndersem 2006 lılarlamı?
KORKMAK YOOOKK!!! :)
Web sense web sense, yine yaktın beni; göremedim bir göbeği daha...:hulya::hulya:
Çok şirin valla ne güsel görünüyor herşey bebişlerimiz için bende şimdiden 4 kilo aldım boyumda kısa herhalde sona doğru top gibi olucam diyetisyen bir liste verdi ki herşey light bakalım kaç kilo alıcam..KORKMAK YOOOKK!!! :)
:) ben de fazla kilo almak istemiyorum çünkü kilo almaya çok elverişli yapım ve kolay kolay veremiyorum diyet zaten yapamıyorum kiloyu da doğumu zorlaştırır diye istemiyorum daha çok kendimden geçtim yani şimdilik....yemesem olmaz içim rahat etmez Allahtan sık sık acıkıyorum ama fazla yiyemiyorum abur cuburu kestim sağlıklı olan ne varsa yemeye çalışıyorum artık gerisi Allah'a kalmış.....canını sıkma elbet vardır bir çözümü.
daha kısayım derken??? sanmam ...benim yerden yüksekliğim 1 buçuk metre öğrencilerim takılıyor bazen öğretmenim ben sizden uzunum diye
KORKMAK YOOOKK!!! :)
36 kilo mu?
Kardeş kaç kilo oldun sen?
Gerçi ben de o gidişattayım, şu anda 70 kilo, biraz alsam 80-90 da biter bu iş...
Üstelik eşimle aynı boylardayız... Allah korusun bana bişi olsa herhalde altımda ezilir....sırnaşık şey Şeniz
Eve gidince ona itfaiyeci pozisyonunda adam taşımayı öğreteyim dur...
Çok şirin valla ne güsel görünüyor herşey bebişlerimiz için bende şimdiden 4 kilo aldım boyumda kısa herhalde sona doğru top gibi olucam diyetisyen bir liste verdi ki herşey light bakalım kaç kilo alıcam..