2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilk anlarda bu bocalama yaşanıyor sanırım ama sonra mutlu olacaksındır istemiyorsan inşalah hamile değilsindir ama hamile isende tek duam inşallah sağlıcakla doğar hayırlı bir evlat olur ailenize huzur mutluluk getirir :)

boşanma arefesinde bir bayan oalrak yazıyorum düşün yani :)

tşk ederim inşallah deilimdir adaklar adadım tövbe tövbe bi olsun diye adadım ... sen ve minik kuzu da cok mutlu olun artık herşey gönlüne göre olsun tam hayatındaki gelişmeleri bilmiyorum ama bi mucize olsun hersey düzelsin :KK66:

o kadar karısıgım ki yani hiç zamanı deil varsa eşimle ilişkim olsun büro yeni yeni oturuyo hepsini gectim vücudum kaldırmıyo 3 kilo verdim üzüntüden neden bu kadar üzüldüğümü anlayamıyorum .kesinlikle dogurmam yönünde eşimin fikri. ama ona göre hava hoş hiç yardımcı olmayacak biliyorum. bakıcı buluruz diyo ama iş bakıcyla bitmiyoki oğlanın daha sevgiye şefkate iht var aksamları hangi biriyle ilgileneyim 17 aydır uykususzm 24 ay daha eklenecek bunun üstüne... neden korunmadım derseniz pko hastasıyım tedaviyle oldu ilki ona güvendim sonra tehlikeli günlerde ilişkiye girmedik takvim yöntemi ama yine de işe yaramadı

Canım, bi daha söylüyorum eşinden bişey bekleme. Eşinin söylediği, söylemediği , yağtığı yapmadığı şeyler seni üzmesin artık. Bu kadar çok üzülmenin sebebi bence değişen hormonların. Allah o bebeği verdiyse mutlaka ve mutlaka işlerini kolaylaştıracaktır. Allah'a sığın ve dua et. Ben de 18 aydır uykusuzum. Ve seninki gibi hiçbir işe yaramayan , dahası faydasını geçtim bana zararı dokunan bir eşim var. Ama iyi ki hayatımda Pelin var ki onun bahanesiyle bişeyleri halletmek için güç buluyorum kendimde. Hep onun için diyorum.

Geçenlerde Çokoprensim, Hepkrvn için söylemişti ya 'Hayatının alt üst olacağından korkuyorsun, ne biliyorsun altının üstünden daha iyi olmayacağını.' diye. Allah hep huzur sağlık versin ama demek istediğim şu ki iki gün sonra ne olacağımızı bilmiyoruz, şimdi çok berbat kötü gibi görünen bişey iki gün sonra 'iyi ki olmuş' a dönüşebilir.

“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

ilk anlarda bu bocalama yaşanıyor sanırım ama sonra mutlu olacaksındır istemiyorsan inşalah hamile değilsindir ama hamile isende tek duam inşallah sağlıcakla doğar hayırlı bir evlat olur ailenize huzur mutluluk getirir :)

boşanma arefesinde bir bayan oalrak yazıyorum düşün yani :)

Sizinki de çok komik bi boşanma arifesi yani arkadaşım :KK1:

Canım, bi daha söylüyorum eşinden bişey bekleme. Eşinin söylediği, söylemediği , yağtığı yapmadığı şeyler seni üzmesin artık. Bu kadar çok üzülmenin sebebi bence değişen hormonların. Allah o bebeği verdiyse mutlaka ve mutlaka işlerini kolaylaştıracaktır. Allah'a sığın ve dua et. Ben de 18 aydır uykusuzum. Ve seninki gibi hiçbir işe yaramayan , dahası faydasını geçtim bana zararı dokunan bir eşim var. Ama iyi ki hayatımda Pelin var ki onun bahanesiyle bişeyleri halletmek için güç buluyorum kendimde. Hep onun için diyorum.

Geçenlerde Çokoprensim, Hepkrvn için söylemişti ya 'Hayatının alt üst olacağından korkuyorsun, ne biliyorsun altının üstünden daha iyi olmayacağını.' diye. Allah hep huzur sağlık versin ama demek istediğim şu ki iki gün sonra ne olacağımızı bilmiyoruz, şimdi çok berbat kötü gibi görünen bişey iki gün sonra 'iyi ki olmuş' a dönüşebilir.

“… Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

evet hep bu ayet geliyor aklıma o zaman biraz duruluyorum :KK66: ama eşimle problemler olmasa bi de daha gecen persembe evi terk etmeyi düşündürdü bana 2 çocuk olunca daha zorlanırım diyorum maddi olarak ona bagımlıyım şimdi bürodan cok fazla kazanmıyorum.neyse bi gideyim dr a 1 saat sonra gece girer yazarım size en son havadislerimi :KK66:

tşk ederim inşallah deilimdir adaklar adadım tövbe tövbe bi olsun diye adadım ... sen ve minik kuzu da cok mutlu olun artık herşey gönlüne göre olsun tam hayatındaki gelişmeleri bilmiyorum ama bi mucize olsun hersey düzelsin :KK66:

aminnnnnn :)

çokoo , o komedi varyaa sonunda beniii :KK36:

Son düzenleme:
Geldi şekerim, beğendim ama daha takamadım, ne aldığımı söylemiş miydim? Dekoratif aynalardan aldım hani arkası yapışkanlı olanlardan

İyi günlerde kullan. Ben de büyükçe bişey beğenmiştim salon için ama boya yaptıralım da ondan sonra alayım dedim öylece kaldı.

Kaç günde gelmiş oldu yani?

İyi günlerde kullan. Ben de büyükçe bişey beğenmiştim salon için ama boya yaptıralım da ondan sonra alayım dedim öylece kaldı.

Kaç günde gelmiş oldu yani?

Hepatit ben de küçük olsa da 1 diyorum
Frambuuu 2 haftada falan geldi.
Bi de şu indirimki siteler hikaye aslında, ben bikaç defa gördüm burda indirim var ama o markanın mağazasına baktığım zaman da sezonluk indirimler var aynı zamanda, sadece zamanı olmayan ya da bulunduğu ilde o markalar olmayanlar için iyi.

ben birinciye bayıldımmm ,,

Hepatit ben de küçük olsa da 1 diyorum
Frambuuu 2 haftada falan geldi.
Bi de şu indirimki siteler hikaye aslında, ben bikaç defa gördüm burda indirim var ama o markanın mağazasına baktığım zaman da sezonluk indirimler var aynı zamanda, sadece zamanı olmayan ya da bulunduğu ilde o markalar olmayanlar için iyi.

teşekkürederim..benim de aklım ilkinde kalmıştı ama çok küçük diye tereddüt ettim..
hepinize iyi akşamlar:)ben kaçıyorummmm:KK55:

slm ve iyi geceler kimse yok ama ben yazayım dedim şöle bi kaç sayfa geriye baktım ve bizden esintiler diyerek başlıyorum

serhan sabah 6da kalkıyo gece yine en az 2 kez uyanıyo ve mama içiyo
10 gibi tekrar uyuyo tabii sallıyorum allahım çok kızıyorum bu konuda kendime neden böyle alıştırdım
1.5 2 saate yakın uyuyor sonra yine 4 gibi uyuyo ve yine aynı şekilde 1.5 2 saat uyuyo akşamda 9:30 da yatırıyorum gün içinde aşırı hareketli okadar yoruluyorum ki anlatamam yemede bi problem yok hatta bu ara hep meyve yoğurt ve süt ağırlıklı gidiyorum çorba bile yapmıyorum ona özel kilosu sınırda dedi en son gidişimizde pekmez bal hepsini kestim balık yağınıda yaz başından buyana vermiyorum iştahı iyi onuda içince daha çok açılıyo
henüz tuvalet eğitimine başlamadık çünkü serhan da öyle bi gelişme yok ben sürekli söylüyorum bazen altını açınca tuvalete götürüp hadi çişş yapalım diyorum çok güzel çişşsss diyo ama faaliyet yok gösteriyorum buradan çişmi yaptın buradan takamı yaptın diye bazen elini totosuna vuruyo ama farkında değil henüz biliyorum
konuşmaya gelince canı isterse her dediğimi tekrar ediyo hemen ama gün içinde öyle çok konuşmuyo ki ben hiç susmuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum soruyorum isterse süper anne, baba, dede, atta ,gel, ver, aç, tamam, hadii, çişss, nerde, aklıma gelenler bunlar birde babasına serdar demeyi tercih ediyo ve her cama yada balkona çıkışımızda hatice diyo (annemin komşusu)
biraz asabi davranıyo bazen o yüzden bi çocuk psikoloğuna gitmeyi düşünüyoruz her ne kadar sakin olmaya çalışsakta bazen bizi çileden çıkarıyo sesiiz yükseliyo haliyle bunun sorumlusu biziz diye düşünüyorum en azından bize bi yol gösterici olur ona göre davranırız

çok uzatmışım özür dilerim ama ne zamandır yazamadım o yüzden kusura bakmayınn
çok öpüyorum hepinizi herkes iyidir umarım fırsat bulursam gündüz de gelmeye çalışırım iyi geceler

yatmadan gunun bombasini sizinle paylasayim dedim.. ŞERİFECİM HAMİLE:))) zeynep gunese kardes gelio:))sabah giricem gorusuruz

egecim hayirli olsn. umarim saglikli bi karar werirsin. biliyosunki bnde ulasi ilk ogrendigimde aldirmak istedim. burdaki herkesin buyuk payi war suan kucagimda uyumasinda.. we bak seninkilerin arasinda 25ay fln olacak benimkilerinse 15.5 ay war.. daha kolay olur cunku ege laf anliyor olacak enazindan. hakkinda hayirlisi olsun ama egenin kardesinin yasama hakki war bnce iyi dusun! banada bu cumleyi kurdular beni en cok etkileyen bu oldu "cerynin kardesi"...

günaydın

cadı emmeyi bıraktırmak zorunda kladım :KK43: kullandığım ilaç etki ediyormuş :KK43: akşam eve gittiğimde emmek istedi bende anlattım annecima rtık meme yok ögg oldu sana zararlı artık istemem tamam mı felan diye bir iki deneme daha yaptı oyuna getirip açmaya çalıştı felan baktı aynı tepki bi daha istemedi , gece biraz zor oldu tabi bakalım inşallah unutacak dua edin :KK43:

Günaydın
Sabah sabah bir hamile haberi daha, insanı kocasından soğutuyorsunuz loooo, bu nedir böyle :KK37: hepimiz şubat/martta doğurduk,çoğunluğumuz ev değiştirdik,çoğunluğumuz 2. ye hamile kaldı/doğurdu, bu sitenin böyle bir özelliği varsa girmeyeyim bir daha :KK51:
Musticik ne ilacı kullanıyorsun da memeyi kestin, bu arada sen de 2. ye hamile kalırsan şakkadanak düşüp bayılırım :)))))

günaydın, çok uykum var:KK59:
dün eve gittim mertin ateşi vardı, şurup verdim ateş düşürücü, düşmedi, ılık banyo yaptırdım düşmedi naaptıysam d38,5 dercenin altına düşmedi, hastaneye gittik iğne falan vurdular yine düşmedi, koltuk altına, ayaklarına ,alnına soğuk kompleks yaptık düşmedi:KK58: resmen 38.5 dereceye sabitledi kaldı, eve götürdüm artık, sabah 6 da ancak düştü ateşi, çok uykum var, patronu bekliyorum gelsin izin alıp gidecem, ateşin sebebi belli değil , hiç bir belirti yok çünkü ateş dışında, korkuyorum yine ciks bi hastalık çıkacak altından diye:18:
şerife gözün aydın canım:KK16:

Günaydın
Sabah sabah bir hamile haberi daha, insanı kocasından soğutuyorsunuz loooo, bu nedir böyle :KK37: hepimiz şubat/martta doğurduk,çoğunluğumuz ev değiştirdik,çoğunluğumuz 2. ye hamile kaldı/doğurdu, bu sitenin böyle bir özelliği varsa girmeyeyim bir daha :KK51:
Musticik ne ilacı kullanıyorsun da memeyi kestin, bu arada sen de 2. ye hamile kalırsan şakkadanak düşüp bayılırım :)))))

canım anti depresan kullanıyorum e yaşanan onca şeyin geri dönüşü olması gerek değil mi :) bak öyle bişi olursa bende bayılırım :) valla mevlam korusun :) ne yapacağımı bilemem ki ,,, bu kez direk tımarhaneye yatış olur bende :) :KK52::KK30::KK33:

X