- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.181
benim cadı uyandı sonra örüşürüz...öpüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eksik kalmayayım ben de geldim.
Meral hakikaten nasıl bir leylek gördün böyle havada, benim gibi gezenti biri de bu sene kapı dışarı çıkmadı, anlattığınız gibi çıkmak eziyet haline geldiğinden evim evim güzel evim deyip oturuyorum vallahi.
Bizim bücür de mutfaktaki fırının altındaki çekmeceye basıp fırının kulpunu da tutarak ocağa yükselmek suretiyle ömrümden ömür aldı, çok yaramazlar yahu, artık bakıcıyı aradığımda napıyo benim canavar diyorum, telefona koşa koşa gelip aloooo diye bağırıyor:97:
eksik kalmayayım ben de geldim.
Meral hakikaten nasıl bir leylek gördün böyle havada, benim gibi gezenti biri de bu sene kapı dışarı çıkmadı, anlattığınız gibi çıkmak eziyet haline geldiğinden evim evim güzel evim deyip oturuyorum vallahi.
Bizim bücür de mutfaktaki fırının altındaki çekmeceye basıp fırının kulpunu da tutarak ocağa yükselmek suretiyle ömrümden ömür aldı, çok yaramazlar yahu, artık bakıcıyı aradığımda napıyo benim canavar diyorum, telefona koşa koşa gelip aloooo diye bağırıyor:97:
karşılaştm şekerim bütün hafta sonum cenazde geçti zaten 7sini pazara aldılar eseri gördüm uzaktaydı gelmedi bende selam vermedim ama o gördü haticede ordaydı onu bol bol gördüm onuda görmemezlikten geldim yalnız görümcem esere hatice tribünlere onuyo demiş eserde ablasına sen çok kötü niyetlisin demiş ayrıcada sürekli baş başa biyerlere gidiyolarmışEsin sen cenazeye gitmenden bahsetmedin,noldu karşılaştın mı o danayla.
aslına bakarsan pek belasını aramıyor kızın niyeti yok öğrendiğim kdarıyla herkese mavi boncuk dağıtıyor benimkide almış nasibini yani kızın pek salladığı yok bunuTamam niyet belli oldu o salak kızda,belasını arıyormuş bulmuş valla ne diyim
Yasemin,ben çok şey öğrenmek istiyorum da ,uygulamak fırsatım olacak mı:)ama sen yaptıklarını biraz detayli anlatırsan,ben silkinelip (çocuk,kariyer,ev bi arada yürüten ve kış hazırlıkları vb şeyleri yapan da var diye kendimi cesaretlendirip)belki yaparım..en azından Der*ya Ba**al izlediğimde (çok nadir denk gelir )çok hoşuma gidiyor marifetli hareketler izlemek,okumak ...onun gibi yani:)Esmiracım, pek bir ruhum okşandı valla, beni tecrübeli bulmana mutlu oldum, ne öğrenmek istiyorsan seve seve yazarım, ben uzun uzun yazıpta sizleri sıkmayayım diye detaya inmiyordum :))
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim, Gül artık iyice yürüyor demek, yakında koşmaya da başlar, yandın :)))
Yasemin,ben çok şey öğrenmek istiyorum da ,uygulamak fırsatım olacak mı:)ama sen yaptıklarını biraz detayli anlatırsan,ben silkinelip (çocuk,kariyer,ev bi arada yürüten ve kış hazırlıkları vb şeyleri yapan da var diye kendimi cesaretlendirip)belki yaparım..en azından Der*ya Ba**al izlediğimde (çok nadir denk gelir )çok hoşuma gidiyor marifetli hareketler izlemek,okumak ...onun gibi yani:)
Gül koşuşturuyor..ama elimi tutmuyor ,pilli oyuncak gibi ,ne tarafa gidiyor renk vermiyor(bilgisayar,cep telefon reyonlar ..mağazalarda..haric))