2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÜZüldüm Pınar için, Rabbim Eymene uzun ömür versin inş.

Burcucum sevindim hem bakıcı olayına hem de tatilinizin güzel geçmiş olmasına....

benim böcük uyandı, her an yokolabilirim:)) bi de dediğim gibi yarın misafirlerim geliyo sonrasında da okullar açılana dek giremeyebilirim beni merak etmeyin anacım, hepinizi öpüyorum

Burcunun dediği gibi şimdiden 3 sene sonrasını düşünme be hanifem, anın tadını çıkar, kimbilir belki de eşin sevecek ve gitmek istemeyecek :KK66:

eksik kalmayayım ben de geldim.
Meral hakikaten nasıl bir leylek gördün böyle havada, benim gibi gezenti biri de bu sene kapı dışarı çıkmadı, anlattığınız gibi çıkmak eziyet haline geldiğinden evim evim güzel evim deyip oturuyorum vallahi.
Bizim bücür de mutfaktaki fırının altındaki çekmeceye basıp fırının kulpunu da tutarak ocağa yükselmek suretiyle ömrümden ömür aldı, çok yaramazlar yahu, artık bakıcıyı aradığımda napıyo benim canavar diyorum, telefona koşa koşa gelip aloooo diye bağırıyor:97:

Uyanan bebikleri öpün yerime...
Benim de mesaim bitiyor, her an bir arabalı bulup çıkabilirim, iyi akşamlar herkese...

benim böcük yine başını koydu uyudu:)) 2 saat oldu uyuyalı, sıcaklardan mı mayıştı acaba ya da iyi yoğurt yemişti yatmadan belki de o uyuttu kuzumu

Meral hakikaten nasıl bir leylek gördün böyle havada, benim gibi gezenti biri de bu sene kapı dışarı çıkmadı, anlattığınız gibi çıkmak eziyet haline geldiğinden evim evim güzel evim deyip oturuyorum vallahi.
Bizim bücür de mutfaktaki fırının altındaki çekmeceye basıp fırının kulpunu da tutarak ocağa yükselmek suretiyle ömrümden ömür aldı, çok yaramazlar yahu, artık bakıcıyı aradığımda napıyo benim canavar diyorum, telefona koşa koşa gelip aloooo diye bağırıyor:97:

Bir ocağa uzanmasından bir de sandalye vb yardımı ile pencereden bakmak istemesinden çok korkuyorum.
İkisi için de çalışmaları sürüyor maalesef.

Ay Allah korusun, ne fenalar bu bücürükler var ya, geçmiş olsun cnm
walla bence küçük bi tatil sana da keroya da iyi gelr..az evvel okudum sen de taşınmışsın hayırlı olsun cnm,yeni evinde güzel mutlu günlerde otur

Midem zil çalmaya başladı:))
Bizim balkonda duruyo mini fırın, onun üstüne çıkıp penceren dışarıyı izlemek eymenin 1 numaralı hobisi, Allahım korusun hepsini

Sağol Meralcim amin,Allah isteyen herkesi ev sahibi yapsın ve evinde ağız tadı versin.
İş yeni ev yeni, o yüzden tatil olayı için bişey söyleyemiyorum,belki eylülde kaçabiliriz bikaç günlüğüne.Kerocanla burnumdan geleceğini düşünüyorum ama yapacak bişey yok :96:

Aylin, aynı hareketi hafta sonu benim küçük Kene de yaptı, ocağın üstüne basmaya bile çalıştı, Allah tan ocakta bişey yoktu ve soğuktu ocak, daha neler görecez bakalım, bende çok korktum ama belli etmedim, ilgisini başka yöne çekip indirdim ordan, inşallah bir daha yapmaz, mutfağın kapısını sürekli kapalı tutmaya çalışıyorum ama nereye kadar tutacam ki..

Esin sen cenazeye gitmenden bahsetmedin,noldu karşılaştın mı o danayla.
karşılaştm şekerim bütün hafta sonum cenazde geçti zaten 7sini pazara aldılar eseri gördüm uzaktaydı gelmedi bende selam vermedim ama o gördü haticede ordaydı onu bol bol gördüm onuda görmemezlikten geldim yalnız görümcem esere hatice tribünlere onuyo demiş eserde ablasına sen çok kötü niyetlisin demiş ayrıcada sürekli baş başa biyerlere gidiyolarmış

Esmiracım, pek bir ruhum okşandı valla, beni tecrübeli bulmana mutlu oldum, ne öğrenmek istiyorsan seve seve yazarım, ben uzun uzun yazıpta sizleri sıkmayayım diye detaya inmiyordum :))
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim, Gül artık iyice yürüyor demek, yakında koşmaya da başlar, yandın :)))
Yasemin,ben çok şey öğrenmek istiyorum da ,uygulamak fırsatım olacak mı:)ama sen yaptıklarını biraz detayli anlatırsan,ben silkinelip (çocuk,kariyer,ev bi arada yürüten ve kış hazırlıkları vb şeyleri yapan da var diye kendimi cesaretlendirip)belki yaparım..en azından Der*ya Ba**al izlediğimde (çok nadir denk gelir )çok hoşuma gidiyor marifetli hareketler izlemek,okumak ...onun gibi yani:)
Gül koşuşturuyor..ama elimi tutmuyor ,pilli oyuncak gibi ,ne tarafa gidiyor renk vermiyor(bilgisayar,cep telefon reyonlar ..mağazalarda..haric))

Yasemin,ben çok şey öğrenmek istiyorum da ,uygulamak fırsatım olacak mı:)ama sen yaptıklarını biraz detayli anlatırsan,ben silkinelip (çocuk,kariyer,ev bi arada yürüten ve kış hazırlıkları vb şeyleri yapan da var diye kendimi cesaretlendirip)belki yaparım..en azından Der*ya Ba**al izlediğimde (çok nadir denk gelir )çok hoşuma gidiyor marifetli hareketler izlemek,okumak ...onun gibi yani:)
Gül koşuşturuyor..ama elimi tutmuyor ,pilli oyuncak gibi ,ne tarafa gidiyor renk vermiyor(bilgisayar,cep telefon reyonlar ..mağazalarda..haric))

Tamam, hafta sonu pazara gideceğim, neler aldığımı ve nasıl yaptığımı detaylı yazarım, bende her şeye yetişemiyorum aslına bakarsan ama fırsat buldukça bişeyler yapmaya çalışıyorum işte, yoksa birini yaparsam diğeri kalıyor.. Der.ya Bay.kal ı bende izlerdim denk geldikçe, hatta orda gördüğüm birçok şeyi uygulamıştım da, ama çalışınca zor oluyor böyle şeyler, emekli olunca yaparız artık bizde :))
Çocuklar yürümeye başlayınca özgürlüklerini de elde ettiklerini sanıyorlar ve ellerini tutturmuyorlar hiç, benim kızımda öyle, alıp başını gidiyor, bende peşinde koşuyorum..

Herkese günaydın..
Küçük Kene yine mahvetti akşam beni, çok yorgunum ve uykum var, bugün işler yoğun, burada fazla takılamayabilirim, meraklanmayın..

Günaydın,
Sersem sepelek bir akşam ve gece geçirdim, yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.
Eve bir gittim Doruk ishal, paçalarından akıyor, 5 kere yapmış, epey sulu... Yediklerini gözden geçirdik, biraz yumuşatacak şeyler yemiş, biraz da ayaklarını üşütmüş olabilir, zaten salgın var diye de duymuştum. Bugün de takip edecez bakalım, umarım hafifler.
Sonra tam yemek yerken anneannem aradı, annemi ve dayımı aramış bulamamış, son çare biz varız. Kapının kulbuna çarpıp kolunu kesmiş, öğlenden beri kanaması durmamış, napayım diye soruyor. Çoluk çocuk fırladık evden, acile götürdük, pansuman falan yaptılar, ama ben korktum gece bir terslik olur diye, yalnız bırakmak istemedim. Evine gittik, ilaçlarını falan aldık, bize gittik. Ortalığı toparla, Doruk'u uyut derken serilip kalmışım, Eko da anneanneme yüzüklerin efendisi'ni izlettirmiş :)
Gece zaten her zamanki gibi yatakta tepinip mızıldanmakla geçti.

X