2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr hepinize merabalarr bu sayfayı yeni keşfettimde bende aranıza gireyim dedimmm 7sene sonra inşallah bende martta anne olacam çok büyük bi mutluluk inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz bebişlerimizi .....opuyorumnanaktan

:1hug:
Cnm benim hoşgeldin . Çok özledim batuşumu kocaman adam oldu ayrıca tavsiyelerin için de teşekkürler cnm..

Güsel anneler herkese slm bikaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım şimdi fırsat buluyorum kaç gündür hastanedeyim ve bir dişi çektiremedim pıhtılaşma iğne kullandığım için bir sürü tahlil istediler neyse sanırım yarın sabah çekilicek artık . Bu arada bugün kontrolüm vardı renkli ultrason ve kan tahlilide yapıldı 1 hafta sonra sonuç ama çok şükür şu anda bi problem yok baş popo mesafesi 6.5 cm olmuş ense kalınlığı normal . Cinsiyeti 14 haftadan sonra belli olurmuş ama doktor bence % 51 erkek dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum ... Umarım herkesin keyfi yerindedir . İyi uykular hepinize:1hug:

anım gözün aydın bebii büyümüş,inşallah tahlillerde güzel çıkar,rahat bir nefes almış olursun..erkek olma ihtimali yüksek demek,hayırlısı çanım,martta erkek yı oldu haa!şu nazlı kızlarımız tek tek gözükmey başladılar ama kaılımlarını daha fazla bekliyoruz...geçmiş olsun diş için,ayy ne kötü,,,
hamileyken birde daha problemli oluyor diş çekimi!
kızlarrrrr hepinize merabalarr bu sayfayı yeni keşfettimde bende aranıza gireyim dedimmm 7sene sonra inşallah bende martta anne olacam çok büyük bi mutluluk inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz bebişlerimizi .....opuyorumnanaktan

çanım hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin...

kızlar günaydın bugün açılışı ben yapayım bari,keyifli,mutlu ,huzur dolu bir gün geçirmenizi diliyorum..opuyorumnanaktan
kızlar ben iyiçe hissetmeye başladım bebişi,,,baya bi çıktı karnım,oturup kalkarken falan rahatsızlık vermeye başladı,içindede ara ara hareketler hissediyorum,az önçe kıpırdıyordu benim kereta yine...akşam yatarken falan döndüğüm tarafa sanki karnım o tarafa kayıyor sanki,

Günaydıınn...

Selkie kıskanıyorum bak seni. (Maaşallah diyeyim de sana...) Benim karnım da büyüdü ama biraz da kilodan. Gerçi hamile kaldığımdan beri kilom hiç değişmedi. O kadar da yattım.

Ben de hareketlerini hissetmek istiyorum artık. Nette ikinci hamileliğini yaşayanların daha çabuk hissedeceği yazıyordu. Biz de bugünden sonra 14 hafta yaşımıza gireceğiz inşallah... Zaman geçmiyor....

Son düzenleme:
:1hug:
Cnm benim hoşgeldin . Çok özledim batuşumu kocaman adam oldu ayrıca tavsiyelerin için de teşekkürler cnm..

Güsel anneler herkese slm bikaç gündür giremedim geçmişide okuyamadım şimdi fırsat buluyorum kaç gündür hastanedeyim ve bir dişi çektiremedim pıhtılaşma iğne kullandığım için bir sürü tahlil istediler neyse sanırım yarın sabah çekilicek artık . Bu arada bugün kontrolüm vardı renkli ultrason ve kan tahlilide yapıldı 1 hafta sonra sonuç ama çok şükür şu anda bi problem yok baş popo mesafesi 6.5 cm olmuş ense kalınlığı normal . Cinsiyeti 14 haftadan sonra belli olurmuş ama doktor bence % 51 erkek dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum ... Umarım herkesin keyfi yerindedir . İyi uykular hepinize:1hug:

Geçmiş olsun arkadaşım şimdiden, inşallah kolay bir çekim olur. Bebiş için de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla gelir dünyaya...

Hoş geldiniz...a.s.

Günaydıınn...

Selkie kıskanıyorum bak seni. (Maaşallah diyeyim de sana...) Benim karnım da büyüdü ama biraz da kilodan. Gerçi hamile kaldığımdan beri kilom hiç değişmedi. O kadar da yattım.

Ben de hareketlerini hissetmek istiyorum artık. Nette ikinci hamileliğini yaşayanların daha çabuk hissedeceği yazıyordu. Biz de bugünden sonra 14 hafta yaşımıza gireceğiz inşallah... Zaman geçmiyor....

kaydirigubbakcemile3 benimde işte 2. olduğuiçin sanırım erken başladım hissetmeye,ama ilkinde 20 hafta falandı ilk hissettim ben.gerçi ben o zamanar deli dolu bişeydim,hamilemiyim değilmiyim onu bile anlamamıştım zaten ilk 4 ay.hiç kendimi dinlemiyordum.(gerçi ilkinde hiç sorun yaşamadım o nedenlede olabilir)bunda çok dinliyorum kendimi başladımı hareketeri falan diye,ne durumda diye merak ediyorum.(baştan beri kanamalı devam ettiği için sanırım daha özenliyim) 16 haftada hissediliyormuş aslında ilk gebeliklerde,başlar seninkide az kaldı zaten..
ya banada öyle geliyor,sanki zaman durdu akmıyor,zaten sabırsız biriyim...

Günaydııınn,

kızlar bi koşu iyi haber verip gidicem...
doktorum aradı şimdi ikili test sonucu için...
normalde benim yaşımdaki bayanlarda risk 1200 de birken bende 24 000 çıkmış daha iyi olamazdı dedi...
çok sevindik akşamın bu saatinde...
darısı diğer arkadaşlarımın başına çok çok öpüyorum....

Dilacım gözünaydın, çok güzel çıkmış sonuç gerçekten... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...

kızlar günaydın bugün açılışı ben yapayım bari,keyifli,mutlu ,huzur dolu bir gün geçirmenizi diliyorum..opuyorumnanaktan
kızlar ben iyiçe hissetmeye başladım bebişi,,,baya bi çıktı karnım,oturup kalkarken falan rahatsızlık vermeye başladı,içindede ara ara hareketler hissediyorum,az önçe kıpırdıyordu benim kereta yine...akşam yatarken falan döndüğüm tarafa sanki karnım o tarafa kayıyor sanki,

Günaydın Selkiecim... Maaşallah, ne tatlı şeyler bunlar... İkinci bebeğin olduğu için çabuk oldu herhalde bu gelişmeler. Bende daha tık yok :)

Günaydıınn...

Canancım biz de bugün girdik 14 hafta yaşımıza, bu sabah baktım azıcık göbekli bir kadın gibi görünüyorum nihayet... Ama hiç birşey hissetmiyorum. Hatta bazen içimde olduğuna bile inanamıyorum. Sanki doktorda beni bekliyormuş da, gidince görüyormuşum gibi geliyor :))

Canancım biz de bugün girdik 14 hafta yaşımıza, bu sabah baktım azıcık göbekli bir kadın gibi görünüyorum nihayet... Ama hiç birşey hissetmiyorum. Hatta bazen içimde olduğuna bile inanamıyorum. Sanki doktorda beni bekliyormuş da, gidince görüyormuşum gibi geliyor :))

Benim bi haftadır berbat bulantım var... Öyle hissettiriyor kendini. :)

Bir de karnımda gerginlik. Hareket ederken falan... Hareketlerini hissetmek ayrı bir duygu olsa gerek... İki hafta daha sabır :)

Günaydııınn,

Dilacım gözünaydın, çok güzel çıkmış sonuç gerçekten... Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşların başına olsun...

Günaydın Selkiecim... Maaşallah, ne tatlı şeyler bunlar... İkinci bebeğin olduğu için çabuk oldu herhalde bu gelişmeler. Bende daha tık yok :)

Bir de karnımda gerginlik. Hareket ederken falan... Hareketlerini hissetmek ayrı bir duygu olsa gerek... İki hafta daha sabır :)

bosna günaydın,evet çanım 2. olduğu için sanırım,erken başladı,ilkinde 20 haftada falandım hissettim...
hareketleri hissettiğ zaman insan daha bir anlıyor kendinden başka bir çan daha yaşadığını içinde,,,sabır kızlar ne kalmışki şurda 16 haftaya...

Ramazandan beri, yalnız kahvaltı etmeyi sevmediğim için sabahları geçiştiriyordum. Eşimi okula gönderdim. Şimdi kendime mükemmel bir kahvaltı hazırlayacağım. Buyrun kızlar... cokacimcoook

bende işe gelirken tost yapayım dedim,bi baktım elektrik yokkkkk-tatlicadiarzu- mafoldumbensonra ekmek arası kaşar falan koydum,.onla idare ettim kahvaltı işini,.ama kaşarda acayip protein varmış,.beyaz peynirden daha yararlıymış.süt içemediğim için kaşarla telafi ediyorum..cokacimcoook cokacimcoook

günaydın kıslar ben geldim...
cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim canlarım benim...
dün gece hiiiç uyutmadı beni sıpam 3-4 kez uyandım karnım ağrıyor sabah bir uyandım sanki bütün iç organlarımı sıkmışlarda yeni bırakmışlar...
garip garip rüyalar offf...böylemi geçecek 6 ay be...
herkes iyidir umarım geçmişi okumaya çok üşeniyorumda.

Ah o bulantılar yok mu... Hiç geçmedi ki...
Valla 2 hafta sonra sürekli elim karnımda dolaşırım artık ben, her an hissedebilirim diye :)

bosna günaydın,evet çanım 2. olduğu için sanırım,erken başladı,ilkinde 20 haftada falandım hissettim...
hareketleri hissettiğ zaman insan daha bir anlıyor kendinden başka bir çan daha yaşadığını içinde,,,sabır kızlar ne kalmışki şurda 16 haftaya...

Sabrın sonu selamet olsun da, varsın azıcık geç olsun...

Bugün çok ağrım var özellikle sol tarafımda. Ezgim'in doktorunun söylediklerinden sonra ben de huzursuz oldum yaa...

günaydın herkese iyi bir gün geçrimeniz dileğiyle
yağmur yağıyormu sizin olduğunuz yerde ankarada hala yağmur yok

Dışarısı karanlık ve bulutlu. Ayrıca serin... Bugün çok yağacakmış burada.( Bursa-ınegöl)

Canan Bursa'dan bildiriyor gibi oldu... :)

Ben uzun bir aradan sonra, midemin iyi olmasını fırsat bilip güzel bir kahvaltı yaptım bugün. Yumurta bile yedim :)

Nilüfercim bu bol proteinli ve kalsiyumlu dediğin kaşar eski kaşar di mi? Taze kaşarı hiç sevmiyorum da ben...

kızlar ben geldim.çok sinirlerimi bozdular ya.
üç aylık hamileymişim ama nasıl olurda karnım çıkmazmış.en son doktora nezman gitmişim lafı bidaha gitsen iyi olur a getirmelermafoldumben.ya ben zaten stresliyim evhamlıyım bide bu laflar beni iyice diken üstüne çıkartıyor offf yaaa senağlamasanki ben istemiyorum karnımın çıkmasını.

yaz sıkma canını 6. aydan sonra çıkabilirmiş bazılarında benimde 4 aylık oldu herkes a hamilemisin miniş göbeğin var diyor.zaten daha çok ayımız var son aylarda zorlanacağız kocaman göbüşten merak etme.

Ramazandan beri, yalnız kahvaltı etmeyi sevmediğim için sabahları geçiştiriyordum. Eşimi okula gönderdim. Şimdi kendime mükemmel bir kahvaltı hazırlayacağım. Buyrun kızlar... cokacimcoook

afiyet olsun ben o işi 2 saat önce hallettim :CüvCüv:

bende işe gelirken tost yapayım dedim,bi baktım elektrik yokkkkk-tatlicadiarzu- mafoldumbensonra ekmek arası kaşar falan koydum,.onla idare ettim kahvaltı işini,.ama kaşarda acayip protein varmış,.beyaz peynirden daha yararlıymış.süt içemediğim için kaşarla telafi ediyorum..cokacimcoook cokacimcoook

bende duymuştum nilüfer hemde çok güzel severim kaşarı

Ah o bulantılar yok mu... Hiç geçmedi ki...
Valla 2 hafta sonra sürekli elim karnımda dolaşırım artık ben, her an hissedebilirim diye :)

kızlar ben 15+3 günlükken hissettim doktor artık hissedersin dedi ama 2 gündür tekmelemedi

Sabrın sonu selamet olsun da, varsın azıcık geç olsun...

Bugün çok ağrım var özellikle sol tarafımda. Ezgim'in doktorunun söylediklerinden sonra ben de huzursuz oldum yaa...

ezgiye ne olmuş ağrı bendede var bugün galiba üşüttüm banyo ettim giyinmeden bornozla uyuyup kalmışım.:sinifsinif:

Ben uzun bir aradan sonra, midemin iyi olmasını fırsat bilip güzel bir kahvaltı yaptım bugün. Yumurta bile yedim :)

Nilüfercim bu bol proteinli ve kalsiyumlu dediğin kaşar eski kaşar di mi? Taze kaşarı hiç sevmiyorum da ben...

canımcım o konuda bişey diyemiyecem,.eskimi taze kaşarmı diye..bendede tam tersi eski kaşar sevmiyorum,.tazeye bayılıyorum..:lepi:cokacimcoook cokacimcoook

X