- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.221
tanyanın havuz fikrini deneyebilirsin canımcım içinede bi kaç en sevdiği oyuncak küçük bi havuz al önce evin içersinde oynasın sonrda banyoya at yıka bakalım napıcak? ah kahvaltı ahh!!sabah olmasın istiyorum bazen şaşırıorum ne yapıcagımı:18:Merhaba tatlı anneciiklerrrr..
Bayadır yazamıyordum, abimin düğün telaşesi vardı. Cumartesi everdik şükür hayırlısıyla görümceyim artıkın :)))
Ya ne güzel, Ensar tabiri caizse banyodan nefret ediyor, kıyameti koparıyor, çok zor zaptediyoruz. Son 2 seferdir, mama sandalyesine koyarak yıkadık, ama çokkk ağlıyor. Nasıl sevdiricem ben buna suyu?? Yazın denizede giremeyiz bu gidişle???
Ebrucum Ensar da bayılıyor patates kızartmasına :)
Bizimkinin de en sevdiği öğün kahvaltı diyebilirim, maşaallah. Ama sadece haşlama ve tavada yumurta ve de domatesle az peynir yedirebiliyorum dönüşümlü olarak..
Arkadaşlar Nihan maşaallah çok güzel konuşmaya başlamış, peki ya diğerlerinizde durum nasıl?? Ensar çok istiyor ama henüz konuşamıyor garibim :26:
sabahları corbada denedim ama asla içmior ama ekmek arası deniycem bakalıme haliyle batar:)
oyy o pofuduk elleriyle nasıl güzel oluyorlar..
öğret öğret:))
..ne temiz çocuklar yahu:))
danam da sever..elimden bişey yemez..p.kızartması olunca fırın gibi açar ağzını..
ekmek arası yapsan..peynir zeytin ezmesi yumurta..v.s..
sevdiği çorba varsa güne çorbayla da başlayabilir kahvaltıya alışana dek..
Omlet yapabilirsin, tost yapabilirsin, kuymak yapıyorduk bir ara onu yeniden deneyebilirsin, ben peyniri ezip içine de yumurta kırıp bu karışımı dilimlediğim ekmeklerin üzerine sürüp fırında pişiriyorum, yumurtalı ekmek deriz biz buna, İkoş bayılıyor.. kızarmış ekmek olduğu için sadece yumurtalı-peynirli kısmını veriyorum İkoşa, orası yumuşak olduğu için, kıtır kıtır olan kısmını yiyemiyor, sert geliyor ekmek, aklında olsun yaparsan..
bak işte bu ii fikir yaya..!( nerde bu kafasında ampul çıkan smile bulamadım) neyse:)))
ekmeği cok sever bizde yaparız yumurtalı peynrli ekmek..ama niye hiç aklıma gelmediki bu benim ahh kafa kalmadıki anacım tokat manyagı oldum iiyice..
sizin cücüklerde vuruormu size sinirlennce?bu ara iice zıvanadan cıktı mamuço