2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba tatlı anneciiklerrrr..
Bayadır yazamıyordum, abimin düğün telaşesi vardı. Cumartesi everdik şükür hayırlısıyla görümceyim artıkın :)))

Ya ne güzel, Ensar tabiri caizse banyodan nefret ediyor, kıyameti koparıyor, çok zor zaptediyoruz. Son 2 seferdir, mama sandalyesine koyarak yıkadık, ama çokkk ağlıyor. Nasıl sevdiricem ben buna suyu?? Yazın denizede giremeyiz bu gidişle???

Ebrucum Ensar da bayılıyor patates kızartmasına :)
Bizimkinin de en sevdiği öğün kahvaltı diyebilirim, maşaallah. Ama sadece haşlama ve tavada yumurta ve de domatesle az peynir yedirebiliyorum dönüşümlü olarak..

Arkadaşlar Nihan maşaallah çok güzel konuşmaya başlamış, peki ya diğerlerinizde durum nasıl?? Ensar çok istiyor ama henüz konuşamıyor garibim :26:
tanyanın havuz fikrini deneyebilirsin canımcım içinede bi kaç en sevdiği oyuncak küçük bi havuz al önce evin içersinde oynasın sonrda banyoya at yıka bakalım napıcak? ah kahvaltı ahh!!sabah olmasın istiyorum bazen şaşırıorum ne yapıcagımı:18:
e haliyle batar:)
oyy o pofuduk elleriyle nasıl güzel oluyorlar..:KK69:

öğret öğret:))
..ne temiz çocuklar yahu:))

danam da sever..elimden bişey yemez..p.kızartması olunca fırın gibi açar ağzını..
ekmek arası yapsan..peynir zeytin ezmesi yumurta..v.s..
sevdiği çorba varsa güne çorbayla da başlayabilir kahvaltıya alışana dek..
sabahları corbada denedim ama asla içmior ama ekmek arası deniycem bakalım:KK34:
Omlet yapabilirsin, tost yapabilirsin, kuymak yapıyorduk bir ara onu yeniden deneyebilirsin, ben peyniri ezip içine de yumurta kırıp bu karışımı dilimlediğim ekmeklerin üzerine sürüp fırında pişiriyorum, yumurtalı ekmek deriz biz buna, İkoş bayılıyor.. kızarmış ekmek olduğu için sadece yumurtalı-peynirli kısmını veriyorum İkoşa, orası yumuşak olduğu için, kıtır kıtır olan kısmını yiyemiyor, sert geliyor ekmek, aklında olsun yaparsan..

bak işte bu ii fikir yaya..!( nerde bu kafasında ampul çıkan smile bulamadım) neyse:)))
ekmeği cok sever bizde yaparız yumurtalı peynrli ekmek..ama niye hiç aklıma gelmediki bu benim ahh kafa kalmadıki anacım tokat manyagı oldum iiyice..
sizin cücüklerde vuruormu size sinirlennce?bu ara iice zıvanadan cıktı mamuço:KK45:

Merhaba tatlı anneciiklerrrr..
Bayadır yazamıyordum, abimin düğün telaşesi vardı. Cumartesi everdik şükür hayırlısıyla görümceyim artıkın :)))

Ya ne güzel, Ensar tabiri caizse banyodan nefret ediyor, kıyameti koparıyor, çok zor zaptediyoruz. Son 2 seferdir, mama sandalyesine koyarak yıkadık, ama çokkk ağlıyor. Nasıl sevdiricem ben buna suyu?? Yazın denizede giremeyiz bu gidişle???

Ebrucum Ensar da bayılıyor patates kızartmasına :)
Bizimkinin de en sevdiği öğün kahvaltı diyebilirim, maşaallah. Ama sadece haşlama ve tavada yumurta ve de domatesle az peynir yedirebiliyorum dönüşümlü olarak..

Arkadaşlar Nihan maşaallah çok güzel konuşmaya başlamış, peki ya diğerlerinizde durum nasıl?? Ensar çok istiyor ama henüz konuşamıyor garibim :26:
hoşgeldin:)
konuşmuyor canım benim danam:) arkamdan aaaa aaaa diye bapırıyor..bababa diyor sadece..işaretlerle anlaşıyoruz..anlamayınca da sinirleniyor bana:))
tanyanın havuz fikrini deneyebilirsin canımcım içinede bi kaç en sevdiği oyuncak küçük bi havuz al önce evin içersinde oynasın sonrda banyoya at yıka bakalım napıcak? ah kahvaltı ahh!!sabah olmasın istiyorum bazen şaşırıorum ne yapıcagımı:18:
sabahları corbada denedim ama asla içmior ama ekmek arası deniycem bakalım:KK34:

bak işte bu ii fikir yaya..!( nerde bu kafasında ampul çıkan smile bulamadım) neyse:)))
ekmeği cok sever bizde yaparız yumurtalı peynrli ekmek..ama niye hiç aklıma gelmediki bu benim ahh kafa kalmadıki anacım tokat manyagı oldum iiyice..
sizin cücüklerde vuruormu size sinirlennce?bu ara iice zıvanadan cıktı mamuço:KK45:

vurmaz mı:))
en çok kafamı istediği yöne cevirmek için:))

Havuz değil ama leğenine sevdiği şeyleri koyarakta denedik, suyu görünce hiç birşey gözü görmüyor korkudan, bakalım onu da deneriz bi gün..

Tavada yumurtayı tüm çocuklar sever, yemiyor mu ?? :26:

Ensar vurmayı bilmiyor henüz
hoşgeldin:)
konuşmuyor canım benim danam:) arkamdan aaaa aaaa diye bapırıyor..bababa diyor sadece..işaretlerle anlaşıyoruz..anlamayınca da sinirleniyor bana:))

vurmaz mı:))
en çok kafamı istediği yöne cevirmek için:))
Benimki çok erken baba dedi 4 aylık falandı :))
Baba, dede, aba gibi basit şeyleri söylüyor. Bana da aba diyor :)
O da derdini anlatamayınca deli oluyor :)

Havuz değil ama leğenine sevdiği şeyleri koyarakta denedik, suyu görünce hiç birşey gözü görmüyor korkudan, bakalım onu da deneriz bi gün..

Tavada yumurtayı tüm çocuklar sever, yemiyor mu ?? :26:

Ensar vurmayı bilmiyor henüz

Benimki çok erken baba dedi 4 aylık falandı :))
Baba, dede, aba gibi basit şeyleri söylüyor. Bana da aba diyor :)
O da derdini anlatamayınca deli oluyor :)

öyle öyle:)cok kızıyor:)
dr tipik erkek cocuk dedi.ben de sallamıyorum.ama artık bişeyler konuşsa kendi de rahatlayacak biz de:)

akşam oldu:)ben çıkıyorum hoşçakalın:KK55:

Selam!
Kimsecikler kalmamış ama ben yine de yazayım..İçimi dökmem lazım çünkü..
Pazar günü eşimi Bursa'ya yolcu ettik. O günden beri Pelin'e bir haller oldu:KK43:Gece boyunca 50 kez uyanıyor ve her seferinde de çığlık atarak uynanıyor:KK43:( Eşim gitmeden bir gün önce yataktan düştü uyurken:KK43:( Allah'a şükür ki bişey olmadı ama gece ağlayarak uyanması onun yüzünden mi yoksa babasının yokluğunu hissediyor da ondan mı huzursuz bilemiyorum.
Burcu, eşin olmadığı için dün yemek yiyemediğini söylemişsin ya işte ben günlerdir o durumdayım :KK43: Ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum, tuvalete bile gidemiyorum inanın.. Duş olaylarını fln hele hiç sormayıon.. Pis pis kokuyorum :KK5:
Ayrıca bikaç gündür Pelin yürümeye başladı ki artık her deliğe giriyor, sürekli peşinden koşmaktan bitap düştüm..
Dahası, bütün bunlar yetmezmiş gibi yarın akşam okuldaki öğrt arkadaşlar oturmaya gelcekler.. Hiç misafir ağırlayacak durumda diilim ama kendileri ısrar edince bişey de diemedim...
Bize dua edinnnn...:KK43:

Sinirlerim fena halde bozuk şu an, İklim annemin tv sehpasının camını kırmış (çok şükür kırılan cam parçaları bir yerini kesmemiş)
Balkondaki tüm saksıları elden geçirip çiçekleri yolmuş, topraklarını yere atmış, mandalları balkondan aşağı atmış..
Bütün fotoğraf çerçevelerini parçalamış, süs olan mumları kırmış, şu anda da o mumları yemeye çalışıyormuş.....
Bu çocuk nasıl hizaya gelecek Allah' ım.. Bana sabır dileyin.. :KK43:((

Selam!
Pazar günü eşimi Bursa'ya yolcu ettik. O günden beri Pelin'e bir haller oldu:KK43:Gece boyunca 50 kez uyanıyor ve her seferinde de çığlık atarak uynanıyor:KK43:( Eşim gitmeden bir gün önce yataktan düştü uyurken:KK43:( Allah'a şükür ki bişey olmadı ama gece ağlayarak uyanması onun yüzünden mi yoksa babasının yokluğunu hissediyor da ondan mı huzursuz bilemiyorum.
Burcu, eşin olmadığı için dün yemek yiyemediğini söylemişsin ya işte ben günlerdir o durumdayım :KK43: Ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum, tuvalete bile gidemiyorum inanın.. Duş olaylarını fln hele hiç sormayıon.. Pis pis kokuyorum :KK5:
Ayrıca bikaç gündür Pelin yürümeye başladı ki artık her deliğe giriyor, sürekli peşinden koşmaktan bitap düştüm..
Dahası, bütün bunlar yetmezmiş gibi yarın akşam okuldaki öğrt arkadaşlar oturmaya gelcekler.. Hiç misafir ağırlayacak durumda diilim ama kendileri ısrar edince bişey de diemedim...

Yürümeye başladıktan sonrası daha felaket, gazan mübarek olsun demek geldi içimden :KK43:(
Dualarım elbette seninle olacak ama bende de sinir kalmadı artık, benim kızda çok fena oldu..
Babasının yokluğunu hissediyor olabilir, zira dün gece eşim yoktu bende çok zor uyuttum, birde 2 aydır eşim evde idi, baba-kız birbirlerine iyice bağlandılar, gece baba diye ağladı, gündüzde fotoğraflara baba baba diye saldırmış annemin dediğine göre..

Günaydın,
Bugün herkes geç kalmış herhalde, şaşırdım...
Gülşan'ı ve Mert'i merak ediyorum, haberi olan var mı?
Yasemin, İklim iyi kudurmuş sahiden, Allah kolaylık versin, hem güldüm hem üzüldüm okurken.
Kıymet, bence de babasının yokluğunu fark ediyordur Pelin, eşimin geç geldiği akşamlar Doruk daire kapısının önüne oturup bekliyor, kapıyı yumrukluyor, uyumak istemiyor. Yürümeye başlayınca, yalnızken bakmak çok zor oluyor, sana da kolay gelsin arkadaşım.

Günaydınlar;
İlk günaydın benden olsun herkes iyidir umarım.....
Sırtımda kocaman bir ısırık var tahmin ediyorsunuzdur kimin yaptığını uslu kuzum yaptı :)))

günaydııııııınn :KK71:

ilk günaydınlardan biri benden olsun bu gün :KK76:
okulda boş oturmak çok keyifliymiş yawww :KK1:

Selam!

babasının yokluğundan etkileniyordur canım, çocuklar için eksik insan ciddi sorun özellikler de baba olunca :KK50: deniz babasının geleceği saatte sürekli camdan bakıyor

Sinirlerim fena halde bozuk şu an, İklim annemin tv sehpasının camını kırmış (çok şükür kırılan cam parçaları bir yerini kesmemiş)
Balkondaki tüm saksıları elden geçirip çiçekleri yolmuş, topraklarını yere atmış, mandalları balkondan aşağı atmış..
Bütün fotoğraf çerçevelerini parçalamış, süs olan mumları kırmış, şu anda da o mumları yemeye çalışıyormuş.....

yasemin Allah korumuş geçmiş olsun. baba ile olmaya çok çabuk alışmış anlaşılan küçük hanım, işiniz epey zor görünüyor Allah kolaylık versin.

Günaydınlar;
İlk günaydın benden olsun herkes iyidir umarım.....
Sırtımda kocaman bir ısırık var tahmin ediyorsunuzdur kimin yaptığını uslu kuzum yaptı :)))

bir kaç akşamdır ben de burnuma kafa darbesi alıyorum uyurken kafa atıyor sıpa, güzelim burnuma estetik yaptırmak zorunda kalmasam bari onun yüzünden

günaydın:)

zor bir geceden çıktım yine..migren atağım gedli gitmek bilmedi..alerjim azdı v.s..iyiyim şimdi.
Yasemin sen geldin aklıma. bu gün ihmal etmeyip o dediğini alıcam.bıktım bu ağrılardn:KK43:
iklime çok güldüm valla:))yaramaz kuzucuk:KK1:çok zor olmaya başaladlar..umarım kısa zamanda düzelir hepsi de..sen evdeki biblo vb. zımbırtıları kaldırmadın mııı??

gülşan ve merti ben de merak ettim..iyi haberleri gelsin.

Günaydın.
esşleri uzakta olan arkadaşlar tez zamanda kavuşur inşallah.

Ayfercim birdaha seni ısırmaya yeltenirse buna izin verme. Ama sakın bağırma ya da vurma. Meme emerken ısırdığında doktorumuz söylemişti. Bağırırsanız vurursanız iki şey olur. Ya sizden korkar uzaklaşı ya da bu hareket iyice yerleşir. Esin birkaç kez ısırdığında elimi ağzına sokup ağzını açtım. Isırmasına engel oldum. Başka tepki vermedim. Sonra kendiliğinden bıraktı. Gerçi sizde yerleşmiş bir davranış olmuş. Bu kadar rahat ısırmayı bırakır mı bilmiyorum. Ama endişem herkesi ısırmaya başlaması noktasına varması. Seneler önce alt kat komşumuzun oğlunun bacağımı ısırışını hatırlıyorum. Küçücük çocuk kudurmuş gibi herkesi ısırırdı. Rabbim korusun.

Yasemin biz onun ellemesinden, kırmasında ya da oynamasındna rahatsız olacağımız herşeyi kaldırdık. Tabi dımdızlak da bırakmadık. Çok şükür sade bir evim var öyle çok ıvır zıvırım yok. Ama fotoğraf çerçeveleri filan hepsi ulaşamayacağı yerde. Arada olurmu ben kalıdrmadım alışsın yoksa gittiği yerde karıştırır diyen oldu ama kayınvalidemle annem der ki çocuk bu merak edecek elleyecek. Başkasının evi kendi evi ayrımına daha var. Onu da öğrenir zamanla şimdi onu koruyup kollamak esas.

günaydınlar pert olmuşbir anneden sevgiler saygılar nefret ediyorum yazdan öff sıcakk
aranızda toz fondöten kullanmış olan var mı kullanımı kolay mı cvp verin bea

Yorumlarınızı okudum, şu an sinirim geçmiş olduğu için bende gülebiliyorum İklim'e..
Esrincim, bende evdeki ıvır zıvır süs eşyalarını kaldırdım, bizim evde iken sorun yok zaten, sorun başka evlerde iken oluyor, şu an annem bakıyor annemin evinde kızım, anneminde süs eşyası çoktur, çoğunu kaldırdık zaten orda da, eskiden dokunmadığı eşyaları merak etmeye başladı şimdi de sanırım, kendine zarar verebileceği diğer eşyaları da kaldırmış dün annem, bakalım daha neler görecez...

Tanyacım, geçmiş olsun migren in gelmiş yine, dediğimi dene bakalım, inşallah verim alırsın sende..

Gülşan ve Mert i bende merak ediyorum, inşallah iyilerdir, arasak mı acaba..?

günaydınlar pert olmuşbir anneden sevgiler saygılar nefret ediyorum yazdan öff sıcakk

hiç duymadım esin, hiç bir fikrim yok.

ben babalar gününe parfüm aldım sanırım ama emin değilim parfümü alacağımı zaten biliyordu güzel bir tişört falan mı alsam. hep zora sokuyor bu adam beni yaw :KK53: ne vardı anneler gününde hediye alacak :63:

Selam!
dönemsel kudurukluk yaşıyorlar canım:) görmüyormusun hepsi ayrı isyanlarda :))
bir de babasının yokluğu iyice etkilemiştir.
kesinlikle baba nın çok etkili olduğunu bzzat yaşadım eşim görevdeyken..allah güç kuvvet versin..
anlatıyorsun değil mi işe gitti gelecek v.s. diye..

çok anlamam bu işlerden..burdakilere sordum..pata krem mi dediler..
yeni mi çıkmış bu?
hiç duymadım esin, hiç bir fikrim yok.

ben babalar gününe parfüm aldım sanırım ama emin değilim parfümü alacağımı zaten biliyordu güzel bir tişört falan mı alsam. hep zora sokuyor bu adam beni yaw :KK53: ne vardı anneler gününde hediye alacak :63:

gecen sene aldım ben tişört..keşke bu seneye saklasaymışım:KK43:(
bjk store dan almıştım..cok seviniyorlar emin ol..sen de bakabilirsin tuttuğu takım mağazalarına parfüm içine sinmiyorsa.

Selammmm

Aynen canııım diyene canın çıksın der gibi bi tane okkalı osmanlı tokadı savuruyor.

Selam!

of of of allah yardımcın olsun arkadaşım.

Hepsini aynı gün yapması normal mi ki?:26: acaba bişey anlatmaya çalışıyor da annen mi anlamadı ve İklim sinirlendi,ali kıran baş kesen olmuş senin kız:KK1:

X