- 22 Ağustos 2008
- 486
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.081
Ben akşam isimlere baktım
Oğuz Kağan
Ulaş
Tunay
Yalın
Yiğit
Alp
Başka fikir?
Tesekkur ederım bende ıyıyım. Baska erkek haberı daha alınmıs sanırım... Allah saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar versın ınşallah ...
İsim konusunu konuusyorsunuz ancak o kadar gecmıse baktım (masallah gecmıs okumaya gelmıyor da forum cok hızlı :)
Ben esıme Aybars ısmını onermıstım o o kadar begenmıskı iş arkadaslarına aybars gelıyor demıs hatta Aybars' a kız bıle ıstemıs.... Sanırım bız arastırmaya son verıcez İsim aybars gorunuyor.....
İsim bulma konusunda darısı sızın basınıza :)
Bu arada fotografımı koydum bıraz daha tanısık oluruz dıye dusundum ....
Tesekkur ederım bende ıyıyım. Baska erkek haberı daha alınmıs sanırım... Allah saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar versın ınşallah ...
İsim konusunu konuusyorsunuz ancak o kadar gecmıse baktım (masallah gecmıs okumaya gelmıyor da forum cok hızlı :)
Ben esıme Aybars ısmını onermıstım o o kadar begenmıskı iş arkadaslarına aybars gelıyor demıs hatta Aybars' a kız bıle ıstemıs.... Sanırım bız arastırmaya son verıcez İsim aybars gorunuyor.....
Biraz uyusam..mirmirmirmir
Gece rüyamda Tokat a kadar araba kullandım... Niye Tokat ki?
Hamilelik rüyalarımı da sapıttırdı...mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
aybars güzel isim bencede.. ah bide biz oğlumuza bulabilsek...
Bizim arkadaş ve aile çevresinde de Yiğit benimsendi. Herkes Yiğit nasıl diye soruyor. Hatta biraz abarttık ben iki isim istemediğimi söyleyince iki isim güzel hatta Yiğit Su olsun dedi arkadaşlar, yavrumun adı Yiğit Su kaldı. Zaten %80 erkek %20 kızdı en son.. :)
beknur canım nerde chicco nun mağazası var tuzlada mı :uhm:
beknur belkide karşılaştık bekleme salonunda bende genelde c.tesileri alırım randevuyu eşimde gelebilsin diye..Ben cuma ordayım.a.s... Doğum için odaları bile gezdim.. Fena değil bence temiz ve yeni doğan ünitesinin olmasbirde ı güler yüzlü olmaları yeterli... Öyle ipek perdeler falan hikaye.. Banyosu tertemiz yeni yapılmış .. Odaları teniz normal ve süit var. Süit daha büyük ..Tek farkı o.. Bakalım kısmet..bende Ali Paşa Oskay'a gidiyorum...Çok iyi bi doktor..Hatta bu ctesi randevum var gidicemm
tokatlı değil misin? Ankara Tokat mesafe olarak yakın yaa belki ondandır.Hayır olsun Rüyan
MUTLU'cum
Doktorum sadece prolaktin yüksek olduğundan etkiler ama kistlerinin bir problem yaratmaz dedi.Yeşilimsi sıvı gelince çok korktum sütü koruyormuş allahtan çokta yüksek çıkmadı prolaktinim 31 di doktora strese de bağlamıştı o dönem çok yoğundum.Kistler hamile kaldığında kaybolur dedi.Bakalım Cmrt günü kontrolümüz var bu olayıda sorucam bakalım...Fibrokistler yüzünden süt problemim olur mu diye?
Dr da bana 1 ay sonra aşılama yaparız demişti yumurtalarım erken çatlıyormuş 1 ay klomen kullandım ve 1 ay sonrada hamile kaldım.Aşılamaya gerek kalmadan dr'um bile çok güzel bir haber diye oda şaşkınlığını saklayamadı...
Sende çok zor günler geçirmişsin bak şimdi meleğin seninle gerçektende MUTLU olmak hakkımız :lepi::lepi::lepi puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hersey hepimizin için en hayırlısı olsun yaaa....a.s.a.s.a.s.
kızlar kocaeli de yağmur başladı sizin oralar ne durumda :uhm: ayy inş.çok yağmazda insanlar mağdur olmaz...:çok üzgünüm:
o saatler içindemi indirimli
canım hani geçenlerdede muhabbeti oldu ya tuzladaki fabrika satış mağazası
Ankara lıyım kardeş...
Pek de yakın sayılmaz aslında gece boyunca sürdü:roflol:
Mutlucum bızde esımın bababasının ısmını koyacagız ben aslında ıstemıyorum ..Babamın ısmı Yusuf
guzel ısım ısme bırsey demıyorum Ama yusuf ısmını ben babam olarak kodladım yusufcumu o ısımle nası mıncık mıncık sevıcem dıye dusunuyorum sadece
neyse esıme dedım kı sen madem yuzuf ısmını koyacaksın bende yusuf ısmını koycam cocuk
Yusuf Yusuf olacak o zaman,
Bayada dırettım ama sökmedi...
İki isim gereksiz ama bizimki oyle olcak Yusuf Aybars...
Sen tek ısım de mı bırakıcaksın
beknur belkide karşılaştık bekleme salonunda bende genelde c.tesileri alırım randevuyu eşimde gelebilsin diye..Ben cuma ordayım.a.s... Doğum için odaları bile gezdim.. Fena değil bence temiz ve yeni doğan ünitesinin olmasbirde ı güler yüzlü olmaları yeterli... Öyle ipek perdeler falan hikaye.. Banyosu tertemiz yeni yapılmış .. Odaları teniz normal ve süit var. Süit daha büyük ..Tek farkı o.. Bakalım kısmet..