Hangi site ?
kussebfilal;
Ben de aklıma yazmıştım onu ama maalesef işteyim izleyemedim. Bu program internete düşerse bana da haber verin.
selkie;
Ben de dün ablamın hamilelik kıyafetlerini döktüm. :) Yiğenimin tüm kıyafetleri ablamın hamilelik kıyafetleri hep bizdeydi. Hamilelik duygusallığı o minik kıyafetleri aldım kokladım, öptüm. Birazcık zırladım, çok özledim yiğenimi de ablamı da.
Ben de kremi beğendim. Ben yatak filan yapmayacağım. Tüm yakınların İstanbul'da gelen giden belki olur belki olmaz bilemiyorum.
Kızlar yanlış anlamayın. Bu bir kültür, ben böyle şeylerden uzak büyüdüm. Bizim evde önce kendi rahatın önemlidir. Benim görümcem sezeryan oldu, onlar hastane yatağını saten yatak örtüsünden hazırlamışlardı. Bilmiyorum hastane yatağı öyle hazırlanır mı. Allah affetsin bana çok garip gelmişti. Dikişleri var, canı yanıyor, saten yatak durmuyor, habire kayıyor. Geceliği satenden ama pijama takım değil bildiğin saten gecelik; terliyor, bir hoş oluyor. Ben de neden kendine eziyet ediyorsun demiştim. Pamuklu, penye daha rahat edersin demiştim. Yok elalem ne dermiş. Sonra hemşire geldi. Değiştirin bu yatağı ben bebeği saten yatağa vermem çocuğu bu sıcakta terletecesiniz demişti.
selkie;
Ecrin yarın ben cumartesi doktora gideceğiz, ikimiz de cinsiyeti merak ediyoruz mesel oydu :)
yaz34;
Sağol canım hoşgeldin.
hijyenim;
Çok sağol canım. Hepimiz öyle hep güzel haber alalım inşallah.
zeliş82;
Allah önce sabır versin. Hep aklımızdasın. Hep sana dua ediyoruz. Sen içini ferah tut. Herşeyin bir hikmeti var.
LIMBURG1985
Sen de hoşgeldn canım, sana da hayırlı günler.
sinannuray;
Biz üç kız kardeştik. Bereket olmu mu bilmem ama çok kavga olurdu :) Benim babam tarafı erkek çocuk olmadı diye anneme çok eziyet etmiş. Babam kız kardeşim de o kız oldu diye hastaneye annemi görmeye gitmemiş. Ama sonrasında babam bize tapardı. O maço adam bizim yanımızda erir biterdi. Bir gün bile ekek çocuk istediğini, aradığın bize hissettirmedi.
Ah canım ya, her şeyin hayırlısı, inan kendi hamilelik haberimmiş gib çok sevindim.
İnşallah çok güzel souçlar alırsın. Bizi de habersiz bırakma.