2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hem ayıp hem yasak hemde para cezası var bu işin nasıl oluyorda işletme sahibi bişey diyemiyor içiyorsa 67 tl verecek işletme sahibi de içiriyorsa 5000 tl verecek kanun böyle hayret bişey yaaa sinir oldum şimdi hepsine ne demek kardeşim söylüyomuşta dinlemiyormuş çağarsın polisi zabıta bakalım nasıl dinliyormuş
neyse canım sen canını sıkma bak bende uyuz oldum

Canım ben de katılıyorum, bazen okumak cahilliği alıyor ama eşeklik baki kalıyor... Çok haklısın, ne kadar kişiliksizce bir davranış...

Benim işyerimde öğle yemeğini bir yemek fabrikası veriyor... Ramazan diye o kadar iğrenç yemekler veriyorlar ki... Bugün yine sadece salata yiyebildim... cokacimcoookcokacimcoook
Siz öğle yemeğinde ne yiyorsunuz?

Canım ben de katılıyorum, bazen okumak cahilliği alıyor ama eşeklik baki kalıyor... Çok haklısın, ne kadar kişiliksizce bir davranış...

Ya ben böyle saygısızlıklara çok kızıyorum, sigara konusunda herkesin çok hassas olması lazım, çocukların ve hamile kadınların yanında sigara içilmemesi gerektiğini bizim milletimiz bir türlü öğrenemedi. Yasak olmasa bile içmemeli.

Evet aynen öyle canım okumakla adam olmuyo..Birde görseniz süslü bakımlı ve bi o kadarda çirkefti..neyse ben o suratı bi an önce unutmam lazım yoksa uyuz oluyorum...

Böyle bir durumda nereye şikayet etmeli ki?
Hani şimdi başımıza gelse, ne yapmalıyız?
Var mı bilen bu işin yolunu yordamını...

Benim işyerimde öğle yemeğini bir yemek fabrikası veriyor... Ramazan diye o kadar iğrenç yemekler veriyorlar ki... Bugün yine sadece salata yiyebildim... cokacimcoookcokacimcoook

bu konuda en şanslınız sanıyorum ki benim çünkü benim iş yerim evimle aynı sokakta öğlen eve gidip yiyorum :lepi:

Yaz'cım, Efecrin'cim, Sinpac'cım saolun canlarım yaaa... valla size anlatınca sizde destekleyince deşarj oldum biraz..Oh be içim rahatladı :)

bizim işyeride özel yemek fabrikasıyla anlaşmalı,.yine hakkını yemeyim,arada güzel yemekler çıkıyo,.ama geneli kötüü CADIARZU

Bizim işyerinde pişiyor normalde yemekler
fakat ramazan dolayısıyla yemek yapılmıyor
yakınlarda da ne restaurant var ne bişi
ben de hergün kavanozla annemden yemek alıp işyeri mutfağında ısıtıyorum

EN çok ben sevindim tereddütteydim açamazsın diye nasıl yollayacağım diye düşünüp duruyordum çok ama çok sevindim canım inşallah böyle gözleri gülen sağlıklı bir meleğin olur canım:CüvCüv:

Arkadaşlar bende merak ettim internette araştırdım..Birdahakine napabilirim diye, sigara içen birinin resmini çekip kendinde ihbarda bulunabilirmişin polise ama o resimden o kişiyi nası bulcaklar bilmem...

Bu arada Sinpac'cım ben öğle yemeklerinde genelde ya ızgara yiyorum yada canım istemesse salata ile makarna yiyorumm..

Bu arada bugün duyduğum bir şeyi anlatayım size, iş arkadaşlarımdan birisi anlattı. Arkadaşım evlendikten bir süre sonra genel bir muayene olayım diye kadın doğumcuya gitmiş, gittiği doktor kadın ve oldukça da bilinen bir doktor. Kız, jinekolojik masaya geçmiş ama ilk kez başına geliyor, utanmış zavallı. Doktor ne dese beğenirsiniz "Eşinle ... yapmaya utanmıyorsun da bundan mı utanıyorsun?!?" Arkadaşım da kızmış kadına benimle bu şekilde nasıl konuşursun diye, doktor bakmış pabuç pahalı, şaka yaptım filan demiş ama iş işten geçmiş tabii. Buna ne dersiniz, bunu yapan da bir doktor ve üstelik kadın doğumcu.

Öğle yemeği büyük problem.
Bizim yemekler hep çok kötü, ramazandan önce de böyleydi, şimdi de kötü, ramazandan sonra da böyle devam edecek.
Ben çorba içiyorum genelde.
Salata yiyemiyorum, çünkü yıkamıyorlar, hamilelikten önceki denemelerimde emin olmuştum bundan.
Aynı şekilde yeşil yapraklı sebzelerden yapılan yemekleri de yiyemiyorum, zaten toksoplazmaya bağışıklığım yok, riske girmek istemiyorum.
Çoğu zaman çorba, yoğurt, ekmek yiyorum. Artık evden birşeyler getirmeye başladım.
Satınalmacı olmanın iyi tarafı, şirkete de mikrodalga fırın aldım, ufak tefek birşeyler getirip ısıtıp yiyorum.

Bazen işyerinden yiyorum bazen evden getiriyorum çünkü güzel olmuyor yemekler bugün kereviz getirdim mesela evden

bizim işyeride özel yemek fabrikasıyla anlaşmalı,.yine hakkını yemeyim,arada güzel yemekler çıkıyo,.ama geneli kötüü CADIARZU

Bizim burada olay falan çıkmıştı... 1500 kişiye yemek çıkıyor ama salatadan hep kurt çıkardı... Sonunda boykot edildi... Yemekler düzeldi ama şimdi yiyen sayısı 100 civarına indi, ramazan diye onlarda rezalet yemek çıkarıyorlar... Normal zamanlarda arada güzel çıktığı oluyor ama...

Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…