2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet pancuben,
Mide bulantısı ve kusma için vermişti... buyrunnnnnnnnnBir ayda 5 kutu içtim, hastanede de 15 civarında ampul yedim...

metpamid yada emadur daha iyi bence emadur'u serumun içine katınca da iyi oluyor...Birde şunu söyleyeyim arakadaşlar ilaç mümessillerine göre ilaçlar yazarlar doktorlar ...Sen demeseydin bu ilaç ne bilmezdim.

metpamid yada emadur daha iyi bence emadur'u serumun içine katınca da iyi oluyor...Birde şunu söyleyeyim arakadaşlar ilaç mümessillerine göre ilaçlar yazarlar doktorlar ...Sen demeseydin bu ilaç ne bilmezdim.

Hastanede dramamine e iki gün cevap vermedim... Ama doktor ısrarla metpamid vermedi... Ben metpamid istedim hatta bana azarlar gibi cevap verdi...

Neden metpamid istemedi de dramamine e birşey demedi anlamadım....
Bir de benim doktor öyle yoğun ki, represant yüzü gördüğünü sanmıyorum... Bir de hastane özel ve adamın tuvalete gidecek zamanı bile yok...

Sağolasın Nilücüm, sende işbaşı yapmışsın, hoşgeldin, özletmiştin kendini..

çsnııım çok geçmiş olsun,,inşallah iyileşirsin çabuçak.

çanım gözün aydın..ilk kız haberini sndn aldık diğyebilirmiyiz...

çanım inşallah güzel haberlerle gel

sen içme o ilaçı yinede....uykudan önce ılık süt belki uyutabilir seni,

Son düzenleyen: Moderatör:
amanın kızlar bu ne hız geçmişi okumakdan gelmişe gidemiyorum:)ilk kızımızda göstermiş kendini bende çok sabırsızım doktor erkek gibi dedi ama kesin bişeyde sölemicem dedi hayırlısı şafak 20 :):)

Buarada bebek iyi suyuda iyi o doktoru eşim şikayet etmek istedi çünkü yaklaşık bi 2 dk bebeğin kalp atışınıg ördünüzmü önceki gittinizde diye karnıma bastırdı durdu bebek yaşamıyormu diye haykırdım sonra biraz zamn gecti ama inanın yemine derim ölecektim hayır size dinletmek için dedim dedi o kdar tecrübesizdi.. çünkü agzımdan çıkanı bile anlamıyordu sonra suyu iyi dedi bende miktarıda iyimi dedim çünkü miktarı az ise bebek çok hareket etmezmiş yani edemezmiş ondan ama ben ekrana bile bakamadım kalp atma konsundan sonra akıntınmı oldu ondanmı soruyosun demek istedi herhalde benimce o anda bacak aram ıslaktı nereden anladınız dedim kese mese bişi acıldı sandım ama dr bunu anlıyacak kapasitede değildi çünkü ben en iyi hastanelere gittiğim için bunu anlıyabilirdim mantığım dur desede o gece uyuyamadım sabahta çok erkenden dr bulduk kendimizi .. ama yinede çok huzursuzum hala bişi olmadını öğrendim ama onu kaybetme korkusunu bu kadar yanımda hissetmemiştim sürekli aglıyorum .. zaten ona bişi olacaksa allah benimde canımı alsın

inşallahh temiz çıkar tetsinn benimde yüzük testim erkek çıkıyordu :) alalh gmnlüne göre versin inşallahh bakalım 9 tane erkek vardı listede en son saydımda :)

gülencim bir çocuğu verende allah alanda allah kendini bukadar sitrese sokupta çocuğunuda üzme bebeğinin uzun süre hareket etmemesi normal heleki yakında bebeğinin hareketleri dışardan hissedilsin ozaman anlarsın sen kendini biraz yorduğunda o sen dinlenesin diye uzun süre hareket etmez bunlara hazırlıklı ol hem kalbini dinlemek içinde alet almışsın sıksık dinlersin ne güzel ayrıca insanların söylediği şeylere takılma onlar salak bi doktora dekgelmedikleri için seni anlamıyorlar üzme kendini boş verzemuszemus

Ben balıktan rahatsız oluyorum ama senbunu yazdın şimdi benim canım çekti. Yiyebilir miyim acaba. Malum can çekmesi ile yiyebilmek yanı değil bende.

çok güzel oluyor herkese tavsiye ederim

dilacım hayırlı olsun diyelimmi sen gibi güzel bir kız olur artık hihoyyyt
sağol soruları sormuşsun yemeğe devam acıları demek bana baharatlar zararlı demişti arkadaşlar herkese inanmamak gerek demek
tahlil sonuçlarında temiz çıkar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…