- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.281
Evet pancuben,
Mide bulantısı ve kusma için vermişti... buyrunnnnnnnnnBir ayda 5 kutu içtim, hastanede de 15 civarında ampul yedim...
metpamid yada emadur daha iyi bence emadur'u serumun içine katınca da iyi oluyor...Birde şunu söyleyeyim arakadaşlar ilaç mümessillerine göre ilaçlar yazarlar doktorlar ...Sen demeseydin bu ilaç ne bilmezdim.
selam hayirli,ugurlu olsun oglunuz
hadi gözünüz aydınnnn 14 haftalık mı tam ...DARISI BİZLERİN BAŞINA:teytey::teytey::teytey:
mercimek çorbası ,piyaz ve tavuk(ızgara) tatlı ve ayran :icecream:
teşekkür ederim....opuyorumnanaktan
bugünü a.s.a.s.a.s.de atlattık hepinize iyi aksamlar ve rahat uykular dilerim...
14 haftaya 2 haftam kaldı... ben de kesinleşsin diye bekliyorum...
az kalmış allah hayırlısıyla sağlıklı mutlu evlatlar nasip etsin önemli olan o..
Sağolasın Nilücüm, sende işbaşı yapmışsın, hoşgeldin, özletmiştin kendini..
Merhaba,
Az önce doktordan geldim...
Ense kalınlığı 0,9 mm yani 1 mm den bile düşük çıktı... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Doktor kan testi sonucunu haftaya alabileceğimizi söyledi...
Bu arada benimki galiba kız!!!!!!hihoyyythihoyyyt
Birkaç haftaya kadar doktor daha netleşeceğini ama şimdilik kız gibi olduğunu söyledi...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Benim mercimek büyümüş, kocaman olmuş...
Biz ona bakınca önce sırtını döndü, öyle komikti ki poposuyla dönüyor; ben de öyle dönerim... Zaten hareketi görünce eşim kahkaha krizine girdi... Ufaklık sana çekmiş, hareket bile aynı diyor...
Gerçekten çok güzeldiiii....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şimdi kan testi sonucunu bekliyoruz ama yine de içim daha rahat...
kızlar bugün bende doktora gidiyorum. ılk muayeneye gittiğimde bile bu kadar heyecanlı değildim. ınşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Annelerimiz hiç doktor yüzü görmeden doğurmuşlar. ınşallh bizim de iyi olur....
arkadaşlar,
sık sık uyuyamadığımdan bahsediyorum ya...
son gittiğimde doktora da söylemiştim. o da önce ilaç da veremem ki sana dedi, sonra bir ilaç çıkardı çekmecesinden, meşhur bitkisel bir sakinleştirici şurubun hapıymış, istersen al bunu dene dedi.
ben bir haftadır hala hiç uyuyamama rağmen bir türlü içmedim bu ilacı. az önce bu gece içeyim artık diyerek internetten prospektüsüne baktım. hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor.
e nasıl verdi bu adam bana bu ilacı?
Buarada bebek iyi suyuda iyi o doktoru eşim şikayet etmek istedi çünkü yaklaşık bi 2 dk bebeğin kalp atışınıg ördünüzmü önceki gittinizde diye karnıma bastırdı durdu bebek yaşamıyormu diye haykırdım sonra biraz zamn gecti ama inanın yemine derim ölecektim hayır size dinletmek için dedim dedi o kdar tecrübesizdi.. çünkü agzımdan çıkanı bile anlamıyordu sonra suyu iyi dedi bende miktarıda iyimi dedim çünkü miktarı az ise bebek çok hareket etmezmiş yani edemezmiş ondan ama ben ekrana bile bakamadım kalp atma konsundan sonra akıntınmı oldu ondanmı soruyosun demek istedi herhalde benimce o anda bacak aram ıslaktı nereden anladınız dedim kese mese bişi acıldı sandım ama dr bunu anlıyacak kapasitede değildi çünkü ben en iyi hastanelere gittiğim için bunu anlıyabilirdim mantığım dur desede o gece uyuyamadım sabahta çok erkenden dr bulduk kendimizi .. ama yinede çok huzursuzum hala bişi olmadını öğrendim ama onu kaybetme korkusunu bu kadar yanımda hissetmemiştim sürekli aglıyorum .. zaten ona bişi olacaksa allah benimde canımı alsın
ya koşturmaktan size cevap yazamıyorum canlarım sağolun hepiniz...şimdi kısaca özet geçeyim...
acı baharat vs.eğer bağırsak sorunun yoksa istediğin kadar yiyebilirsin dedi...
demir ilacına gelincede elevitte zaten alman gerekenin iki katı fazlası demir var hiç gerek yok sen şimdi bolbol kalsiyum al güzel beslen bak artık kemiklerimiz oluştu annesi dedi.
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda böyle güzel gelir..tüh yaa listenin ilk kız haberini ben vericektim..gerçi net değil arkaddaşlar olabülü dedi...