- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.321
Sana katılıyorum bana da soruyorlar miğde bulantın var mı,aşeriyormusun diye yok hiç bir sey yok uykum bile iyi bir tek hafif miğde yanması oluyor o kadar kiminle karşılaşsam soruyorlar canın ne çekiyor diye:CüvCüv:ya kızlar ben nasıl hamileyim bilmiyorum ne bulantım var ne bişilerden tiksiniyorum eskiden neysem o göbeğimde şişmese dicem hamile değilim herhalde ya insan hiçmi aşermez.
günaydınnn herkese.....
günaydın çıtırlarım ben geldim..dünden beri uyuyamıyoruz..doktora giderken kendimizi nasıl kastıysak...
çok eylendik dün yaa doktorumu çok seviyorum...
başın ağrıyodur şimdi senin diyo cık diyorum sabahları biraz bulantın olur diyo cık diyorum iştahsız olursun diyo cık diyorum...aaayyy git yaa dedi...
çok seviyom senin gibi hastaları ben yaaa dedi...
neyse ya dedim hani 9.haftada söylüyodunuz millete bana niye bekliyoz dedim...senin gönlünden ne geçiyo dedi kız dedim ee iki saattir ne uğraştırıyosun beni dedi...yaa kızmı yani dedim söylemem dedi..
bir saat onu izledik cd ye çekti bizi...
neyse benimki geriniyo geriniyo pat diye kendini bi bırakıyo bak bak dedi köprü kuruyo seninki deli gibi hiiç durmadan geriniyo yukarı çıktı inmiyo aşağı gerindi gerindi doktorum in aşağı kız getirme beni şimdi oraya dedi ve ben mesajı aldım aha dedim kız dediniz...
yoo demedim dedi güldü...
bak aradan bi pipi çıkarsa yazık olur şimdi bana kızarsın gerek yok hiç 12+4 de söylicem söz gel ben sana 5 dk bakar söylerim olurmu dedi...cumartesi gidicem hem test sonuçlarımıda almış olucam rahat rahat izin almadan gitmiş olurum...
galiba sinpac ında kızı oluyomuş...
haa bide şu ense kalınlığı işini sordum arkadaşlar bazı doktorlar para için amniyosentez yapıyolarmış balarında paralansın o paralar neyse...erkek bebeklerin ense kalınlığı kızlara göre biraz daha fazla çıkıyo bazı uyuzlarda bunu fırsat bilip cort diye amniyosenteze gönderiyolarmış...eğer böyle bir durum varsa mutlaka 2-3 doktora daha gitsinler ve durumlarından asla bahsetmesinler dedi...
[BGünaydın herkese ;
Dila senin adına sevindim doktorun azda olsa ağzından kaçırmış ama emin olmasında fayda var tabii...[/B]
iyiyim mutlucum sen nasılsın
CatladaPatla Dilacim herseyin yolunda olmasina sevindim....
Bi persembe olsaydi yaaa....insallah bizdede hersey yolundadir
ve bebegimin cinsiyetini ögrenirim...
inşallah Allah gönlüne göre verir beknur bende bugün öğrenebilrim
Herkese Günaydın arkadaşlar,
Dila'cım tekrar hayırlısı olsun inşallah...
ya kızlar ben nasıl hamileyim bilmiyorum ne bulantım var ne bişilerden tiksiniyorum eskiden neysem o göbeğimde şişmese dicem hamile değilim herhalde ya insan hiçmi aşermez.
bende iyiyim sema bugün doktara gideceğim akşama daha iyi olabailirim.
Bu arada ben yüzük testini şimdi yaptım..yapmaz olaydım bu ne yaa önce ileri geri gitti sonra daire çizmeye başladı..:bbo:
beknur ikizmi yoksaaaaaaa delikafadulden:1hug:
benimde öyleydi bugün sabah sabah akşama doktor kontrolüm var diye etli kuru fasülye yaptım midem ayaklandı insan akşamdan yapar değilmi ama akşam uyumak varken yemeği kim düşünür.
canımcım ense kaç mm çıktı,merak ettimde:1rolleyes:
Gunaydın arkadaslar;
Bosna uzuldum ıkıncı uc ayda umarım rahat edeceksın.
Dr da gelıyorum cınsıyetı ogrendım. Bende bır erkek annesı olucam Allah ızın verırse, Bızımkı bagdas kurmustu ...:)
3 boyutlu goruntuye gıren var mı hıc nasıl oluyor soyleyebılır mı?
günaydın arkadaşlar,
herkes iyidir umarım...
Dilacım, valla ben de bayıldım doktoruna. Bize de güzel bilgiler vermişsin, sağol... Benim bıdığın ensesi kalın çıkmıştı, erkek olma ihtimali giderek kuvvetleniyor sanırım :))
Beknurcum ben beceremedim yüzük testini, sanırım başka birine yaptırmak lazım...
Dün midem düzeliyor mu demiştim ben( Akşam serviste korkunç bir bulantı geldi, bütün yol bir rezalet olmadan ineyim şu servisten diye dua ettim. İndim, 2-3 adım attım ve sonra bütün Bostancı'ya rezil oldum. Karnım falan da yok ki hamile olduğum belli olsun :)) Şaka bir yana, çok kötü oldu midem, dün saat 6'dan bu saate kadar hiç birşey yiyemedim, az önce bi peynirli sandviç yedim, şimdi yine bulanıyor. Bakalım geçecek elbet...