2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben nasıl hamileyim bilmiyorum ne bulantım var ne bişilerden tiksiniyorum eskiden neysem o göbeğimde şişmese dicem hamile değilim herhalde ya insan hiçmi aşermez.
Sana katılıyorum bana da soruyorlar miğde bulantın var mı,aşeriyormusun diye yok hiç bir sey yok uykum bile iyi bir tek hafif miğde yanması oluyor o kadar kiminle karşılaşsam soruyorlar canın ne çekiyor diye:CüvCüv::teytey:

bende rüyamda başıma kocaman sarı bir arı konduğunu görmüştüm tabirine baktım evliler için kız bebeğe diyor bakalım rüyalarım mı tutacak yoksa hislerim mi :)

Bende bu gece rüyamda hep kız isimleri bulduk...Rüyamda bulduğum 2 tane kız ismi aklımda ama bunları koymak aklımın ucundan bile geçmio ki..Ayşegül ve Esma...
Bu arada gece bir rüya gördüm çok ağladım..Sabah bir uyandımki hala ağlıyorum ve gözümde yaş vardı

Bu arada ben yüzük testini şimdi yaptım..yapmaz olaydım bu ne yaa önce ileri geri gitti sonra daire çizmeye başladı..:bbo:

günaydınnn herkese.....

Günaydın ducks

hadi gözün aydın dila hayırlısı olsun öğrendin doktorundanda memnunsun ne güzel bende bugün doktorumun bana yaklaşımını tekrar gözden geçirip sonra değiştireceğim

[BGünaydın herkese ;
Dila senin adına sevindim doktorun azda olsa ağzından kaçırmış ama emin olmasında fayda var tabii...[/B]

günaydın pancuben nasılsın?

iyiyim mutlucum sen nasılsın

bende iyiyim sema bugün doktara gideceğim akşama daha iyi olabailirim.

günaydın nilüfer inşallah güzel geçiririz günümüzü

günaydın arkidişlerrrrrr,.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2güzel bir gün geçirmeniz dileğiylee:lepi: :1hug:

ya kızlar ben nasıl hamileyim bilmiyorum ne bulantım var ne bişilerden tiksiniyorum eskiden neysem o göbeğimde şişmese dicem hamile değilim herhalde ya insan hiçmi aşermez.

benimde öyleydi bugün sabah sabah akşama doktor kontrolüm var diye etli kuru fasülye yaptım midem ayaklandı insan akşamdan yapar değilmi ama akşam uyumak varken yemeği kim düşünür.

birdee ikinci 3 ay için eeeennn rahat en güzel dönemi dedi...
saçını boyatabilirsin iki saatte bir dinlenmek koşuluyla uzun yola gidebilirsin bulantıların geçicek her şey yoluna girecek tadını çıkar gerçi sen hiç üzmedin aramadın beni bulantım çok kanamam var diye allahın sevdiği kuluymuşsun bak dedi...
inşallah bebikinde böyle rahat huzurlu olur seni üzmez dedi...
kızlar ilk 3 ayı atlatınca her şey düzelicek..lavabolarda sabahlayanlar için diyorum....

ramazan ayı boyunca iki kere evimde yemek yedik hep davete gittik artık yeteer diyorum bazende ii oluyo akşam eve git yemek yap birsürü dert bi yöndende ii :)

günaydın arkadaşlar,
herkes iyidir umarım...

Dilacım, valla ben de bayıldım doktoruna. Bize de güzel bilgiler vermişsin, sağol... Benim bıdığın ensesi kalın çıkmıştı, erkek olma ihtimali giderek kuvvetleniyor sanırım :))

Beknurcum ben beceremedim yüzük testini, sanırım başka birine yaptırmak lazım...

Dün midem düzeliyor mu demiştim ben ( Akşam serviste korkunç bir bulantı geldi, bütün yol bir rezalet olmadan ineyim şu servisten diye dua ettim. ındim, 2-3 adım attım ve sonra bütün Bostancı'ya rezil oldum. Karnım falan da yok ki hamile olduğum belli olsun :)) Şaka bir yana, çok kötü oldu midem, dün saat 6'dan bu saate kadar hiç birşey yiyemedim, az önce bi peynirli sandviç yedim, şimdi yine bulanıyor. Bakalım geçecek elbet...

haa bide çok güleceksiniz bu göbekmi bebekmi diye sordum?
onun çoğu gaz hayatım ama sen yinede çaktırma çünkü bir tek hamişlerin göbeği bukadar gazdan şişer dedi...yanii artık yeni yeni çıkmaya başlicak göbüklerimiz.

benimde öyleydi bugün sabah sabah akşama doktor kontrolüm var diye etli kuru fasülye yaptım midem ayaklandı insan akşamdan yapar değilmi ama akşam uyumak varken yemeği kim düşünür.

aa bende kuru fasulye yedim...çikolata yemeyi unutma tamammı bizimki hiç durmadı sonra yoruldu uyuya kaldı yazık...
ya tatlım atsaydın düdüklüye kokusunu almazdın hiç...üzüldüm şimdi...sende güzel haberlerle dön inşallah...

Gunaydın arkadaslar;

Bosna uzuldum ıkıncı uc ayda umarım rahat edeceksın.
Dr da gelıyorum cınsıyetı ogrendım. Bende bır erkek annesı olucam Allah ızın verırse, Bızımkı bagdas kurmustu ...:)
3 boyutlu goruntuye gıren var mı hıc nasıl oluyor soyleyebılır mı?

GÜNAYDIN kızlar mutlu birgün diliyorum herkese opuyorumnanaktan
allah aşkına ben hiçbirşey aşermiyorum neden :uhm: halbuki kocişimi yormak istiyoum yok yok yok yaww aklıma da gelmiyor ki pislik yapayım da yollayayım aaa yeter ama bişeyler istiyim artık dimi :jeyyar: sizce ben akşama ne aşeriyim :roflol:

canımcım ense kaç mm çıktı,merak ettimde:1rolleyes:

2,1 çıktı canım... Hatta ben çok panik oldum ilk önce niye fazla diye de, sonra sakinleştim :))

Doktor aynı kontrolde %60 erkek ama bir sonraki randevuda kesin söylerim, şimdi birşey söylememişim gibi davranın dedi :)

Amanııınn, bir prens daha geliyor, gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah...

Valla bazen geçmeyecekmiş gibi geliyor. O zaman da geçmezse geçmesin, en fazla 9 ay sürer diye teselli ediyorum kendimi...

Yahu sanırım bende beceremedim çünkü bi ileri bi geri gitti sonrada daire çizmeye başladı garip oldu yani CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…