2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz geriden takip ediyorum her zemen oldugu gibi yerimseniben

Guzel haberlerle gelen herkes icin cok sevindim, insallah hep böyle devam etsin..
Cinsiyeti kesinlesenleri 2 kez tebrik ediyorum! Ne kadar sanslisiniz! zemuszemus
Kontrol gunu yaklasanlari da cok kıskaniyorum!:kedi:

Bosnacım prospektüsü sen okudun, doktor insiyatifindedir diye bir ibare var mı?
Bir şeyi yazıyorum sonra pişman oluyorum, ben bu ilacı araştırmadım. Hamileler üzerinde test edilip edilmediğini bilmiyorum. Edildiyse risk faktörü nedir bilmiyorum. Benim ablam kimyager o beni pimprikli yaptı. Genelde hemen araştırır döner ama aramız 7 saat dönüp onda bu ilaca bakar mısın deme şansm yok. İlaçlar üzerinde farklı farklı ibareler oluyor. Kimisinde sadece hamileler üzerinde kullanılmamalıdır diyor. Kimisinde doktor insiyatifindedir diyor. Ben tuttum doktor gibi ahkam kestim. Ama açık ve kesin bir şekilde kullanılmamalıdır mesajını okuduğunu düşündüm. Ara doktorunu ben sizin hastanızım bunun üzerinde hamileler üzerinde kullanılmamalıdır diyor kafam karıştı de. O görevi zaten sana açıklamak. Ben her rahatsız olduğum da doktoruma gitmiyorum. Reflüm çok azdığında, kanamam olduğunda telefon edip sordum. Sağosun o da beni rahatlattı yol gösterdi.

:selam arkadaşlar bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik... oğlumuz oluyorrrrr...........hihoyyyt

Gözün aydın. Bir oğlumuz daha oldu. Bakalım kızlar mı çok olaak erkekler mi? Kısmet bir bakarsınız eşit olurmuş.

inşallah öğreniriz cnm yaa ben o yüzden hiç bişey almadım daha öğrensem yavaş yavaş almaya başlarız artık opuyorumnanaktan
inşaallah tatlım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun öncelikle :lepi:
daha çok erken birşeyler almak için
ama bende sabırsızlanıyorum :))
ben de megadiyn alıyorum arkadaşım a.s
ve zor olsa da senin gibi hergün 1 bardak süt+yoğurt+ve kaşar/peynir tüketiyorum

ben de megadiyn alıyorum arkadaşım a.s
ve zor olsa da senin gibi hergün 1 bardak süt+yoğurt+ve kaşar/peynir tüketiyorum

bazen zor oluyor ama gerekli olunca öyle bir yiyip içiyor ki insan.her şey bebeklerimiz için :CüvCüv: ben de başka kullanan var mı acaba diye merak ediyordum çevremde hiç kullanan yoktu...sen de bir yan etkisi oldu mu?

Ne kadar tatlıymış o eczacı :)

Kızlar rezene çayı zaten mide rahatsızlıkları için. Benim doktorum günde 1 poşetten fazla içme sadece demişti. Uykuya iyi geldiğini bilmiyordum. Bunuda öğrenmiş oldum. :)

Canım hemen bunu mail ablama atıyorum. Onların kocaman el kitapları var. İlaçların hangi firma tarafndan üretildiği, muadilleri, etken maddeleri, doz aşımları ilaç gruplarına kadar herşey yazıyor orada.

Dediğim gibi aramız 7 saat, şu onun mesaisi yeni başlamıştır. Onlar mesai içinde internet kullanmıyorlar laboratuvarda. Ancak yarına bir yanıt alırım sanıyorum. Yanıt gelince hemen sana yazarım.

Çok teşekkür ederima.s.a.s.

Çok iyisin ŞenizŞeniz

Sinpac sanırım miğde bulantısı için verdi bu ilacı.A ve B grunu burda yazıyor Bir de bu linki incelemenizi isterim

Hamilelikte ilaç kullanımına karar verilirken Amerikan Gıda ve İlaç Kullanımı (FDA) kriterleri göz önüne alınır.

A ve B grubu hamilelerde kullanılırken , C grubu yararı fazla ise kullanılır.
D grubu dikkatli seçilir.
X grubu kullanılmaz.

HAMİLE VE İLAÇLAR - Hamile.cc

Evet pancuben,
Mide bulantısı ve kusma için vermişti... buyrunnnnnnnnnBir ayda 5 kutu içtim, hastanede de 15 civarında ampul yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…