- 21 Ocak 2009
- 151
- 0
- 50
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.221
adapazarı canımcım,.bi ara değiştirecem,.diğer kısmını
sana da merhaba zümrecim....nasılsın?
aaaa zümrem de burdaymışşş delikafadulden iyiyim canım bugün okulda işlerim vardı biraz.bu arada zümre demişken onu bugün yaptık kurtulduk Allahtan.sen nasılsın canım?
arkadaşlar günde iki bardak süt + bir kase yoğurt + beyaz peynir ve kaşar yiyorum...yemeye çalışıyorum...vitamin ve mineral kompleksi alıyorum ( megadyn) kalsiyum için yeterli midir? yeter gibi geliyor ama hazır yoğurt alıyorum...ev yoğurdu gibi olmuyor ama mecburiyettten...acaba zararı var mıdır? hazır yoğurt kullananlar var mı?
arkadaşlar günde iki bardak süt + bir kase yoğurt + beyaz peynir ve kaşar yiyorum...yemeye çalışıyorum...vitamin ve mineral kompleksi alıyorum ( megadyn) kalsiyum için yeterli midir? yeter gibi geliyor ama hazır yoğurt alıyorum...ev yoğurdu gibi olmuyor ama mecburiyettten...acaba zararı var mıdır? hazır yoğurt kullananlar var mı?
canım daha ne olsun valla bravo.. ben bunların yarısını bile yemiyorum.çoğumuz hazır yoğurt kullanıyoruz zaten.hem ben ev yoğurdu yiyemem kokuyormuş gibi geliyor bana.
canım daha ne olsun valla bravo.. ben bunların yarısını bile yemiyorum.çoğumuz hazır yoğurt kullanıyoruz zaten.hem ben ev yoğurdu yiyemem kokuyormuş gibi geliyor bana.
arkadaşlar,
sık sık uyuyamadığımdan bahsediyorum ya...
son gittiğimde doktora da söylemiştim. o da önce ilaç da veremem ki sana dedi, sonra bir ilaç çıkardı çekmecesinden, meşhur bitkisel bir sakinleştirici şurubun hapıymış, istersen al bunu dene dedi.
ben bir haftadır hala hiç uyuyamama rağmen bir türlü içmedim bu ilacı. az önce bu gece içeyim artık diyerek internetten prospektüsüne baktım. hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalıdır yazıyor.
e nasıl verdi bu adam bana bu ilacı?
Bosna ben de uyuyamıyorum canım ya gece yatakta sürekli dönüyorum.kafamız çok mu yoğun ondanmıdır bilmem.
pasiflora mi canim ilac? gerci hapi da oldugunu bimiyordum ama bitkisel dedigin icin tahminde bulunuyorum. bana da dr.um surup versiyonunu vermisti, icini rahatlatacaksa..dr.um prof ve cok guvendiğim birisi.
ayrica hemen hemen tüm ilaclarda o tarz ibareler yaziyor, ilacin kullanilmasi dr.un insiyatifindedir diyor.