2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk herlde bu benımkı normal bişey değil ya üşütüüm yada iltihap falan dr yolu gözüküyo bu arada tşkler canım cvp için

Doktorundan bir yanıt alırsan bizimle de paylaş çünkü ilk kez duyuyorum. Daha önce kimse de duymadım. Belki dün rüzgarda filan mi kaldın.

günaydın kızlar hepinize biz geldikopuyorumnanaktan

DİLACIM ve gülencim maşallah göbişlerinize:nazar:.
EFEECRİN inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ayrıca nereye gidiyorsun hemen kocana söle sana bir bilgisayar alsın:eek:lmaz:.
bizde bugün tam üç ayımızı doldurduk ve düşündümde şuandan itibaren onu ben besleyeceğim ama benim iştahım yokki.birde çok evham yapıyorum:sinifsinif:.acaba yarın bir doktoruma görünsemmi?yoksa artık rahat mı bıraksam bebeğimi.offf sağlıkla kucakladığımız günleri görsek:Saruboceq:

canım biz senle aynı gidiyoruz senindemi 18 mart doğum bende cumartesi gidicem heycandan uyuyamıyorum artık.eşine söyle doğum hediyesi sana şimdiden bilgisayar alsın buraya girmessen biz seni çok özleriz

dilacım göbişin çok güzel bebeği hissetmeye başladınmı

efecrin sağol bitanem çok teşekkür ederim...
mede canım daha çok minik aslında bana hissediyomuşum gibi geliyoda bir arkadaş burada 16 haftadan önce hissedilmez hissettiğimiz bağırsak hareketi dedi valla bilmiyorum ama beni anladığı kesin...kramp girdiği zaman eşim eğilip anneyi üzme falan diye konuşunca birden kesiliveriyo belkide psikolojiktir
mafoldumben

Ben bugün 11+4 oldum...
Ama karınımın büyüdüğünü hissediyorum...
Özellikle bu akşam karnımın içinden gerildiğini hissettim...
Krem aldım. Bir bebe yağı bir de neutregena nın vücut kremi... Gece bebe yağını sürüyorum, ki bence iğrenç bişi... Ayçiçek yağı gibi çok sıvı... Sabah da neutregena nın vücut kremini. Sabah sürdüğüm hemen emiliyor, hiçbirşeye izi çıkmıyor ama akşamki resmen pijamalarıma dağıldı...

aa biz senle aynımışız sen 2li test yaptırdınmı?cinsiyeti belli oldumu ben dr gitmeyeli 3 hafta oldu

merhaba kızlar gene ne kaynatmışınız ya oku oku bitmedi.Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Siz benim göbeği bir görseniz dudağınız uçuklar.Evlendiğimde bir kilo aldım 48 ken oldum 58 şimdi 60 la hamile kaldım keşke hep böyle kalsam doğumdan sonra tabii.

DıLACIM ve gülencim maşallah göbişlerinize:nazar:.
EFEECRıN inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ayrıca nereye gidiyorsun hemen kocana söle sana bir bilgisayar alsın:eek:lmaz:.
bizde bugün tam üç ayımızı doldurduk ve düşündümde şuandan itibaren onu ben besleyeceğim ama benim iştahım yokki.birde çok evham yapıyorum:sinifsinif:.acaba yarın bir doktoruma görünsemmi?yoksa artık rahat mı bıraksam bebeğimi.offf sağlıkla kucakladığımız günleri görsek:Saruboceq:

Yaz34 daha 3 ay dolmadı. 12 hafta 3 ay etmiyor. 13 hafta 3 ay ediyor.

Son düzenleme:
efecrin gün ola harman ola,
hiç canını sıkma, sen verirsin numaranı biz araız seni, okuruz forumu, yazarız senin mesajlarını. Hem bebeklerimiz Allah nasip eder de doğarsa bakalım onlarla ilgilenmekten forumlara girmeye vakit bulabilecek miyiz? Ben annemle birlikte oturuyorum ama onun ayrıca bakıma ihtiyacı var, benim de bebeğime bakacak kimsem yok ve ben çalışmak zorundayım çünkü eşimle bir ev ödemesine girmiştik. Bebeğimiz planlı değildi. Şimdi en ufak bir harcama bizim ekonomimizi sarsıyor. Daha bunun doğumu var bebeğin masrafı var. Ben onu bırakıp işe gitmek zorunda olacağım çünkü 1 ay maaş alamazsam aç kalırız :)
Kısmet Allah böyle nasip etti. Allah kullarına her zaman yardım eder. Hiçbirimizin şimdiden o zamanı düşünüp dertlenmesine gerek yok. Elbette herşey bir şekilde olacağına varacak :)

teşekkür ederim canım bizim de bebeğimiz planlı değildi ama iyiki geldi yavru kuşum :ecrin_bebek:
senin işin benden daha zor arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım a.s

merhaba kızlar gene ne kaynatmışınız ya oku oku bitmedi.Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Siz benim göbeği bir görseniz dudağınız uçuklar.Evlendiğimde bir kilo aldım 48 ken oldum 58 şimdi 60 la hamile kaldım keşke hep böyle kalsam doğumdan sonra tabii.

ama boyun kaç? Şimdi bende evlendiğime 50 idim hamile kaldığımda 60 ama beni boyum1,54 cm ühühü kısa bodur bir tavuğum ben...

Doktorundan bir yanıt alırsan bizimle de paylaş çünkü ilk kez duyuyorum. Daha önce kimse de duymadım. Belki dün rüzgarda filan mi kaldın.

tamam canım paylaşırım tabıkıde dün bebek için bişeyler alalım derken herlde üşüttüm anlamadım ne olduğunu sol göğsüm olsa kalp için korkcam ama sağ bakalım ne çıkacak inşş üşütmedir sadece felaket durumdayım eğer üşütmeyse çoookk dikkat edın derim kimsenin başına gelsin istemem..

DİLACIM ve gülencim maşallah göbişlerinize:nazar:.
EFEECRİN inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ayrıca nereye gidiyorsun hemen kocana söle sana bir bilgisayar alsın:eek:lmaz:.
canım evet çok evham yapıyosun.sana diyorum ama bende ikide bir göbeğemi bakıyorum bugün büyüdümü biraz daha diye.allah esirgesin canım ama iyi değil.stres yapıyoruz.bebişlerde etkileniyor.allahıma emanet rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize.
benim daha dr gitmeme 3 hafta var.off.

herkese kucak dolusu selamlar arkadaslarrr
Hoşgeldin canım :) Keyfin nasıl?

teşekkür ederim canım bizim de bebeğimiz planlı değildi ama iyiki geldi yavru kuşum :ecrin_bebek:
senin işin benden daha zor arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım a.s

Amin canım. Hayat güzel, hava güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisine bir çözüm bulunur elbet.

tamam canım paylaşırım tabıkıde dün bebek için bişeyler alalım derken herlde üşüttüm anlamadım ne olduğunu sol göğsüm olsa kalp için korkcam ama sağ bakalım ne çıkacak inşş üşütmedir sadece felaket durumdayım eğer üşütmeyse çoookk dikkat edın derim kimsenin başına gelsin istemem..

Yel girmesi derler ya inşallah öyle bir şeydir.

Kızlar şu anda 3 kanal gezdim üçünde de mevzu obezite, şimanlık, kilo...
ama biri çok komik kadın bayağı kilolu ve zayıflatma ürününü anlatıyor ürün çok iyiymiş. Feci bir çelişki madem ürün çok iyi neden sen kullanmadın diyesi geliyor adamın.

X